Кралски работи и клюки - декември 2021

• 54 287
  • 818
  •   1
Отговори
# 150
И текстът под снимката на принц Уилям

Цялото ми семейство има страст към ходенето – независимо дали баба ми, която все още извежда коргитата си на 95г; баща ми, който се впуска в дълги разходки през лятото в Шотландия; или моите собствени деца, които се появяват за първи път на нашата годишна разходка до църквата на Коледа сутрин в Сандрингам.

С надеждата да вдъхновя няколко други хора да се активизират и да отделят малко повече време за собственото си психично здраве – исках да споделя няколко от моите истории и любими песни с вас в епизод на Time to Walk. Ще обясня как се научих да давам приоритет на собственото си психично здраве, важен житейски урок, който ме научи да приемам себе си по-малко сериозно, и жизненоважна история за това как един приятел ми помогна да се науча да бъда по-добър слушател. У

Много хубава инициатива, а от текста лъха смиреност и спокойствие

# 151
  • Някъде там
Малко красота и коледно зимно настроение от
Швеция, Дания и Норвегия.

Норвежците имат традиция да пекат меденки и освен да ги сервират на коледната трапеза и да ги раздават за подаръци.

# 152
  • София
Много ми харесва Мете с тази прическа, ще ми се да я подкъси и сега.

# 153
  • Някъде там
Лана и на мен много ми харесва така.
Много им са топли и уютни снимките.Сега се сещам, че от тези меденки  бяха правили Ингрид и баща ѝ за благотворителния базар  който се организира всяка година и средствата всяка година отиват за различна кауза.
Някой ако иска рецептата ще я пусна и нея.

Някой знае ли как се казва това цвете.
Потърсих го, но излизат различни и не мога да се ориентирам. Много впечатляващо.

Клипчето за украсата на елхата е снимано от Джоузефин.
https://www.instagram.com/reel/CXGvcbjAXgw/?utm_medium=copy_link

# 154
Много хубаво са украсили в Шотландската резиденция на баба.
И една от мен

# 155
Много красиви коледни украси пред и в замъците.

Винаги ми е било мъчно за Уилям. Още от малък е бил душеприказчик на майка си, наложило се е бързо да порасне после, цял живот погледите са отгоре му. Всяка крачка, всяко мигване са наблюдавани и коментирани, очакванията към него са нечовешки. Грижи и покрай брат му, сега пък трябва да запази дистанция и да не реагира на нападки. Цял късмет е, че се е запазил психически. Подозирам че Кейт е причина да е уравновесен и да се справя.

# 156
  • Някъде там
Интересни събития днес е имало.
Церемонията за пълнолетието на Айко.
Много хубави бижута . Целия комплект е красив и стилен.

Вики е в Париж.

Втория тоалет е много красив.
Първия я прави доста едра, а не е. Но полата е разкошен цвят.

# 157
Много е хубава Вики. Така да се носи, по- често (:

# 158
  • Някъде там
Много коледна 🙂

# 159
Хубава е, коланът оправя нещата и не изглежда така широка. Полата е красива.
Имам подобна пола, но в кралско синьо 🙈

# 160
  • Някъде там
Зара ми харесва днес.
На откриване на коледни тържества.

И Флора с мъж на гала в Кенсингтън на
BVLGARI High Jewellery Gala.
Обаче си приличат.

# 161
На Флора мъжът е по- силно гримиран от нея. Кофти обработка на снимка.

# 162
  • Някъде там
Май е от светлината и фона ?

В Париж изглежда е много студено. Виктория сякаш се е свила от студ и трепери на външните снимки.

# 163
Уилям говори за децата в клипчето

Това, от което бях изумен, е колко много децата ми вече са наследили любовта на семейството ми към музиката“, каза Уилям, според Town & Country списание. „Повечето сутрини има огромна битка между Шарлот и Джордж за това коя песен се играе в сутринта. И сега трябва да дам приоритет, че един ден някой прави това, а друг ден е ред на някой друг. Така че Джордж получава своето, а след това Шарлот я кара. Такъв е шумът за музиката."

Има много движения на бедрата. Има много обличане. Шарлот, особено, тича из кухнята в роклите си, балетни неща и всичко останало. Тя напълно се побърква с Луис, който я следва наоколо, опитвайки се да направи същото. Това е наистина щастлив момент, в който децата просто обичат да танцуват, да се бъркат и да пеят."

https://www.eonline.com/news/1312168/prince-william-recalls-prin … edium%3Dlink-post

Скрит текст:
И текстът под снимката на принц Уилям

Цялото ми семейство има страст към ходенето – независимо дали баба ми, която все още извежда коргитата си на 95г; баща ми, който се впуска в дълги разходки през лятото в Шотландия; или моите собствени деца, които се появяват за първи път на нашата годишна разходка до църквата на Коледа сутрин в Сандрингам.

С надеждата да вдъхновя няколко други хора да се активизират и да отделят малко повече време за собственото си психично здраве – исках да споделя няколко от моите истории и любими песни с вас в епизод на Time to Walk. Ще обясня как се научих да давам приоритет на собственото си психично здраве, важен житейски урок, който ме научи да приемам себе си по-малко сериозно, и жизненоважна история за това как един приятел ми помогна да се науча да бъда по-добър слушател. У

Много хубава инициатива, а от текста лъха смиреност и спокойствие

# 164
  • Някъде там
София става на 37 днес

Общи условия

Активация на акаунт