Кралски работи и клюки - декември 2021

• 54 260
  • 818
  •   1
Отговори
# 705
  • Някъде там
Анри има и той корекции, но формата му е чудесна.

Отивам да търся Софи, пропуснала съм я.
Какви корекции ? За първи път чувам ?

Ето

# 706
Еее, браво! Супер изглежда. Поддържа се човекът.

# 707
По лицето има според мен, Давиз. Не съм специалист по конкретните интервенции, ама е опъван за мен. Не ми изглежда естествено, особено челото и скулите.

# 708
  • Истински се вижда само със сърцето.
Коледното обръщение на Кралицата.
https://www.bbc.co.uk/news/uk-59768736

# 709
  • Някъде там
Може Ули. Все един и същ си ми е в близките една две години, но може.

Хубаво е обръщението на Бети. Частта с Филип ми хареса.
Добре изглежда в циклама,отива ѝ

Много красиво това карирано палто. Фреди се е мачнал с нея с шала.

# 710
  • София
Честита Коледа! Бъдете здрави и щастливи!

На мен пък Софи точно заради шапката ми харесва, както много отдавна не ми е допадала. Закачлива шапка, хубави палто и обувки - изглежда свежа и хубава, поне на снимките отдалече.
Но за Камила съм съгласна, грозновато палто, и цветовете не ми харесват. Тя има далеч по-хубави дрехи.

Колко хубаво, че Мери се е оправила и ще я виждаме - липсваше в кралското пространство. Но пък елегантна, както винаги. Мете също, както и момчетата им.
Ингрид може да се появява всеки ден, слънчево и красиво девойче е тя. Ще стане страшна мадама - взела е всичко най-хубаво от родителите си.

Сега ще гледам речта на Бабет, и тя е избрала хубав цвят, но защо не ѝ преправят дрехите малко - от месеци ѝ висят всички рокли.

Последна редакция: сб, 25 дек 2021, 19:15 от Lana

# 711
Камила с това палто ми изглежда като излязла от филм за Алиса в страната на чудесата.

# 712
Въоръжен 19-годишен е бил заловен днес в Уиндзор, където кралицата празнува Коледа с Чарлз и Камила.

# 713
Хм, мислех, че имат стабилна охрана. Къде са бляли та са го допуснали този юнак?!

# 714
Честита Коледа!
Не случайно Кейт е избрала същата рокля, като от погребението. Песента, на която акомпанира се пее „За онези, които не могат да бъдат тук“. ...
Браво, че се е осмелила да свири на такова събитие и пред толкова хора, още повече като знае колко опитни музикални уши и милиони по света ще я гледат и слушат.
Чудесно! Всичко е помислено до най-малкия детайл, от избора на песен за тези, които не са вече сред нас, не само принц Филип, но и изгубилите живота си от вируса, през горящите свещи в тяхна памет, до палтото със същия модел, но различен цвят...

И аз не съм много музикална и не мога да преценя дали акомпанимента е изпълнен добре, но поздравления за куража и труда, който е положила!

# 715
  • Sydney
Хубава е речта на баба…

На Софи палтото е с интересни копчета:
https://www.instagram.com/p/CX64e7_hQjP/?utm_medium=copy_link

Мари-Шантал:
https://www.instagram.com/p/CX66nNgBtSj/?utm_medium=copy_link

# 716
  • Някъде там
Страхотно е палтото на Мери и цената му не е лоша.

Мако

Ерхиепископа на който показаха порасналият Арчи е починал.

Вилем и Максима изпращат съболезнователна телеграма.

И англичаните.
https://instagram.com/stories/clarencehouse/2737324234442288958? … edium=share_sheet

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 18:32 от daviz

# 717
Изявлението на Съсекс относно кончината на архиепископ Туту+ още малко инфо:

И от Шарлийн и нейният инста профил:

# 718
  • Някъде там
Много мили послания и от Шарлийн и Съсекс.
Срещата с Арчи и Съсекс е била последната му публична поява.
Хари и Туту през 2015та.

# 719
Съжалявам за архиепископ Дезмънд Туту. Наистина след години Арчи ще осъзнае, че е имал късмета още в началото на живота си да се срещне с една от най-въздействащите личности на нашето време

Посланието на Шарлийн ме трогна.

Общи условия

Активация на акаунт