Кралски работи и клюки - декември 2021

• 54 597
  • 818
  •   1
Отговори
# 585
Много хубавва снимка

# 586
Ева ме е изпреварила! Много хубави снимки от абадството.  Утре вечер е концертът.

Кити

# 587
  • Някъде там
Ехааа още една страхотна коледна картичка на Мари и Йоаким. Много ми харесва сета на Мари.

И другите снимки с които поздравяват за празника.

Маделин и Силвия.
Разкошна снимка на стилни дами. Ех тази красавица Маделин.

# 588
# 589
Харесаха ми снимките от абатството, но не и стайлинга на Кейт. Пуловерът плюс буклите ми навяват някакви лолитски асоциации, което не ми допада особено. Иначе е широко усмихната, както винаги.
Снимката на Съсекс носи чудно настроение, но и тук черното поло на Мегън ми е твърдо НЕ.

# 590
Много са хубави Меган, Хари и децата, много радостна снимка, пък макар и неколедна. Малкият е страхотен!

Сара, ако не се лъжа, на предната страница е с много хубаво сако, но на нея и стои ужасно.

Хареса ми снимката на Кейт как украсява елхата.

# 591
  • Някъде там
Съсекс този път не са избрали коледна тематика. За това имат минусче от мен.
Но снимката е чудесна. Децата ♥️
Колкото може да се види от Лили прилича на Хари.
Полото на Меган не е ли тъмносиньо ?
Е

# 592
Аз го виждам черно на телефона, но и синьо да е ми е доста тъмно. Иначе са чудни, харесват ми. Особено децата.

# 593
Харесва ми снимката на Съсекс, няма обърнати с гръб хора, няма рисунки, не е черно-бяла. Само обработката на снимката не ми харесва, на Хари пак са му “присадили” коса”.

# 594
Уникални Съсекс, много готини Heart
Лили какъв е бонбон. А морковчето Арчи ще разбива женски сърца като порасне, лелеее Heart Eyes

# 595
Много хубава снимка на Съсекс, всичките са страхотно усмихнати.
Една елха на заден план да имаше и щеше да е идеална Simple Smile то май има някакво отражение, ама не е украсена.
Арчи какъв е рижко, нямаше да го позная изобщо Simple Smile

# 596
Много хубава снимка на Съсексови. Това първата снимка на Лили ли е? Арчи с избелели дънки и разпасана бяла риза... ми пък много е готин.

# 597
  • София
Ех, а можеше да бъде Коледна картичката на Съсексови!
С тези дънки и боси крака ... някак ежедневно ми идва. Wink

Катарина-Амалия благодари за многото получени поздравления за РД.

Херцогинята на Кеймбридж е чудесна:

# 598
Eiger,страхотна снимка с венеца. Много стилно

# 599
Страхотни Съсекс, както винаги! Искрено ме накараха да се усмихна. Този път Хари направо грее! Лили е бонбонче, а Арчи си е пич 😎 Колко е пораснал само, малко мъжленце ❤

Общи условия

Активация на акаунт