Кралски работи и клюки - декември 2021

• 54 594
  • 818
  •   1
Отговори
# 600
Колкото и да искам да ѝ дам шанс на Кейт, освен усмивката, нищо друго не ми харесва на снимките ѝ от Абито.

# 601
Готина снимка на Амалия

# 602
  • Някъде там
Страхотни Съсекс, както винаги! Искрено ме накараха да се усмихна. Този път Хари направо грее! Лили е бонбонче, а Арчи си е пич 😎 Колко е пораснал само, малко мъжленце ❤
Напомня ми на един друг къдрокос чаровник, Арчи 🙂
В чест на раждането на Лили са направили лични дарения на няколко организации свързани със семейството.
Освен това и фондацията е дарила на организацията която споделя картичката.
Много добро решение.
https://www.instagram.com/p/CX0-77Mg2d-/?utm_medium=copy_link

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 17:15 от daviz

# 603
Скъсани дънки:grinning:... Поне единият успя да се впише в местната култура. Иначе, наистина излъчват щастие.
Само дето принцът е бос и със скъсани дънки.

# 604
Всичките Съсексови  са хубави, но Арчи е направо.... Тоз момък, ако така върви ще е страхотен  красавец. Simple Smile

# 605
Кралицата се съгласи, че службата на благодарността за живота на Принц Филип, херцог на Единбург ще се проведе през пролетта на 2022 г. в Уестминстърското абатство. Допълнителни подробности ще бъдат обявени своевременно.

Конгрегацията ще включва семейство, приятели, високопоставени лица и представители на много благотворителни организации и организации, с които херцогът на Единбург е бил свързан.

Снимката на Съсекс била правена лятото, едни са по голи крака, други с пуловери..

Кралят на Норвегия ще говори извънредно след 45 мин.
Говори се, че може да обяви абдикацията си.

# 606
Организациите, на които помагат тази година:

Едно послание от организация:

В ОК все още нямат правата над снимката и вече се молят за да я публикуват 😃

# 607
  • На топло
Не ми харесва картичката на Съсекс 🙄
Скъсани дънки и боси крака.
Нищо коледно не намирам....🙄

# 608
Според мен и снимката на Кеймбридж, и снимката на Съсекс са чудесни, но не са коледни. Така че в това отношение са равни.

# 609
Направи ми впечатление, че Лили е по рокля, а Мегън с пуловер.

# 610
Heart Изключително красиви деца са Арчи и Лили! Яд ме е, че Даяна не е сред тях!

# 611
Компилация от всички коледни картички на Хари и Мегън като двойка:

И стара коледна картичка на норвежците. Марта и Хокон са тинейджъри тук май:

# 612
  • На топло
Според мен и снимката на Кеймбридж, и снимката на Съсекс са чудесни, но не са коледни. Така че в това отношение са равни.
Не са равни.
Кеймбридж следват семейната традиция да представят моменти от годината.

# 613
Поредното послание от организация. За хората  чест, че са сред избраните 🥰 Аз пък казвам, че щом са ги избрали точно Съсекс, значи организацията им е невероятна и го заслужават 🌺

# 614
Преди ден-два бяха публикувани нови снимки от Коледната служба, във връзка с предстоящото ѝ излъчване на Бъдни вечер.
Не ги видях в темата.

Общи условия

Активация на акаунт