Кралски работи и клюки - декември 2021

• 54 592
  • 818
  •   1
Отговори
# 615
  • Някъде там
Коледно послание от Харълд.
https://www.instagram.com/detnorskekongehus/tv/CX1LwgFFJUp/?utm_medium=copy_link

# 616

Прекрасни! Най-после да видим Лили - с батко й са чудни деца💗 От това което виждам Лили прилича на Меган с изключение на нежно белия тен и светлия пух на главичката🥰 А Меган е много хубава и изглежда щастлива до децата си и мъжа си. Арчи доста е порастнал, истински голям батко. Хари дори не го и забелязах🤣

# 617
На снимката на Съсекс е всичко което Хари е искал в живота си, а именно прекрасно семейство. С Меган и двете сладурчета вече го има. 🥰😍

# 618
Снимката е правена лятото. Лили явно е доста едро бебе, а Арчи бързо е порастнал от май месец до лятото

# 619
Само на мен ли снимката им е нагласена и се смеят изкуствено? Хари и Меган на всички снимки се усмихват така.
А децата не са в гръб, ама в анфас пак се виждат толова🤔

# 620

Прекрасни! Най-после да видим Лили - с батко й са чудни деца💗 От това което виждам Лили прилича на Меган с изключение на нежно белия тен и светлия пух на главичката🥰 А Меган е много хубава и изглежда щастлива до децата си и мъжа си. Арчи доста е порастнал, истински голям батко. Хари дори не го и забелязах🤣

Само не разбрах защо толкова време я криха Лили ...

# 621
Не виждам нищо чудно аз лично. Лили изглежда на около 3 месеца, така че ако е снимана края на август сметките излизат😉
За ''съвпадението'' също нищо странно не виждам - две майки които се радват на децата си. Милиони майки по света го правят😄
Heart Изключително красиви деца са Арчи и Лили! Яд ме е, че Даяна не е сред тях!
Наистина е много жалко, че Даяна не можа да се запознае с тях, но...съдба.

# 622
Интересно какво ще каже норвежкия крал.
Четох някъде за завихрящ се скандал по техните ширини, не с Кс обаче.  Дали няма да се произнесе по този проблем...

# 623
Интересно какво ще каже норвежкия крал.
Четох някъде за завихрящ се скандал по техните ширини, не с Кс обаче.  Дали няма да се произнесе по този проблем...
Много шум за нищо, само стряскат хората с тези извънредни изявления.
Изявлението е било свързано с Коледа.

Една коледна снимка:

Може пък и тази година да пуснат снимка и на Коледа, както беше преди няколко години:

# 624
Ясно, Тино. Аз дори не мога да се сетя кой им е крал.

Коледните картички на испанците
Момичетата са много красиви.

# 625
Не ми харесва идеята да са двата полюса в облеклата. Едната по рокля, другия със скъсани дънки,  пуловери.
Е, на 3 месечно бебе трудно биха сложили дънки, нормално е да е по рокличка😅

Прекрасна картичка от Мери и Фреди, деца и два бели коня🧡

# 626
Гледам го този симпатяга Фелипе и се чудя защо не се е снимал по едни къси панталони на коледните снимки. Той поне щеше да хваща окото. 😄

# 627
  • Някъде там
Семейството на Мери е вече в Амалиенборг. Пращат коледен поздрав.
Ани тази е от миналата година с конете но е страхотна. Много красива.

# 628
Страхотни Кристиан и Маргрете, доста внушителна елха украсяват. Дано намерят хубави подаръци под нея⛄

# 629
От началото на юни, ходих да й гледам датата на раждане на Лили, че не я знам, до края на август, както писа някой, са си три месеца.

Общи условия

Активация на акаунт