RYANAIR - 19

• 40 232
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
За влизане в България на български граждани няма ли карантина, ако не предоставят тест? Или Райънеър няма да ги качи на самолета?

# 451
  • На планетата Земя
Да, в карантина са. Райън еър няма право да ги спре от качване в самолета.

# 452
  • Пловдив
Нали беше до 24ч да качиш в Рзи отрицателен тест?
Все се надявах и това да отпадне, ама на...

# 453
# 454
  • На планетата Земя
Mystic woman, отдавна я няма тази възможност. Тест чак 72 часа след влизането в България.

# 455
  • Пловдив
Да, де...имах предвид, че си се връщаш без проблем и после чак тест Simple Smile

# 456
  • На планетата Земя
Да де 😄 тестът е не до 24 часа, а чак след 72 часа.

# 457
  • София
Здравейте, нещо се обърках с броя на чантите, които можем да вземем.. Пътуваме двама възрастни с две деца (едното е под 2г, другото на 7), като на името на единия възрастен с бебето съм взела приоритет с две чанти ръчен багаж, а на името на втория възрастен единчекиран багаж 20кг. Въпросът е колко общо малки чанти можем да качим на борда Simple Smile Няма да носим количка или кошара на бебето, предполагам не можем да вземем нещо друго...?

# 458
  • На планетата Земя
Не казвате дали сте си купили приоритет?

# 459
  • на малък остров в океана
За двамата възрастни 2 чанти с размери 40х20х25см и една с размери 55x40x20 см. включена в приоритета.
За бебето не мога да помогна какво точно се полага.

# 460
# 461
  • София
За бебето се полага 1 чанта - 5 кг, като тези от количките.

# 462
  • София
т.е. за децата (над 2г.) няма малка чанта, така ли? защото, когато купувах билетите мисля трябваше да избера опция до всяко име дали да е малка чанта или приоритет с две чанти и за мен и каката избрах малки анти, но в мейла, който после получих не пише нищо за тези чанти...

# 463
за деца над 2г се полага като за възрастен, тоест малка чанта
по-горе е за бебе до 2г. без място

# 464
И аз имам въпрос относно малката чанта ръчен багаж. Преди няколко години, когато пътувах с Райън бях с раница, която надвишава тези 40 на 25 на 20см, но никъде никой не ми направи проблем. Раницата е поне 50см висока и сега се чудя дали да пътувам пак с нея или с много по-малка, която да е с размерите, които са дали. Вие какво мислите? 

Общи условия

Активация на акаунт