.Знаех си аз, че вече действаш по въпроса, но нали съм бързата кучка слепи ги ражда, та трябваше да се обадя не на място
Рали, няма никакъв проблем за името - мързи ме сега да си сменям ника, много мами от форума са си мислели, че съм Анелия, но няма никакво значение.
Кали - да, на ток сме, защото тук в Бг се връщаме назад във времето, а не вървим напред. Май ви писах, че една баба от входа се отоплява на дърва и ароматът е направо ........ немам думи.... Хората измислили централно парно, обаче ние да не сме глупави, че да го ползваме

А за училището и липсата на парно там - днес си покомуникирах с МОН, общината, вестник "Труд" и всички обещаха да вземат мерки. Ако и утре няма парно, няма да пускам Силвето на училище, да видим какво ще направят гадовете с гадове.......

Айде стига съм ви занимавала с моите проблеми, то всички си имаме някакви, ама на мен така ми се е подпалил фитила тези дни, че направо ще гръмна
Чакам с нетърпение базарите в НДК, да си направя шопинг терапия и да си поотпусна душицата

Ади, единия подарък от теб - книжката със животните, ни стана любимо занимание
. Много целувки на всички, големи и мънички, от близо и от Канада

.... а за списъка то се знае , че ще те прибавя на първата страница.. може ли да не го направя

Но сега като си призна върнах нашите си и вече имам нет!
Ама нищо, нека свикне с нея, пък после може и при мен да поиска - той и без това понякога се обърква като си играем - преди малко ми вика МИМИ ГОНИ, после се усети, че е сбъркал и ми вика МАМА ГОНИ.
Само това не бях пробвала от нашият фитнес Атлетик, останаха само фитнес уредите, де
Много ми хареса, а и инструкторката каза, че не съм от най-трагичните случаи, защото (дори аз се изненадах), че мога да си оплитам ръцете и краката - абе сложно е за обяснение, но гърба ми още не бил за изхвърляне
.
. Не пие много течности вечер, явно от по-хладното време й се пишка по-често. Иначе сме най-вече на гърне, по-рядко като ни види нас и иска да пишка и тя в тоалетната.