Застраховка живот със спестовен характер

• 9 693
  • 16
  •   1
Отговори
# 15
Мисля, че си била некоректна с такива плащания когато и ако се сетиш. Това, че онази ти е досаждала непрофесионално, си е неин гаф, но не отменя твоята некоректност.
Иначе докато не се е случило нищо, застрахователят няма причина да ти отменя полицата, защото те губи като клиент - щом платиш ти я подновява. Но ако се случи застрахователно събитие докато си в просрочие, тогава рискуваш всичко - ще те отсвирят по най-неизгодния за теб начин.

# 16
Хм...ДА, аз съм същия като тебе, само да добавя, че това са амбулантни търговци, предимно "приятели", които използват "приятелството", за да си направят техните комисионни. Те казват точно това, което изкате да чуете - спестяване, без данъци, пенсия, пари накуп...и като споменат децата и тяхното образование, малко хора устояват ;-(
Ей тук се пречупвате и правите глупоста, която колегата, както и аз сме направили. После след тези 20 години като попитате "ама къде са ми спестяванията", отговора ще е: Ама госпУдине, вие сте сключили застраховка, нестига че сме ви поели риска за 20 години, ами и...

Стойте далеч от тази ИЗМАМА, ако искате да си спестявате начините са други, това е кражба. Ако искате застраховка, намерете си добра компания.

Общи условия

Активация на акаунт