Тренировки в домашни условия - 114

• 39 824
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Добре завърнала се, Байолъджи!
Доколкото помня, ти вдигаше страшни тежести, и ядеше несметни количества, които биха ме превърнали в кит.

Ключът към палатката е в хормоналното равновесие и Храненето, Храненето, Храненето.
Ако вдигаш тежко- огладняваш здраво. Но пък имаш купища ползи. Ако не си затвориш устата навреме обаче, мазното ти е в кърпа вързано.
Приятелката може и да не иска да влиза в обяснителен режим.
Дефицит и желязно хранене. Това е. А, и без домашен алкохолизъм.

Да повтарям махове като куку заради единия задник-- не мерси. Задникът става идеално кръгъл и с тяги, и суингове с пудовка, които са супер за гърба и какво ли още не.
При маратонска подготовка целулитът също изчезва. Но едва ли някой тича с тази цел. Joy

# 601
  • София
.....
Ключът към палатката е в хормоналното равновесие и Храненето, Храненето, Храненето.
....Ако не си затвориш устата навреме обаче, мазното ти е в кърпа вързано.
.... А, и без домашен алкохолизъм.
Dez,много ми е мъчно, че си изючитено права за всичо!

# 602
Аз също съм на мнение, че големите тежести не са приятел на целулита. Между другото и аз мисля да вкарам една тренировка само с ластици и много повторения веднъж седмично.
На мен ми се отразяват много добре подобни тренировки и такива само със собствено тегло.
Днес ще се размина с тренировкита, пред МЦ съм и ме върти главата 😒

# 603
Dez много добре казано само в три изречения!! Stuck Out Tongue Winking Eye

Лежанка имаме, но ММ си я купи и си я застопори в офиса. Изобщо не я ползва и ако аз нямах сегашните проблеми досега да съм си я примъкнала в ателието. И без друго всички тежести са тук.
Още известно време ще карам на тренировки със собствено тегло и ластици и ако наистина той не се размърда я присвоявам без да питам Joy

life_is_love, Hug

Когато и да решите пиши и ще дам инфо, както и идеи за пренощуване. Müllerthal trail е напълно подходящ за деца, трасето не е трудно и не е казано да се измине в един преход. Повечето практикуват като оставят колата си на паркинг и правят  маршрут, който е около 5,6,7км. до някое село. След това си хващат автобус (който в Люксембург е безплатен) и се връщат до паркинга Grinning
Вярвай ми, разкошно е. Само чакам да се стопли и пролетната ваканция здраве да е искам да отидем пак и този път до пещерите и водопадите (ние сме в Нидерландия).
Ето малко снимки от Октомври.
Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 15:25 от ~Биб~

# 604
Момичета, може ли да ми кажете някакви ефикасни упражнения за стягане на ръце, за трицепс и бицепс?
За съжаление нямам уреди, освен няколко различни по тежест гирички.
Ще ви бъда много благодарна!

# 605
  • Бургас/Пз
След цяла седмица на педали и само една тренировка във вторник, та днес отчитам Епик III, ден 13 глутеус и ден 15 бърпи кардио, което ме изпоти яко. За 80 минути гривната ми удари 600 калории, което много, много рядко ми се случва.
Иначе целулитът и при мен е ужасен, направо не мога да повярвам, че за една година толкова ужасен стана. Нито съм спряла да тренирам, нито съм се променила начина на хранене, нито начина на живот, всичко е едно и също последните 4-5 години, само дето аз вече не съм на 40, а на 45 и вече почвам да си мисля, че някакви хормони ли са какво са, които също имат пръст в сегашното ми състояние.

# 606
Привет 🤗
Днес ден 6 от Епик Хийт, беше гърди и трицепс (не са ми много любими).
Малко изоставам от програмата, че бяхме за няколко дни в Доспат 💙
Където междудругото апартамента беше с доста огледала и там видях 😖 и аз че имам ужасен целулит. Но аз доста вредна храна, така че сама съм си виновна.
Днес попаднах на интересно стори
Може да правят съвместна програма.

# 607
  • Някъде там
Здравейте!
Отдавна не съм се включвала в темите.
Все съм си същата,от години не мърдам и стоя горе долу едни и същи кг.Харесвам си се.Основно искам да работя за корем.Търся ефикасни упражнения за тънка талия и оформяне на коремни мускули, не държа на преса.Кои упражнения са най ефикасни и кои бихте препоръчали?

# 608
Карълайн обича нападите, даже във ФБ групата се шегуват, че най-вероятно, когато се е родила, веднага е скочила да прави напади, вкл. български (тя ги нарича BG lounges, не split squats) Grinning
Мисля обаче, че сериозна опасност от прекомерен ръст на предното бедро няма да се получи, защото при нея нападите напред са рядкост. По-често дава статични напади, които натоварват равномерно, както и отпади (при тях има и изразен акцент на глутеуси), странични също. Освен това е въпрос и на избор на тежести. С по-малка тежест, но повече повторения работим повече за дефиниция, отколкото за растеж. Отделно от това - при нея има и доста работа със собствено тегло. Наистина мисля, че няма от какво да се притесняваме.
Аз също внимавам при нападите и клековете с акцент върху предно бедро, искам да са оформени, но не големи.
Ветрена благодаря Hug, ще пробвам още неща от нея, няма да бързам да се отказвам.
Благодаря ви момичета Simple Smile, аз мисля, че се оправям вече, защото вчера ми дойде "вътъка" и правих  STS рамене бицепс трицепс, а за тази вечер съм си заплюла ден 13 от епик ендгейм глутеус.
monii, разгледай този канал, мярнах 15-20 минутни само за бицепс и трицепс...а защо искаш само бицепс и трицепс?
https://www.youtube.com/channel/UCpis3RcTw6t47XO0R_KY4WQ

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 17:58 от арсен

# 609
Защото ръцете ми са много слаби и сега започнаха сякаш да увиват. Страх ме е да не станат като на прилеп Blush

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 20:01 от monii

# 610
Днес ми се падаше ХИЙТ ,почнахме го,но аз на 15 мин се отказах  ....просто ми се стори неразумно да вдигам пулсът толкова много ,пък и бърпи на един крак ,ноу тенкс....🤗
имам си достатъчно болежки....
Направихме следващата тренировка за трицепс и така....

# 611
Искрица здравей не мога да говоря от личен опит но имам няколко приятелки, които изкараха 20 дневното предизвикателство за тънка талия на Хриси Парова и имат много добри резултати.

# 612
  • Бургас/Пз
Искрица здравей не мога да говоря от личен опит но имам няколко приятелки, които изкараха 20 дневното предизвикателство за тънка талия на Хриси Парова и имат много добри резултати.
Къде го има?? В инстаграм или ютуб?? Има ли някакво име, под което да се търси или "Хриси Парова" е достатъчно??

# 613
Здравей Ани, има го в инстаграм, казва се hpwaistchallenge има пост има и качени упражнения. Общо взето знам, че се се правят сутрин на гладно дихателни упражнения, упражнения на Кегел и 2 упражнения за корем по около 30-50 повторения, някий и по 100 в 2 серии. Аз лично не съм я пробвала, но аз лично харесвам Парова, напук на масовите отрицателни мнения за нея.

# 614
  • Бургас/София
Аз най-добри резултати за корем съм имала, когато тренирах с Памела Рейф. Сега виждам, че има и специален Abs plan в приложението.

Общи условия

Активация на акаунт