Отговори
# 615
Отношенията между Елдъз и Ендер са на приливи и отливи в един моменти приятелки после в друг момент заклети врагове. Не ги разбирам.
Незнам ако се стигне до 6 сезон какво ще излъчват, ще е хубаво ако се върнат Алихан и Зенеп

# 616
  • Плевен / София
Отношенията между Елдъз и Ендер са на приливи и отливи в един моменти приятелки после в друг момент заклети врагове. Не ги разбирам.
Незнам ако се стигне до 6 сезон какво ще излъчват, ще е хубаво ако се върнат Алихан и Зенеп

Скрит текст:

Едва ли... Онур в момента снима високо рейтингов сериал, който едва ли ще е само един сезон...А в сегашният развой на историята няма място за Зейнеп...

# 617
Да си кажа приказката за нашите сериали...

„Ябълката”

Провалената сватба добре се получи. Вярно, че плановете на Чаги не се състояха и той остана прецакан, но в същото време и Кумру остана супер изненадана и това буквално я вбеси. Сега освен баща й, Чаги се сдоби с още по-коварен и безскрупулен враг в нейно лице. Няма нищо по-гадно от наранена жена.
Кумру като една видна инфлуенсърка предаваше директно в социалните мрежи приготовленията за сватбата си, а накрая – ядец. Сега  ще е като луд с картечница, да му мисли Чаги. И май в старанието си да се отърве от неприятната ситуация, ще се нахака на Ендер и тя вече ще го накара да си говори сам. Ще бъде много весело, той просто не е от нейната категория.

Много е забавно, когато нахалната и алчна Асуман си заплюе някой за зет. Нищо не може да я спре. Беше забавно Доан да завари Йълдъзка така неглиже по халатче и с маска на лицето. Но нейната непосредственост и умението й да се шегува със себе си и в най-неприятната ситуация го накара да се усмихне и да прости глупостта й. По принцип това нейно качество винаги е привличало вниманието на мъжете около нея.

Хитрата лисица Ендер този път не оцени ситуацията правилно и се прецака. Съсредоточи цялото си внимание върху това да провали сватбата на Кумру и Чаатай и така да се хареса на Доан и изпусна от поглед дружката си и тя й взе Доан буквално под носа. Всъщност самоувереността изигра лоша шега този път и на Ендер и на Кумру. Като се замисля, не за първи път Ендер греши по отношение на Доан, но очевидно не си взема поука .

Новият герой - Екин, синът на загадъчния господин Сами ще видим каква ще му е и на него целта. Предполагам ще е отмъщение и като се замисля, Кумру може би ще е средството за постигането му. Тя сега тъкмо е свободна, предлагам и той да я прецака и използва, белким й уври главата.
Другият нов образ - героинята на Едже Иртем дето ще е дружка на Кумру трябва да й помага в отмъщението срещу Чаги, но щяла да се влюби в него. Ти да видиш, може да има женски бой за тоя глупак.Grinning

Предстои да разберем как точно е се е случил брака на Йълдъзка и Доан и какво цели с него Доан.
Набързо отстраниха вече ненужните герои Арзу, Фейза и Сами и сега чакаме нови ингриги. Мужду другото, стори ми се, че когато разбра за смъртта на г-н Сами, Доан намекна пред Четин, че може и да не е умрял. Но може и да ми се е сторило.

–––––––––

"Затворника"

С нетърпение очаквам превода на български, защото определено имам нужда от изясняване на някои ситуации. Гледах на руски от телефона и на места не можах да изчета субтитрите докрай.

Фърат сериозно напредва със спомените от злополучната нощ и почти нареди пъзела на събитията. И от разказаното от Джемре за срещата й с Али разбра, че дъщеричката му вече не е в ръцете на врага, а е при Али, който я е спасил и сега двамата са без пари и подслон. Али обаче не смее да се довери на Джемре, защото я е видял със Саша и кашата става пълна. Зима е, нямат пари и подслон, а детето е болно. Фърат просто няма друг избор и измисли план, който с помощта на Хаджи и останалите им съкилийници реализираха успешно. Той успя пръв стигне до Назлъ в болницата, сега остава и да я измъкне оттам, въпреки че е тежко ранен.

От друга страна Баръш притиска Саша да открие Назлъ и Али, защото ако Фърат си върне паметта, детето е единственият им коз. Най-после научихме и защо Баръш все още не е ликвидирал съперника си. У Фърат е ножа, с който е извършено убийството на жена му върху който има кръвта на Баръш. Фърат все още не си спомня къде е скрил този нож, но той е неговото алиби и рано или късно ще си спомни. Той взе мерки да документира всичко в случай, че отново загуби паметта си.

Все още не ми е ясна връзката между лелята на Джемре и дъртия Йесари. Тя не може да го понася не иска да го вижда, но  пък взема от него пари в плик, странно. А сега дойде при него, за да му потърси сметка, че са наели Джемре за адвокат на Баръш, а той дори не знаеше.

Началникът на затвора започна да подозира, че Баръш го мота, да видим какво ще излезе от това. Май почна да се страхува, че ще си изяде службичката и взе да дава заден на желанията на богаташа.

Да видим какво ще стане с  прокурора Тахир. Треперят му гащите, че ще се разбере, че е бил в дома на Фърат в нощта на престъплението, но в същото време се зарадва, че Назлъ е жива и тръгна да я търси. Почна да си задава въпроси за вината на Фърат, но след дъжд качулка.  Но защо не каза на Фърат, че Назлъ му се е обадила…  Дойде само да проучи нещата, не да види приятеля си.

Поне Бекир най-после повярва на Фърат и му помогна да избяга. Даде му и телефон, така че може да продължи да му помага.

Появи се и нова интрига около мъжа, който е стоял зад Ферда и сега изнудва Бюге. Да видим той каква игра ще играе.

От фрага за следващия епизод си личи, че напрежението ще е голямо и на Фърат никак няма да му е лесно. Дано Али да помогне на Фърат да спасят Назлъ.

# 618
Тахир просто е един страхлив мъж. Но няма да навреди на Фърат. Ще натежи дългогодишното приятелство.
Али ще даде всичко от себе си и ще измъкне Назлъ. Изигран от Саша за собствената си сестра сега няма да позволи и косъм да падне от главата на Назлъ.

# 619
# 620
Мисля ,че Али ще опази Назлъ , той е добро момче , но прокурора бивш приятел е просто една мижитурка . Директорът на затвора е мишок , но не е глупак , той вече се усъмни в Баръш , ще видим той какво ще прави . Радвам се ,че вуйчото на Назлъ най после разбра ,че не всичко е така , както изглежда .Нещо , което майка му усещаше със сърцето . Мисля ,че ни чака тежък епизод в четвъртък , много жестоки тези Баръш и Саша Dizzy Face
Що се отнася до ЗЯ , наистина няма място за ЗейАл там . Но Севда е свободна вече , може да си дойде за малко от Америка да ги сложи в ред всички , на първо място простата си майка . Яд ме е ,че Йълдъз няма късмет с мъжете , но иначе няма да има този цирк в сериала  .
Утре ще разкажете как е завършил Чуждата . След толкова гадории , заслужават хепи енд .
Аз тази вечер съм в Присъдата Grinning

# 621
Привет! Hug

Благодаря на всички за споделеното! Two Hearts

Като за последно...хаштага за 13 финален епизод е  #elkızı - #чуждата

линкове ако някой гледа...
https://youtu.be/hEKLBRtOQ08
http://www.fox.com.tr/canli-yayin
http://www.canlitv.mobi/fox-tv
http://www.ecanlitvizle.com/fox-tv-izle/

Приятна вечер с любимите ви сериали! WinkSimple Smile

# 622
Изгледах епизода Тази загуба на памет от  Фърат и възстановяването  на събитията от онази нощ  с участието на Баръш и Саша е напредък,но дали това не е игра на Фърат за да спаси дъщеря си Играе си с Баръш на котка и мишка Освен ножа той скри филмовата лента от камерата в една дамска чанта,а паметта хърли в аквариума  Докторката каза,че може пак да изгуби паметта си ама да видим кога Сега като намери дъщеря си / кой ли му подсказа в коя болница е / как ли ще я измъкне Най после вуйчото на Назлъ се довери на Фърат и дано телефона,който му даде да му помогне  Приятеля на Ферда или какъвто е там според мен ще има решаваща роля за вкарването на Баръш в затвора и си мисля,че и Бюге може да се обърне срещу него Началника на затвора най после се усъмни в действията на Баръш а и прокурора Тахир като него гони кариера и сега се чуди какво да прави
Лелята и тя да не е била любовница на бащата на Баръш,не се разбра от кога е болна майката
Четох ,че този май пълнчкия затворник е с ковид явно взаимно си се зарязяват Да се възстановяват по-бързо и да няма лоши последици
Хубава вечер

# 623
  • София
За тези, на които им предстои 7- ми епизод на Затворника - започва с нощта на убийството, цялата случка става ясна. Точно както и предполагах, а за прокурора Тахир продължавам да мисля, че не е лош и че вкара Фърат в затвора, защото вярваше, че той ги е убил, както и жена му, към която изпитва чувства. Очаквам да започне да му помага. Лелята на адвокатката предполагам, че е тя или сестра й е била любовница на бащата, като нищо адвокатката може да е негова дъщеря или поне роднина. Продължава да ми е интересна Саша, защо върши всичката работа на Баръш, а не виждам да му е любовница. Thinking
За Ябълката, поне нещо да "излезе" от този Сами - синът му, та да има смисъл от него. Предполагам, че е свързан с голямата драма на Кумру, за която само загатваха.
Хубава вечер!

# 624
Хващам бас ,че в Турция няма начин една жена да ходи облечена така на обществени места .
А и минижупите им също са впечатляващи...
Имам чувството ,че  тези сериали ги правят за излъчване в чужбина , за да видим колко са печени и разкрепостени .

# 625
Според мен образованите и по-заможните хора ходят облечени всякак, а и зависи къде. Не е нужно да ходиш до капалъ чаршъ така облечен

# 626
  • София
Не е въпросът дали са заможни. Има си причини да не приемат Турция в европейския съюз, а е очевидно какво се опитват да покажат в сериалите за пред света. Даже прекаляват с минижупите и деколтето. Не са стигнали нивото в Дубай, където около мен жените им в най-голямата жега от главата до петите са забулени, че и с ръкавици на ръцете, но... Наистина жена, разголена така, ще бъде критикувана (най-малкото) в Турция.

# 627
Направо си ходят и разголени , но зависи къде . Там , където ходят по така облечени няма морални чичаци с броеници . Но както обичам да казвам 7 млн такива срещу 70 млн с шалваресто мислене - горкият Ататюрк за какво се е борел , после следващите поколения какво постигнаха , за да дойде преди 10 г Ердоган и да поведе Турция на Изток . За това ,че цялата му фамилия е на държавни постове , и че взима дял от петрола , който внасят от Сирия е друг въпрос . Ужас , а нашите актьори , които обичаме само от соц. мрежи протестират , да не говорим ,че някои нямат топки и затова . Но Шевал Сам е от смелите , тя и на улицата излиза да защитава каузите си .
Да разкажете как завърши Чуждата !

# 628
Да, за Чуждата и аз чакам някой да каже.

# 629
  • София
Ами, аз в Турция съм била по курортите на почивка и имам наблюдение как изглеждат по ресторанти и барове. Когато жена вечеря с мъжа си, не може да се разголи толкова, защото го смятат за примамка, а тя е обвързана. Ако са само приятелки, млади момичета по-фриволни, веднага ги заграждат някои, а други ги гледат и одумват. Най-общо казано, защото не ми се разказват ситуациите, на които съм била свидетел.

Общи условия

Активация на акаунт