Естетични процедури за лице и тяло – 43 тема

• 81 382
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Когато за пръв път сложих в скулите беше по 1 мл на страна - така ми беше препоръчано. Обаче аз имам доста малко лице и това количество беше много за мен. Сега слагам по 1 мл общо от двете страни - нямам дефиниция на скулите, а просто освежаване на обема и съм доволна. Мисля, че у нас се прекалява с количествата и честотата на поставяне без особен оглед на индивидуалността - лично мнение.

# 571
Ами, и аз сложих по 1 мл на страна, което беше доста за мен и си личеше твърде много. Аз казах, че не искам повече от 0,5 мл на страна, ама според докторката малко било, по 1 мл на страна било оптимално. Това ми беше препоръчано. По 1 мл във всяка скула и общо 1 мл под очите. И аз нали слушам "специалистите".... Както казах и в предишния си пост, няма да повторя ни скули, ни ботокс... Единствено под очите се получи добре, но в тази зона вероятно ще поддържам с бустер след време, а не с филър.
За ботокса исках само в гневна бръчка, ама пак ми казаха, че не можело, трябвало цялото чело да се направи. Така се оказах с ботокс в чело, гневна бръчка, че и пачи крак направих за финал. Grinning Но и аз съм си виновна, че сляпо се доверявам.

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 15:15 от kalina_pehlivanova

# 572
Интересно ми е как стои филър в скули, аз съм с кръгло лице и нямам изявени скули, а  винаги съм искала…..

Но всеки път ме хваща страх да не би да се превърна в булдог.

# 573
Аз съм със слабо лице и след филъра в скулите лицето ми се разшири, стана едно бузесто такова.  Ама то нормално, след като ми наблъскаха бузите с доволно количество хиалурон. Grinning След три месеца малко поспадна обема и сега съм добре, но само когато не се усмихвам. При усмивка пак си личи доста.

# 574
Интересно ми е как стои филър в скули, аз съм с кръгло лице и нямам изявени скули, а  винаги съм искала…..

Но всеки път ме хваща страх да не би да се превърна в булдог.
Аз съм слагала няколло пъти плюс Радиес и при мен мн.добре се получава.

# 575
Аз съм със слабо лице и след филъра в скулите лицето ми се разшири, стана едно бузесто такова.  Ама то нормално, след като ми наблъскаха бузите с доволно количество хиалурон. Grinning След три месеца малко поспадна обема и сега съм добре, но само когато не се усмихвам. При усмивка пак си личи доста.
А на колко години сте? Аз имам силно стопяване на скулите, първо от рязка смяна на теглото и в последствие с натрупване на годините. Бягам от ефекта "бобър" и затова до този момент съм се въздължала от филър в скулите, но на три места ми казаха, че каквото и да предприема първо трябва да напълня скулите. Повтарям, при мен са стопени и от това бузите увисват надолу, засилва се назолабиалата и марионета. Лицето ми е тежко и дори и конци да сложа нищо няма да се получи без основа в скулата. Колкото до ботокса от години слагам, нямам свличане или поне аз не забелязвам, но имам допълнителни бръчки, но факт е че ботокса единствено оправя положението.

# 576
На 36 години съм. Не съм първа младост. Simple Smile Но пък и не съм имала увисване в тази област. Исках да коригирам най-вече зоната под очите. Вероятно докторката е имала право да ми предложи най-напред поставяне на филър в скулите, но пък не се получи добре, за съжаление.

# 577
На 36 години съм. Не съм първа младост.: D Но пък и не съм имала увисване в тази област. Исках да коригирам най-вече зоната под очите. Вероятно докторката е имала право да ми предложи филър в скулите, но пък не се получи добре, за съжаление.
Доста често се слага малко в скули, за да се види дали това няма да компенсира хлътване под очите.

# 578
То няма как човек да знае особено ако няма опит - затова се доверява на специалист. Но все пак, клиниките са търговски дружества, та оттам и това свръх-предлагане на всеки - всичко. Може би имам по-консервативно виждане, но не смятам, че на 35 има нужда от един тон процедури и продукти.

Ботокс съм слагала няколко пъти. Първият път, както със скулите, ми сложиха ужасно много количество, защото имах брутално главоболие 2 дни, падане на клепачи и пълно обездвижване. Слава богу, че се оправи, де. Бях решила, че повече няма да направя. Но сегашната лекарка, при която ходя ми слага много малко на няколко точки само колкото да ми освежи погледа. Много съм доволна.

# 579
Коя беше твоята лекарка, Like_smoke?

# 580
На 36 години съм. Не съм първа младост. Simple Smile Но пък и не съм имала увисване в тази област. Исках да коригирам най-вече зоната под очите. Вероятно докторката е имала право да ми предложи най-напред поставяне на филър в скулите, но пък не се получи добре, за съжаление.

На 36г. не съм и помисляла за каквито и да било процедури. Започнах на 40г. с освежаващи апаратни и така.....в момента съм на 48г.

# 581
  • I want it all and I want it now.
Какво ви е мнението за иглена мезотератия? Има ли ефект, освен освежаване или негативи?

# 582
  • Варна
Относно това прихлупване на очите и тежест след ботокс , разбрах, че се получава като се боде и в една зона над веждите. Така има по - пълно блокиране на мимиката, но и  евентуално този нежелан ефект. А иначе според докторите нямало как да се получи нова бръчка от ботокс до ботокс /това над веждите дето обсъждаме/, но какво е тогава като не е точно бръчка - ок насъбрана кожа, ама пак е грозно. Днес бях на ретуш, чакам пълният ефект.

# 583
Какво ви е мнението за иглена мезотератия? Има ли ефект, освен освежаване или негативи?
Аз нямам лични впечатления от мезотерапията, защото на мен ми отказаха, понеже лицето ми е отточно, т.е. Лесно подпухва, имам много плътна светла кожа, на която първо синини личат много, второ лесно се подуван. Малко offtopic, но това е тип кожа, на която отказват мезотерапия.

# 584
  • при Arctic Monkeys
Защо позволявате такива големи количества да ви слагат? Последно в скули имах по 0.25 Волума и пак си личеше, някак неестествено стоеше, и от тогава не съм ползвала д-р Андреева /Варна, сега е при Денкова/. На всичкото отгоре получих някакво възпаление и ме боля лицето 1 месец, пих и антибиотик. Вече филър слагам само на милилитри, по МД кодове.

Общи условия

Активация на акаунт