И в слънце, и в студ, априлчетата вън сноват

• 9 335
  • 330
  •   1
Отговори
# 210
Айде ние се прибрахме от дългата разходка днес Mr. Green
Бяхме на мерки и теглилки 400гр и 2см за месец Hug
Честито на озъбените tooth на тия с нова прическа също, а и добре дошли на дълго отсъствалите/това със закъснение Blush
flowered мнооогоо хубаво това чудо Peace
Ще ида да видя това с гласуването ....

# 211
  • 2 етажа над тавана
Бубле, наистина ли съществува жена с такова име. Това не беше ли героиня от един филм - "Down with Love"

Ох, не знам, аз само го копнах заедно с името. Тя тая героиня не беше ли Барбара Новак newsm78

В този ред на мисли, момичета, имате ли моменти на разнежване или не знам как да ги нарека, от майчинството? В смисъл на моенти като ми се усмихне нежно и се сгуши в мене, и предпочита да се намести в моите ръце вместо в нечии други, и ми са разтапя кърцето като си помисля че тепърва ще се научи за говори, да гушка, да целува, ще тича да вика "мамо мамо виж..." нещо на Бабълчето списъкът май ме настрои сантиментално   Blush

То аз съм си постоянно в такова настроение, размазано, разнежено, разпльокано чак от любов към мишката ми, най ми е любимо да се боричкаме, гъделичкаме, кикотим и гушкаме. Непрекъснато имам желание да я "мачкам", чак ме хваща страх да не я смачкам някой път от любов

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 19:24 от buble

# 212
  • София
Раче, камък ми падна от сърцето - сериозно се бях притеснила! Явно това няма нищо общо със захранването! Въпреки всичко мисля, че не бъркаш като започваш, защото сега на детето му се изграждат навици и нека всикне с лъжицата!
Мецанке, оки, мога и да изчакам до навършени осем!
Това с крушата ще взема  и аз да го използвам щом е толкова ефикасно! Аз между другото за това искам да въведа глутена за да давам Плазмон бишкоти за занимавка!
И да не забравя - моята кумица роди на 28,09,2005 год и тъй като до сега няма цикъл отишла на лекар! Бременна е в 17 седмица! То тя си призна, че го усетила снощи - явно затова се е засрамила да отиде на лекар, защото ми говори за това отдавна, но все не отива! Нали кърми и се мисли, че от това не и идва! така че внимавайте!

# 213
  • Boston, MA
Малеее, Вени, ти ме уби... 17 седмици ... Ша внимаваме...  newsm78
Честито на Давид и Деничка! Честити зъбета на Симонка и на Деян!

Стаси в люлка е страхотен! И Валката с бирата! Обещавам, днес ще кача снимки и на нашето подстригано маймунче.

Мамо Меца, бира, ако обичате, благодаря!  Wink Пълна съм с моменти на размазване, само го лигоча Дани, чак ми се карат... А той вече почти гуши с ръчички и ме разтапяяяяяяяяяяяя

Уреда, който flowered е показала, е точно с марля, въпреки че изглежда твърд.

Татянче, ох, да имах и аз такава дилема... направо съм тръгнала - в момента много ми се прибира при мама, но няма как... аман.

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 21:33 от Бубка

# 214
Веднага, мадам  Hug Като ще е бира, да е от любимата ми:

# 215
Татянкаааа, идвай , хич не му мисли, Милената не е токова малка вече Hug

Данче, Стаско е страхотен голям мъж

мамо меца, добър вкус Peace

# 216
  • Boston, MA
Мамо Меца, егати съвпадението, точно снощи купих такава бира + Перони (по принцип мноого рядко ги купувам тези). Мерси!

Филипче, много полезни тия смешковци.

Тина (flowered), извинявай, че те прекръстих на дъщеря ти! Отивам да поправя. Embarassed

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 21:37 от Бубка

# 217
Здравейте априлски мами  Wink

Ако някоя от вас случайно все още не е ходила на профилактичен гинекологичен преглед след раждането нека не отлага.

И не забравяйте да напомните на гинеколога да ви вземе ЦИТОНАМАЗКА!!!

Добре е веднъж годишно да си правите това изследване.

Успех!

# 218
  • София
Аууу, Танина, стресна ме   Ще ходя, ще ходя, обещавам! При вас всичко наред ли е?

Момичета, Благодаря , наистина е много сладък малкия ми пашкулко, както всички априлчета, всъщност! 

МамаМеца, пак претърпях неуспех с кашата  След няколко дни пак ще се боря с нея де Wink

Ядох една солена риба и направо ми текът лигите по биричка Днес не съм пила, защото малчо от няколко дни много трудно заспива, пръцка, свива се, като колики  Confused а не мога да установя от какво  Confused

Филипка мерси за хубавата занимавка, вече ми се струва, че цяло писмо мога да напиша с толкова много моцунки  Mr. Green

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 22:52 от Данче-Поспаланче

# 219
Танина, ама и мен ме стресна ShockedСкоро ще ходя на преглед в Тутракан и съм намислила да помоля да ми вземат цитонамазка.Ти добре ли си?

# 220
На мен ми взеха и аз се бях ошашкала ама нищо ми нямаше-такива страхове някакви безпричинни....
Данче буболечко много сладък и как се е вкопчил за люлката  Hug
Момичета Елдата и на салата я правят хората-майка ми ходила в една приятелка рускиня на гости та там яла и много и харесало Peace

# 221
Здравейте мами и бебоци  bouquet
Честити нови зъбки на всички и честит 7ми месец на всички месечковци Hug

Я да ви попитам за тези бисквити Плазмон newsm78от къде се взимат?От детски магазин или...че не съм ги виждала аз тук на село Joy hahaha Joy

Аз глутен мислих да въведа към 9ти месце,но като гледам вие как смело действате се замислям newsm78

На онази тема в клю-то не мога да гласувам,защото нищо не ми е познато сред заглавията newsm78

Питах дали не е малко това ядене,защото за целия ден ядем твърда храна веднъж и то макс.60 грама newsm78а вие давате по повечко и по 2 пъти(повечето от вас де)
та...затова да си попитам аз bowuu
лека вечер и целувки от нас за всички вас Heart Eyes

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 23:22 от ~Цвети~

# 222
Татянче, аз на такива предложения изобщо не се чудя......самолетчето и във Варна, какво се чудиш....два часа път е само  Laughing

Филипа, много да са ти готини емотиконите  Laughing

Честити нови зъбчета на озъбените tooth

flowered     bouquet  ще го потърся и аз това изобретение  Hug

Ренка, честита ви прическа.

Данче, много сладък Стаско  Hug

Танина, как си? Четох в бургаската тема, че си претърпяла операция......да се оправяш бързо  Hug

Еее, какъв отчет дадох само, като примерна ученичка 

# 223
Добро утро!Уф, от 4 и нещо се събудих и край, няма заспиване...

Аги, Честит имен ден!МНого здраве и спокойствие желая!

# 224
  • София
Аги, честит празник и от нас! Много здраве ти желая, че имате нужда сега - с тирове ти го желая!

Общи условия

Активация на акаунт