И в слънце, и в студ, априлчетата вън сноват

• 9 169
  • 330
  •   1
Отговори
# 240
Честит имен ден на Аги и Рени, да са живи и здрави!   bouquet

Момичета знаете ли за благотворителния коледен базар в НДК? Отивам да се развихря с клещите и манистата докато малката спи, ще правя бижута  Flutter много обичам такива работи

# 241
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МИШО НА МТАНЯ, НА АГИ И НА РЕНИ, КАКТО И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИМЕННИЦИ!
 lovekiss  party006  ura newsm67

И аз ви черпя за моето татенце-именниче!
 beer  food002 Wine Glass cook

Много весело с тези личица! Супер са! smile3535

Използвайте днешния ден за разходки, че може последният да е, топъл имам предвид! newsm68 1stroller family

# 242
Честит имен ден на Мишо и на татенцето на енви!

# 243
Аги, Райна ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на малкият МИХАИЛ и на таткото на Енвия!

[/color
]       lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss
   Мисля, че имен ден има днес и АНЖЕЛА  на Мимка. Да й е живо и здраво името. Kissing Heart

Последна редакция: ср, 08 ное 2006, 10:58 от ЛеСиТо

# 244
, честит имен ден!

# 245
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИМЕННИЦИ!
Смин ами ние с вас кога ще се видим дето сме от Варна Thinking
Ако Раче идват айде вече да се срешнем Peace

# 246
Честит Имен Ден на Аги, Рени, малкия Мишо, Анжела и таткото на енвия. Kакто и на всички празнуващи.
Живи и здрави, много усмихнати!

# 247
  • 2 етажа над тавана
Честито и на Рени, Мишо, Анжела и таткото на енвия! Да са живи и здрави!   bouquet

Ох, и аз съм от несериозните, ама в най-скоро време ще гледам да отида на гинеколог Embarassed

Момичета знаете ли за благотворителния коледен базар в НДК? Отивам да се развихря с клещите и манистата докато малката спи, ще правя бижута  Flutter много обичам такива работи

Знам, знам, вече съм спретнала няколко неща, сега ще си взема материали за другите, които съм наумила, пък ще видим кога ще мога да ги направя. Аз все да споделя с вас за базара и все забравям ooooh! Виновата Tired

# 248
Честито и на бебенцата именници Анжела и Мишо и на Енви на татенцето.

Отивам да прочета кога е базара. Аз като по схваната в ръцете, ще се включа с покупки Wink

# 249
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ И МЕСЕЧКОВЦИ
И най вече на снахата

страхотно време е на вън  Hug Филипа  Hug като гледам всички са в кюпа hahaha

# 250
Момичета, някоя от вас беше пуснала линк за вредите от флуора. Моля, пуснете го пак, че съм в спор със зъболекаря си, а не се чувствам достатъчно подготвена да му опонирам Crazy Трябват ми доказателства Mr. Green

# 251
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА АНЖЕЛКА! Hug Heart Eyes Hug

# 252
# 253
  • София
Мецанке, знам за базара, но съм толкова вързана в ръцете, че не се наемам да творя каквото и да било! Предложих им да занеса едни плюшени играчки, които никой не еизползвал да играе с тях, но незнам какво решиха!

# 254
4естит имен ден на вси4ки праzнуваЩи   bouquet
[/b]
А някой zнае ли кога праzнува Милена?  newsm78

Не мога да смогна да ви 4ета  ooooh!  Шъ мъ иzвинете  Blush

Май се откаzахме от пътуването до Варна......но на пролет 100 на 100 сме там  Peace

Мами, гледам 4е говорите zа благотворителни акции, имам една идея. Какво Ще кажете, ако ние априлките приготвяме по една карти4ка на всяко едно дете от даден дом? Е така, всяко дете Ще полу4и неЩо което е ли4но zа него. И смятам, 4е вси4ки имаме въzможност да го направим  Peace  Какво мислите?

Общи условия

Активация на акаунт