И в слънце, и в студ, априлчетата вън сноват

• 9 335
  • 330
  •   1
Отговори
# 180
Филипка има желаещи за муцунки, мятай насам.
Аз пък да ви се похваля и ние вече си имаме зъбче, вчера сигурно е избило напълно, защото тази нощ спахме непробудно, за което съм му адски благодарна. Това не ми се е случвало вече от месец сигурно, то кризи на растежа ли не бяха, зъби ли, всичко накуп. Днес дори ходихме да му купя нещо бяло, за  да е бяло и здраво зъбчето. Ами това са новините при нас, желаем ви слънчев ден  Laughing

# 181
специално за Филипа

# 182
Вени* , на първа страница на вчерашния "Стандарт" мисля, че сте вие с малкия Матей. Статията е за акция "Буркан". Ха, честито!  newsm53

# 183
Малеее колко писахте пак, не мога да ви смогна  ooooh!  Хайде преди да ви 4ета и да се вклю4а по темите, искам съвет от вас.

Мъжът ми zаяви, 4е иска да прекарваме Коледните праzници в БГ. Аz до сега бях отхвърлила тоzи вариант най ве4е zаради времето или по то4но zимните условия. Живеем малко иzвън Варна (zа Варненките, zа Евксиноград става въпрос) и там не 4истят снега въобЩе, а къЩата се намира на високо....с други думи при обилен сняг сме zатворени там. А къЩата е просторна и не се утоплява хубаво, това се касае най ве4е zа наШата спалня, ина4е в хола е топли4ко, има камина и климатик. Ами ако спре тока???
Билети има, тъкмо проверих, само да кажа "Да" и отлитаме...... Как мислите вие???

# 184

Честито на Симонка, да хапе мама повече Party
Татянче, ДАААААААААААААААААААААААААААААААААААА Hug Flutter
Филипчееееееееееееее, дай адресчето на муцунките  bouquet

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 12:45 от СмиНсЧо

# 185
Филипа, аз вчера въведох глутен с овесените ядки, а месо още не съм въвела Shocked!Днес ще питам педито и ще споделя Peace.Мисля вдругиден да започна със заешко по принцип ама ще видим.
Моето дете пък отказва да яде от биберон.Затова и на сватбата си се прибирах да си го кърмя.Като почна работа какво ще правим незнам.Трябва да се научи теленцето, че...... Rolling Eyes.Сокче пие по 10-20 гр. за 1/2 час ама то по-скоро му се излива в устата и затова го пие, а не защото цока.
Честито на зъбчовците и специални  гушки на Симонка-бонбонка.
Честито и на Сончета за махането на оковите-много да ритка и шава и мама и да внимава.
Татянче, какво има да се чудиш, пали мотора и насам.Сега пък тока ще спира-няма да спре.А и нали има камина-ще се преместите при нея ако се наложи.

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 12:41 от petrovavania

# 186
  • София
Татянка, що ни питаш, като знаеш какво ще ти кажем  Laughing  Mr. Green Идвааай!

Ето снимка на Вальо с новата прическа: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1497352
А това е със старата (забележете само, как изглежда като види бутилка бира)  Joy  http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1497351

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 13:03 от Renkata

# 187
  • 2 етажа над тавана
Така, сега от къде да почна.
Честито за зъбките на малкото Черепахче и на бебчо на musashy!

Скарлет Hug

Нашият режим на хранене никакъв го няма, но горе-долу нещо такова:

6ч. - кърма
9ч. - кърма
12ч. - каша от кафяв ориз(не знам колко е, правя й 1 с.л. с връх) + кърма
15ч. - кърма
18ч. - кърма
21ч. - кърма

От тук нататък през нощта не ги броя, понякога яде само още 2 пъти, понякога направо им губя бройката Tired

По въпроса за шумните татковци - при нас такова нещо няма, даже някой път хич и не го чувам кога излиза. За сметка на това си имаме шумни комшии, които се плицикат по цяла нощ, изпускат гюлета над главите ни, мъкнат си напред-назад мебелите като че ли сега се нанасят. Ето затова искам да живея в къщааааааааа smile3514

Татянка, дохвърчай бе, жена!

А, Ренка, страшно му отива новата прическа на Валката, красавец smile3521 И Маги биричка като види и почва с муцуните и странните звуци newsm36

Отивам да мия дупе!

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 12:48 от buble

# 188
Бъбъл, много готин режим имате! Mr. Green
Нашият също е горе-долу такъв, но нощно време яде веднъж.

А бяха ли ви правили кръвните изследвания???

# 189
  • София
Аги, много готина шапката на Тони, от къде да си вземем и ние такава?

А виждали ли сте някъде да се продават такива памперси, като мострите, които са изпратили за 6-я месец (МАХI 7-18, с бели лепенки и картинки отпред и отзад)? По-готини са от Актив Бейби и искам да си взема такива.

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 13:17 от Renkata

# 190
  • 2 етажа над тавана
Аги, то тоя режим е с отклонения от +/- половин час, а изследванията отдавна ги правихме, доки каза, че са наред. Хемоглобина ни беше 110, доколкото помня.
Ох, сега ме хваща яд, че не си направих копие на резултатите от изследванията Tired

# 191
В клюкарника има тема за номинации
Дайте по един глас за банда на годината да станем ние Априлските мами

# 192
  • София
Ренка и ние имаме такава шапка  Mr. Green Нашата я взех от "Стил 99" в Младост 1А, има хубав щанд за детски дрешки.

# 193
Стаско на люлка!  Hug Бонбон!!! Hug Heart Eyes Hug

Мимка, трябва да гласуваш за Априлки 2006 г., защото има и 2005 г. напр.  Wink Аз не мога да дам глас в тези номинации, т.к. нямам поглед за всички категории. Confused

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 14:15 от envia

# 194
  • 2 етажа над тавана
Аз не мога да дам глас в тези номинации, т.к. нямам поглед за всички категории. Confused

Ох, точно и аз това си мислех Sad

Общи условия

Активация на акаунт