💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 15 - Между два сезона

• 95 375
  • 946
  •   1
Отговори
# 555
  • London
Ми не е лъжа... имам афинитет към драматичната музика.Satisfied Ми тъжно...., защото напусна шоуто без време иначе.Sad

# 556
la catrala, гледаш ли Сървайвър? Къде се изгуби Смайли, мислих че тя е фен на Сървайвър също?
Някой може ли да прати линк към откраднатия профил на Красима, какъв е този арабин........ и никой ли не може да изтрие поне профила й, за да не се включва този!? Grinning И нейните снимки там ли са...

# 557
  • София
Няма снимки, както Красима изтри тези на Алекс, така и този е направил:

https://instagram.com/birhatwx?utm_medium=copy_link

# 558
Няма снимки, както Красима изтри тези на Алекс, така и този е направил:

https://instagram.com/birhatwx?utm_medium=copy_link
Мерси , а последователите на Красима като са видели не са ли го отследвали? Grinning ........ явно не, но не разбирам защо

# 559
  • London
Аз го отследвах.... бях изненадана какъв е тоя човек, аз следвам 40 тина персони та лесно забелязах, че има някакъв мургав странен субект в листата ми. Не схванах обаче, че това е профила на Красима... чак после по коментари се ориентирах.

БТВ: Смених музиката. Smiley

Сървайвър аз се колебаех дали да гледам, помните.... в крайна сметка нямам желание честно казано. Точно сега не ми се заглежда никакво риалити, по скоро ще гледам новия сезон на Десафио като почне в Колумбия.

# 560
И аз съм го следвал и изобщо не съм разбрал. Като не влизаш често в Инстаграм (вече го махнах). То и поне 4-ма от игрите все още си го следват.

...И друго, викам си как Алекс и е подарил профила си като изобщо не са разбираха, а и още стоят неговите снимки. Явно бъркам Александър с Андрей. Този сезон така и не го догледах заради подигравката на продукцията спрямо участниците и зрителите с бутането на това нещо - Мани.

# 561
  • София

Мани, вече блондинка, е записала поп фолк песен. В "клюкарските" сайтове пише, че звучи като извадена от зората на поп фолка. В Instagram самата Мани е качила sneak peek от 26 секунди и аз лично съжалих, че го чух и видях:

https://www.instagram.com/tv/CacvJcQgPLb

# 562
  • sofia
мега отвратително същество е Мани-чак ме е срам ,че е козирог (като мен ) Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 563
Какъв е този текст 🤦♀
Някои хора явно напълно умишлено свалят нивото , а и нямат против да са на най-долното 🤷♀
И аз така за зодията ✌

# 564
Ами селска пръчка.
Елизабет, лиглата е същата чалгаджийка.

# 565
  • София
Flushed Close ужасен ужас! Бях забравила, че и силикон си е сложила. За текста нямам думи.

# 566
  • София
Мани е дъно на дъната. Пълен боклук. Сори, че съм така груб, но виждайки с какви хора дружи и какво прави извън играта (а там в играта няма смисъл дори да я коментирам) си е така.
Грозен, мръсен човек, изгнил отвътре.

# 567

elizabeth_vassileva
Приятелии, днес в моя профил отбелязах 100 000 последователи, БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ!

Браво и от мен, много добър темп на развитие. Не съм се съмнявал и за миг Simple Smile

# 568

elizabeth_vassileva
Приятелии, днес в моя профил отбелязах 100 000 последователи, БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ!

# 569
  • София
Честит 8 март! 😊

и от...

Общи условия

Активация на акаунт