💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 15 - Между два сезона

• 95 364
  • 946
  •   1
Отговори
# 645
  • London
Това което споделяш е много разочароващо.Head Band Не, че не сме го очаквали, но ....

# 646
  • Sofia
Очаквайте ново Мани да имаме.

Че къде без Мани? Joy То, дано само не е повече от едно...

# 647
  • София
То това е ясно, те не търсят най-подготвените хора, търсят се типажи. Туджаров и Неделчо говореха за това в НадкасТа си. Казаха, че най-трудно е за фитнесджиите, които  са отлично подготвени, защото примерно от 10000, 6000 са такива. А има още доста профили, за които се търсят хора - пъзелисти, умни, стратези, конфликтни, изометрия и тн.
Фитнесджиите трябва да положат много повече усилия да изпъкнат с нещо, не е въпрос на резултати на тестовете. Трябва да те запомнят на кастингите и да им привлече вниманието с нещо.

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 11:48 от Niya-

# 648
Много хубави два кадъра от срещата между сезоните. Особено лицето на Стоян е брутално на първата снимка.

Иначе много ясно, че ще има отново Анки и Манита. Тупарев това може да прави - това и ще прави. Който очаква честно спортно състезание, с честни и трудни игри за атлети от Игри на Волята се е объркал предварително с нагласите си Simple Smile Игрите според мен ще бъдат трудни и добре направени и през този сезон, но съм повече от сигурен, че няма да са спортсменски, защото сценария винаги ще е преди честната игра в това предаване. Най-малкото, докато предаването се прави от тези хора.

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 15:38 от Bengun

# 649
  • София
Днес ще видим Стоян в Хелс Китчън с отбора по ръгби.

# 650
  • София
Ако се задава нова армия от Манита, няма да издържа. Ще се скипва предаването Grinning

# 651
Започват снимките на четвъртия сезон на „Игри на волята: България“

Участници с неподозирани умения и зрелищни битки очакват зрителите на NOVA от септември

Скрит текст:
Тази сутрин започнаха снимките на най-атрактивното риалити предаване в ефира на NOVA – “Игри на волята: България“. Първите заснети кадри по традиция разкриват красотата на българското Черноморие в близост до Царево. Водещи и тази година са  актьорите Ралица Паскалева и Димо Алексиев, които отново ще преведат участниците през битките и ще проследят техните взаимоотношения. Пред камерите на сутрешния блок на NOVA “Здравей, България” те обещаха на зрителите изключителен каст и още по-трудни игри на Арената, която в този момент очаква новите участници за първата им битка.

“Тази година подборът на участниците е феноменален! Бих казала даже, че всичките са нечовеци! Говорим за страхотна физическа подготовка, а голяма част от тях са и професионални спортисти. Още на кастингите показаха невероятна воля и физическа устойчивост. Доста любопитно също така е, че ако съберем всичките им медали от спортни състезания, бройката ще надхвърля няколко хиляди”, разказа Ралица за новите участници в предаването, които ще се борят за голямата награда и ще изпитат волята си до краен предел.

В четвъртия сезон на „Игри на волята: България“ Димо отново ще влезе в ролята на коментатор на Арената в зрелищните и оспорвани битки, през които ще преминат участниците. “Определено този сезон сме подготвили нещо невероятно. Игрите са много мащабни, изпипани до последния детайл и разбира се, направени така, че да успеят да затруднят невероятните ни участници. Много са комплексни и сложни и изискват различни умения, така че съм сигурен, че битката за победата ще е повече от оспорвана” – сподели той.

„Игри на волята: България“ отново ще покаже едни от най-красивите и магични местности по Южното Черноморие. Арената ще предложи на зрителите нови приключения и още по-епични битки от септември в ефира на NOVA.

Екстремният колумбийски формат Desafio е едно от най-горещите предложения на световната сцена. В България той се отличава с мащаб и индивидуалният почерк при избор на локации. Стартът на „Игри на волята: България“ бе даден през 2019 година и трите сезона досега се превърнаха в истинска сензация за българската аудитория.

# 652
Неподозирани умения Joy

# 653
  • Sunshine state
Направо "нечовеци" били, да знаете. 😂😵

# 654
На мен през последния сезон "Игри на волята" държа вниманието ми в пъти повече от "Сървайвър".От Сървайвър успях с напрежение да изглезап един епизод. Никакъв съспенс. Така , че си чакам новите "свръхгерои".

# 655
  • София
Внимавай какво си пожелаваш. Да не се появи армия от Манита Grinning

# 656
Да, в предния сезон на игрите напрежението беше  кога ще изгонят Мани.
Предполагам,че и този сезон ще ни осигурят две три такива като грАничната, учителката и Манка.
Как да не ги чакам с нетърпение.

# 657
  • София
"Участници с неподозирани умения" - уменията на Манка да предизвиква смях бяха уникални!

# 658
Дано наред с "участниците с"неподозирани умения" и спортистите с медали да видим и хора играещи с главата си и правещи социалната част по-интригуваща

# 659
Може ви леко ще ви скандализирам, но предпочитам да гледам втора Мани, отколкото втори Симеон или Тодор (от сезон 2). Реално на втория сезон му дадох шанс, но Тодор ми беше изключително противен и не издържах. Надничах кога ще го изгонят, но беше твърде късно Grinning

А Симеон още не беше влязъл изцяло в играта, когато бях достатъчно въвлечена в сезона, но към края ме изнервяше изключително.

Докато Мани ме забавляваше, реално никой от фаворитите ми не отпадна заради нея, така че още съм с добри емоции. Пък и нека не се лъжем, тя изнесе сезона и се превърна в най-емблематичния образ, а не Андрей, Неделчо, Паулина или Борис.

Никак не я харесвам, не ме разбирайте погрешно. Ако са решили да въведат нов такъв образ се надявам да е поне една идея по-интелигентен, което няма да е много трудно.

Общи условия

Активация на акаунт