Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори 74

• 45 282
  • 773
  •   1
Отговори
# 360
Момичета някой да е имал не спиращо куркане на червата и воднисти изпражнения. В 25 г.с съм.
Приемате ли магнезий ? При някои се получава като страничен ефект. Вземете си пробиотик.

# 361
Момичета някой да е имал не спиращо куркане на червата и воднисти изпражнения. В 25 г.с съм.
Приемате ли магнезий ? При някои се получава като страничен ефект. Вземете си пробиотик.
Да пия магнерот 3х2 и алеракт 2х1. От 4 дни вземам пробиотик био Гая.

# 362
Да пия магнерот 3х2 и алеракт 2х1.
Говорете с АГ, но аз мисля, че е от това.
Пробиотикът няма да ви навреди

# 363
Може ли от вагинални глобули МАКМИРОР човек да хване гъбички на езика? хммм?

# 364
Може ли от вагинални глобули МАКМИРОР човек да хване гъбички на езика? хммм?
Не. От кандида ли се лекувате ? Може да се е разпространила

# 365
Някой може ли да каже нещо по повод резултатите от цитонамазката ми:

# 366
Някой може ли да каже нещо по повод резултатите от цитонамазката ми:

Някъде има още инфо в това изследване.
Ето моята

# 367
Не съм щракнала само групата.
Ето я. При мен това е групата от 10 години насам. Другите неща не са ми ясни.

# 368
  • София
Здравейте, някой ползвал ли е за спиране на кървене от носа
https://apteka.framar.bg/30023055/емофикс-унгвент-за-кръвоспиране-30-гр-
Използвала съм го за синът ми. Лекувахме слаби капиляри. Добър препарат е.

# 369
Здравейте, момичета, пак съм аз Simple Smile
Прегледа ми е утре следобед и нямам никакво търпение да разбера как се развиват нещата.
Искам да ви попитам нормално ли е симптомите да намаляват и да се увеличават през 6та седмица? През първите дни след като разбрах ми беше много зле, включително и гадене и повръщане, от два дни се чувствам много добре, съвсем лека замаяност и тежест в таза, но нищо повече. Чувала съм, че не е добре да не се усеща неразположение и започвам да се притеснявам доста Sad

# 370
Здравейте, момичета, пак съм аз Simple Smile
Прегледа ми е утре следобед и нямам никакво търпение да разбера как се развиват нещата.
Искам да ви попитам нормално ли е симптомите да намаляват и да се увеличават през 6та седмица? През първите дни след като разбрах ми беше много зле, включително и гадене и повръщане, от два дни се чувствам много добре, съвсем лека замаяност и тежест в таза, но нищо повече. Чувала съм, че не е добре да не се усеща неразположение и започвам да се притеснявам доста Sad
Здравейте, а защо да не е добре да не се усеща неразположение? Аз досега не съм имала неразположения (да чукна на дърво) в момента вече съм 23 г.с. Всеки организъм реагира различно и аз даже съм чувала мои познати да нямат също неразположения на този ранен етап. Не мисля че има някаква закономерност.

Стискам палци за хубав и пухкав финал Heart Decoration Hearts

# 371
Не е задължително по време на бременност жената да има всякакви симптоми. Аз лично имах за малко гадения, но в рамките на нормалното. Без да повръщам или някакви други неразположения. Все пак бременността не е болест и при всяка жена си е до организъм и как понася промените на хормоните. Има жени без никакви симптоми, чувала съм и за такива дето през цялата бременност имат гадения и повръщане, но всичко си е индивидуално. Пожелавам ви да сте от първите  и да ви е лека и приятна бременността.

# 372
Момичета моля за мнения. Правих втора фетална морфология и малко се притесних за някои показатели свързани с това изследване с пулсов доплер и кръвотока. Като цяло се оказва, че в ляво     кръвотока явно е по добър отколкото в дясно. Някоя да знае нещо повече по темата или да се е сблъсквала с подобен казус.

# 373
Момичета моля за мнения. Правих втора фетална морфология и малко се притесних за някои показатели свързани с това изследване с пулсов доплер и кръвотока. Като цяло се оказва, че в ляво     кръвотока явно е по добър отколкото в дясно. Някоя да знае нещо повече по темата или да се е сблъсквала с подобен казус.

Те не напразно карат бременните да лежат на ляво.
Левия съд е по-голям и тежестта на бебето му влияе по-слабо. Когато си на дясно и то притисне по-малкия съд кръвотока намалява значително.

# 374
Доста отдавна спя на ляво като само за малко лягам на дясно като се схвана хубаво. Та дали е само това проблема?

Те не напразно карат бременните да лежат на ляво.
Левия съд е по-голям и тежестта на бебето му влияе по-слабо. Когато си на дясно и то притисне по-малкия съд кръвотока намалява значително.

Общи условия

Активация на акаунт