Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори 74

• 45 104
  • 773
  •   1
Отговори
# 630
То не е задължително и да е вирус. През бременността понякога се появяват такива неразположения.

# 631
Привет на всички мами! Здравейте, искам да ви попитам, дали е нормално почти навлизам в 3тия месец, но от няколко дни ми се появиха пъпчици по тялото предимно над гърдите по корема и шията, имам и на лицето но не са много, някой са червени , някой са и с връхче.. искам да ви попитам дали е нормално? Възможно ли е да е от хормоните и промените в тялото от бременноста... Случвало ли се е на някоя мама от тук? Simple Smile  ( на лекар съм след 5 дни) Simple Smile

# 632
На мен също ми се бяха появили над гърдите . Отдадох го на бушуващите хормони ,даже ме сърбяха от време на време. Тъкмо се бях ошашкала и ми минаха от само себе си.

# 633
Аз имах по лицето. Дерматолог и АГ ми казаха да пръскам

След два дни вече нямах проблем.

# 634

Аз също го използвам в комбинация с La Roche-Possay + Efaclar измивен гел  и крем Acne out.
Моето положение беше много тежко. Особенно около челюста и брадичката. Имам голямо подобрение. 🍀❤

# 635
Вкъщи цялото семейство използваме за лице и тяло

И сме много доволни.

# 636
  • Седмото небе

Това много помага и при възрастни за всякакви кожни раздразнения, и за бебета при зачервявания, където и да е по тялото. Дори и при наченки  на подсичане много бързо стопира процеса, а също така и при т.н. бебешко акне, което изкарват някой дребосъци също помага.

# 637
  • София
Здравейте, пуснах изследване за D-Димер и е 2.94mg/ml. Знам, че е нормално да е завишен по време на бременността, но какви са референтните стойности през трети триместър? Аз съм в 34+2г.с. В четвъртък ще ги покажа на АГ, питам от любопитство ако някой знае. 🙂

# 638
  • Sofia
Здравейте, пуснах изследване за D-Димер и е 2.94mg/ml. Знам, че е нормално да е завишен по време на бременността, но какви са референтните стойности през трети триместър? Аз съм в 34+2г.с. В четвъртък ще ги покажа на АГ, питам от любопитство ако някой знае. 🙂
Ориентировъчно:
http://www.perinatology.com/Reference/Reference%20Ranges/D-Dimer.htm

# 639
Момичета, тези, които приемате аспирин - има ли разфасовка на аспирин протект от 75 мг?

# 640
Момичета, тези, които приемате аспирин - има ли разфасовка на аспирин протект от 75 мг?
Вземи си аспирин кардио-по 75 мг е и върши същата работа

# 641
  • Sofia
Няма Аспирин протект 75. Аз пия Акард 75. И то е същото.

# 642
  • sofia
Фибриноген и Аптт пускахте ли?
При мен в 34 седмица Д димер беше 3.16 и съм на Клексан от тогава, Аптт беше на долна граница и бебето не се храни добре.

# 643
Здравейте от мен отново. Пак идвам с въпрос, тъй като доста се притесних. Днес, точно в 7 седмица бях на преглед, докторката каза, че всичко е наред и ми назначи кръвни изследвания. Притеснявам се, защото хемоглобина, хематокрита и еритроцитите са под нормата:

Скрит текст:

Доколко опасно е това според вас и може ли да се оправи? Confused
По-лошото е, че преди година бях с подобни резултати, но тогава след като ми пуснаха желязо, ЖСК, фолат и други, и бяха в норма, не ми обърнаха повече внимание.

# 644
Здравейте момичета. Към коя седмица изслвдвахте витамим В12,В6 и витамин Д?

Общи условия

Активация на акаунт