Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори 74

• 44 527
  • 773
  •   1
Отговори
# 675
Някоя от Вас ползвала ли е АВАМИС по време на бременност?

# 676
Тази спрей е кортикостероиден. Не е препоръчително

# 677
Здравейте, искам мнение относно дегана. Имам сутрешно гадене последните ден-два, вчера в аптеката ми го отказаха с думите, че е противопоказен при бременност, а днес говорих и а АГ-то, според него това се пие от всички жени и нямало никакви проблеми.. Вие какво мислите по въпроса?
Също искам да попитам, дали някоя от вас е използвала комбинация шуслерови соли и реално имат ли ефект?

# 678
Здравейте, искам мнение относно дегана. Имам сутрешно гадене последните ден-два, вчера в аптеката ми го отказаха с думите, че е противопоказен при бременност, а днес говорих и а АГ-то, според него това се пие от всички жени и нямало никакви проблеми.. Вие какво мислите по въпроса?
Също искам да попитам, дали някоя от вас е използвала комбинация шуслерови соли и реално имат ли ефект?

От Фея приложението -

# 679
Скрит текст:

От Фея приложението -

Много благодаря за бързия отговор, Sonya_Dimitrova. Може ли да ми кажеш какво е това приложение? Blush

# 680
# 681
Аз съм пила деган с бременностите, когато беше много тежко положението с гаденето и повръщането. Просто не прекалявайте.

# 682
Аз лично не бих приемала деган, не мога да твърдя дали е позволен при бременни или не, но според мен има много нежелани лекарствени реакции, тъй като влияе директно върху опредлени мозъчни структури.

След прием на една таблетка не знаех къде се намирам, чувствах се много сънлива, тежест в главата и много странен страх ме беше обзел. (Приемала съм го извън периода на бременността). Предпочитам да си изтърпя гаденето или да пробвам нещо алтернативно. Това, че на мен ми е повлияло така, не означава, че и на вас ще ви се отрази по този начин. Simple Smile

# 683
Аз пиех деган до 12 седмица, изписан от АГ, 3х2 ми беше казал най-много. Говорете с АГ, фармацевтите изобщо не са наясно.
Другото е антиметил , той е билков , също ми е изписан от АГ.

# 684
На мен в болницата ми вливаха Деган - система и ми казаха, че мога да пия при нужда.

# 685
Много ви благодаря за отговорите! Blush Странно е, как фармацевтите объркват...
А за шуслер солите, да разбирам че никой не ги е тествал? Thinking Smirk

# 686
Моя приятелка е много доволна от тях при проблем с киселини. Аз лично не съм пробвала. От тях ползвам номер 7 мазилото заради контракции, но като цяло ще видя дали има ефект тъй като ги ползвам от 1 седмица.

Много ви благодаря за отговорите! Blush Странно е, как фармацевтите объркват...
А за шуслер солите, да разбирам че никой не ги е тествал? Thinking Smirk

# 687
  • София
На мен много ми помогна ipeca 15ch, хомеопатично е.
https://apteka.puls.bg/bg/monoprodukti/ipeka-15ch-20847

# 688
Може ли моля да споделите някоя имала ли е такава бактерия и как са я лекували? Утре ще се консултирам с АГ, просто искам да видя имал ли е някой подобен проблем. Благодаря предварително!

# 689
Имала съм я извън бременност. Пренася се от от фекалии. Лекуваха ме с антибиотик. След това ми препоръчаха фемифлора 10.

Общи условия

Активация на акаунт