🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 57 840
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Останах с впечатление , че децата са с различни майки. На англоговорящото българка ли е майката?

Двете деца на Любо са от една майка.

# 946
  • Другата България
Правилно ли чук Коцето, който каза на Пламен: "И ти ще умреш?"
И продължава да говори за себе си в трето лице, ед.число?

# 947
  • ново
Забрави "неговата ферма".

# 948
  • Другата България
Забрави "неговата ферма".
Това съм го пропуснала, аз със закъснение гледам, тоест слушам.
Но пък видях как Живка му се подиграва - оня жест с ръцете, а Кирил открито му се смее, също подигравайки се.
Коцето, че е жалък, е жалък - поне за мен, ама все пак....

# 949
  • Вестерос
Снощи голямо четкате и превъзнасяне на Кирил от гласа зад кадър. Достоен, мъжка постъпка алата балата
Извинете, ама след всичката помия , която се изля от устата му и цвете да му боднат отзад пак няма да стане по- красив и достоен.
Направо да ти се додрайфа от превъзнасяне... нямам думи! Imp

# 950
  • при късмета
  Зависи от родителите да запазят българските корени на децата. Най-лесното, което могат да направят е просто да говорят на български у дома.
Това трудно се случва, ако не са българи и двамата. Не знам какъв точно е случая на Любо, по принцип.

Още не гледам, дано дуела е поне сносен

# 951
Вместо гласът зад кадър да коментира "мъжкарството" на Пламен, да се замислят защо са вкарали човек, който трябва да предизвиква срам ако го избереш, щото гюбрето все някой трябва да го изрине...

# 952
  • Другата България
То само две битки, какъв дуел....жалка работа.
Поне в началото ми стана приятно, като Гошо дойде да си вземе Кари.
Така се зарадва това куче....Heart

# 953
  • София
Българка е бившата на Любо. Даваха я по време на дуела.

# 954
  • Вестерос
Що за въпрос, че да говориш/разбираш два, три езика не е богатство? Честно ли? Как може въобще да се пита това нещо? FlushedRolling Eyes

# 955
Много гадно се подиграват с Коцето. Стана ми неприятно.

Сестра ми и зет ми (българин) живеят в Англия и двете и деца са раждани там и говорят български. Голямата чете и пише на български, малката още минава към бебетата. Братът на съпруга ми и жена му (българка) живеят в Щатите и двете им деца, раждани там, не говорят нито дума български, нито го разбират. Помежду си родителите говорят основно на англ. Предполагам заради постоянно демонстрираната им неприязън към страната и българите.

# 956
Снощи голямо четкате и превъзнасяне на Кирил от гласа зад кадър. Достоен, мъжка постъпка алата балата
Извинете, ама след всичката помия , която се изля от устата му и цвете да му боднат отзад пак няма да стане по- красив и достоен.
Направо да ти се додрайфа от превъзнасяне... нямам думи! Imp
Единствено ме топли мисълта, че Продукцията чете мнения и си блъска главата, образно казано 😂

# 957
  • Вестерос
Айде да се изкажа и аз- леля ми живее в Италия, мъжът ѝ е италианец. Детето е още на 5, но разбира български и се опитва и да говори, лятото за месец в България доста проговори, но детето говори с нас и баба ми всеки ден във вайбър. ДО ХОРАТА (родителите) Е!

...

В момента разговорът за Коцето пред него е ужасно нещо, все едно не е там. Супер обидно!

# 958
  • Другата България
Някой разбра ли какво каза Стефан?

# 959
Дъщеря ми е родена във Франция. Говори прекрасно български език,чете малко бавничко и пише ( с грешки понякога ). Понякога пита как се казва на български нещо. Но учи и в българското училище, дистанционно, но учи. И казва, че един месец в България й е малко.
После ще гледам дуела, но съм за Пламен.

Общи условия

Активация на акаунт