🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 57 793
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 975
  • Вестерос
Като 100 000 им са хартийки, да излизат Ваня и Пламен.  Такива лъжци и лицемери
Айде, айде, за 2021 година не са космическа сума, права е Ваня, че за апартамент в голям град не стигат.

# 976
Скрит текст:
Петър, Данчо, Калоян, Антония , Миро там е и Кустев Теодора Пламен и Боби от сегашния сезон и Асен те са на заден фон
Благодаря.
Защо си ги сложила в скрит текст?
Никаква нужда няма, това не е спойлер....
Теодора и Пламен, Лора и Любо.....и Боби.
Боби по каква случайност е попаднал там? Joy
За параван на двете двойки?
По навик затова Grinning

# 977
Я, каква случайност Пацо и Тедка заедно на гости, придружени от стожера на морала и онази, по която няма мераци Joy

Много готино влизане на Жоро, така се зарадва милото куче и аз заедно с него Blush

На дуела забелязах пренебрежителните и ехидни усмивчици на Марта и Киро, докато Пламен играеше първата игра. Голямо приятелство, мани мани... А Надето в началото с тежкия си патос за Пламен, честта и достойнството беше толкова не на място, че просто няма накъде...

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 23:48 от Ели-Мели

# 978

Добре.
Аз имам молба.
Дефинирайте ми "богатство."
Обяснете ми, ЗАЩО е богатство, дете живеещо в чужбина НЕПРЕМЕННО да трябва да говори езика на родители си?

Ами фитнесът носи - добра форма, хубаво тяло, самочувствие.
Радост, че се занимаваш с хоби. Нещо разлчино от работата.
Какво предлагате, Любо след 10 часов работен ден, да седне два часа да учи детето си на Български и това е много по-важно, отколкото той да си почине от работа и да направи нещо, което му носи удоволствие?

Ако това е, което мислите, аз разбирам, че няма смисъл повече да говоря по темата.
..........

Ако това е, което мислиш ти по темата - и аз разбирам, че няма смисъл повече да говоря Rolling Eyes

Ама то няма и нужда.

# 979
Що за въпрос, че да говориш/разбираш два, три езика не е богатство? Честно ли? Как може въобще да се пита това нещо? FlushedRolling Eyes

Такова нещо с такива думи не съм писала изобщо.
Прочетете ми пак мненията.

Идеята на поста, на който отговорих, е че българският език е БОГАТСТВО. По default. Аз така го разбрах.
Както всеки друг език, да ви кажа честно.

На което отговорих, че има други 6 милиона човека, които говорят това богатство.
В смисъл, че не е загуба, че детето на Любо - милион и първият човек, не го знаеш.

В смисъл, че не разбирам, защо сте тъжни, че детето на Любо не говори български.
Щото се написа няколко пъти, че е тъжно.
Мен този факт не ме натъжава.

# 980
Като 100 000 им са хартийки, да излизат Ваня и Пламен.  Такива лъжци и лицемери
Айде, айде, за 2021 година не са космическа сума, права е Ваня, че за апартамент в голям град не стигат.
Тогава, защо така прави схеми и брои гласове за финал. То не си заслужава за тези, както се изрази тя "хартийки " . Може да не стигат за жилище, но не са никак малко пари.  Радвам се за нея и за вас щом имате привилегиите да считате 100000 за малка сума, но не всеки има този късмет.

# 981
  • earth
Ами влезли за лесни пари. Затова е пробито това предаване. Какви каузи, какви 5 лв. Лицемери! Хората работят с години за 100 000 - те ми дошли да се излагат по тв 🤬

Между другото, те също работят с години за тези пари - ако умножим броя на участниците по времето, което прекарват вътре + кастинги и други задължения. Затова наградата наистина а малка за такова предаване.

# 982
Ваня и хартийките само затвърждава усещането ми за презадоволена кифла, която от скука почва да се друса, после някак се взима в ръце и открива светлината и любовта, които сега много държи да проповядва на всички, че да им отвори очите за живота. Много противен образ ми е Ваня и това е. Като гледам отношението на фермерите явно не само на мен.  И ги разбирам. Не ги оправдавам, но ги разбирам.

# 983
Аз съм средностатистическа българка и не се къпя в пари, но и според мен наградата е малка. Айде бе, 100 000 лв беше наградата в Стани богат преди 20 години и тогава сумата беше колосална. Дори през първата Ферма преди 7 години тази сума беше „нещо”, но сега... Цените на всичко са скочили 1000 пъти, но наградите по реалити предаванията са си все 100 000 лв. Отдавна мисля, че продуцентите малко трябва да актуализират сумата. Права е Ваня, че за тези пари в големите градове апартамент не може да си купиш, да си помогнеш може, но няма да ти реши проблемите. Но като им гледам схемите цял сезон, определно не се връзват с идеята, че наградата е „хартийки”. За едно „нищо” да се пънеш и да се излагаш така, въпреки че някои участници бяха вътре с ясната идея да се рекламират, което на някои наистина може да им донесе и повече от 100 хилки в бъдеще. Аз нямам против, всеки е свободен да прави каквото иска.

# 984
  • sofia
Имаше един лаф "парите са нищо, стига да ги имаш"...
Пламен е много добър на битките. Още като игра с Виктор и си викам " а, Виктор добре мина халките", обаче Пламен ме остави зяпнала.
Снощи пак се удивих колко бързо отсече дървото. С куката беше и късмет, ама е супер пъргав, силен и координиран.

# 985
И аз не мисля, че 100 000лв са чак толкова много, особено както съфорумката спомена, тези прословути 100 хилки не са ги ъпдейтнали от години. При положение колко реклами има, не само в прекъсванията, ами и по време на самото предаване. То не е мебели Виденов, Лидл, SDI щит, бири и мири.

Според мен трябва да направят наградата поне двойно, а защо не и тройно, но да има някакви условия. Замислих се за много спечелените дуели на Ваня и как въпреки това, тя може да остане с пръст в уста за победата. Примерно в ситуация, в която някой е спечелил 3-4 дуела, да му се даде 5 хиляди лева от общата награда за всеки спечелен дуел. Това мисля, че би предотвратило въртенето на едни и същи хора на дуел.

# 986
  • София
Парите са си пари, но повечето са за задоволяване на вътрешното желание да блеснат, съчетано с алчност. Вижте, че всеки там е подбран с някакви сериозни травми, които правят част от сценария. Всеки от участниците има много мътни неща в мисленето и живота си.

# 987
Ваня си каза, че е искала да влезе за популярност. Сега вече съм уведомена, че Ваня съществува и има бизнес. Но не бих отишла при нея като специалист. Дали си направи добра реклама ?

# 988
Още миналата година си говорехме с ММ, че трябва да направят по-голяма награда. Всичко поскъпна тази година, така че е права Ваня, то и след данъците са още по-малко. Не са малко пари, но не са и много за стоенето вътре 3 месеца и евентуалното излагане. Киро дори и да спечели (което ме съмнява), си навлече и омразата на публиката, та ще си струва ли? Ваня си направи реклама определено! И това се чудя, дошли ми от чужбина, какво търсите, какво очаквате, зарязали семейства, за какво?
 Нима Теодора е вярвала, че ще спечели?

# 989
  • при късмета
И аз мисля, че Ваня не си направи добра реклама, писах вече, че не смятам, че се справя със ситуации и мога нещо да науча от нея.
Като са им малко парите, не влизат. Не мисля, че което и да е шоу трябва да се съобразява в инфлация, какво може или не може да се купи с тези пари и т.н. Всичко е в преценката на тези, които се явяват на кастингите, ако са им малко какво правят там? И повечето участници са влезли с други цели, като Ваня и Ралица например и са си извлекли ползите или поне така си мислят. Толкова е наградния фонд, участника си решава заслужава ли си времето, за да спечели евентуално тези пари. Не ги прибират от улицата на сила (макар последните кастинги точно така да изглеждат), сами кандидатстват

Общи условия

Активация на акаунт