Честит пети месец на Любчо на мама Peppita,Любима на мама lida,Александър на мама Deb и Christina Elisabeth на мама megan79!
И на Марти на Ива78,честито със закъснение....
ние напук на дъждовното време и днес излизахме и не съжелявам,щото по едно време и слънце даже се показа....Бяхме на среща с едно от форумските майски гаджета и сме много доволни от нея...Дано скоро да можем да се видим и с други мами и бебоци..защото ,като се замисля,аз с вас повече общувам и споделям,отколкото с повечето си приятелки/най-вече с тези дето са на работа и нямат време за нищо/
За захранването-не се шашкайте толкова.....няма нищо страшно...важното е да сте уверени в това което правите...и без престараване.не мисля,че има голямо значение дали водата за кашата е 45 или 60 радуса/макар,че ако е много топла става на гранулки,предполагам и няма голямо значение каква точно е кашата или пюрето...Всеки си преченява според разбиранията и споредсредствата....Единственото което аз лично бих предпочела,е да давам поне в началото готови пюрета,щото може и там да няма кой знае какъв контрол,но поне големите фирми предполагам че държат на качеството,`щото ние собствена продукция нямаме,пък като знам ,че на пазара сие продава какво ли не....
И за кашите-взех Фризокрем,щото беше най-голям грамаж,на най-добра цена....и след първоначалното мрънкане,вече се приема добре...но почнах да я правя по-рядка и с кърма.
.

Абе и баща и малко съм се замислила за номинация пък и си я заслужава , ама хайде тази вечер ще си помисля за кого да гласувам че и двамата са гушнати и много сладко спят и колкото и да ме ядосват
. Дребосъка ми се караше непрекъснато, че бавя следващата хапка
Но аз обещавам да гласувам за оставането ти! А голямата награда вече си я получила - милата гледка на сладко спящите любими твои същества, нали!?
) на всички, който празнуваха вчера с нас и на тези, който празнуват днес!!!
Ама да чукна на дърво няма проблем и той добре си понася всичко. Та затова си следвам стандартната схема на захранване. Днес мисля да дам пюренце с пилешко... 
И апартамента задимен... ужас
Тичайки към кухнята се опитвам да си спомня какво готвя. Изобщо бях изключила, че съм сложила нещо на котлона 
До кога така, не знам