Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Декември 2021 (Тема 17)

• 116 597
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Да, аз имам чанта жълто към горчица. Цвят, който много харесвам, обаче до лицето ми е ужас.

# 916
  • София
Много хубаво зелено. И аз обичам комбинацията с тъмно синьо.

# 917
Цвета ми харесва, размера не, но като се има предвид, че Агента харесва и употребява такива големи чанти всичко е наред! Имаш три размера като тази, а модела същият ли е?  Не бих взела в друг цвят, ако са идентични по всичко останало.

# 918
То хубаво, но ако не е твоя цвят? Simple Smile
Седят си парите в портфейла и се оглеждаш за друга Stuck Out Tongue Closed Eyes .

# 919
Момичета, моля за мнение Simple Smile
https://www.aboutyou.bg/p/maison-123/roklya-soraya-r-imprimee-7340216
Получих тази рокля, стои чудесно, малко по-дълга ми е от на манекна, точно както исках, но.. златните нишки леко ме притесняват, дали не е прекалено лъскаво. На снимките е реално, а аз се надявах, малко да е по-убит този лъскав ефект на живо, но не. Точно като на снимиките стои. Та, какво мислите? Simple Smile

# 920
Ако ще ти вади очите непрекъснато-не е твоята

# 921
  • В полите на Пирин планина
На мен не ми изглежда брутално лъскаво и в някоя ежедневна комбинация би било съвсем добре.

# 922
На мен не ми изглежда брутално лъскаво и в някоя ежедневна комбинация би било съвсем добре.
Да, не е брутално въобще, но аз съм малко консерва, а ми се ще да не съм чак толкова Grinning

# 923
На мен ми харесва! Петролено-черната комбинация (красиви цветове!) би седяла прекалено тъмна и убита, ако няма нищо, което да я накара малко да светне. Щом си консервативна, благодарение на тези нишки би могла да си строга и обрана в аксесоарите. Ако ги нямаше, тогава сигурно трябваше да ѝ търсиш някакви по-ефектни и ярки аксесоари, за да довършиш аутфита, така че да не изглежда скръбно.

# 924
и НА МЕН МИХАРЕСВА РОКЛЯТА, ИЗОБЩО НЕ МИ СТОИ БРУТАЛНО ЛЪСКАВО, ГРАБВАЙ Я, ЦЕНАТА Е СУПЕР!

# 925
Роклята е хубава! Вземай!

Пинк, да се покажеш, като стане готов комплекта.
Показвам McKiitty Blush

Скрит текст:

В момента съм явно на вълна шиене, та си поръчах и oversize панталон и сако. Идеята на панталона е да го нося с тиранти и бяла риза/блуза. Като е готово ще покажа.

# 926
  • В полите на Пирин планина
О, Пинк, много красиво и каквато си фина ти стои прекрасно!

# 927
  • Sofia
Тюркоазената рокля ми харесва,  но не бих дала 150 лв за вискоза.

# 928
Подкрепям Barbabeau, много е хубава роклята, Elanor!
В никакъв случай не стои прекалено, вечерно или пошло. По-скоро е от тези рокли, които можеш да носиш и в по-елегантен и в по-ежедневен вариант.

Много добре ти стои, Пинк!

Имаш три размера като тази, а модела същият ли е?  Не бих взела в друг цвят, ако са идентични по всичко останало.
Не, имам 2 по-големи, подобен модел, но различна кожа и цвят и една в същия размер. Както и да е, досадих вече на цялата тема с моите терзания, но винаги се опитвам да "впиша" всяка нова дреха/аксесоар в наличния гардероб и като стил и като цвят и мине-не мине аз влизам в "Радини вълнения mode"

Тази сутрин моята щерка отмъкна бялото ми дънково яке Grinning
Днес и е простено, има РД! Да ми е здрава, умна и с късмет!

# 929
Здраво и щастливо да е момичето ти, Агент!
Роклята и на мен ми хареса. Бих я носила с удоволствие. Комплекта на Пинк, също.

Общи условия

Активация на акаунт