Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Декември 2021 (Тема 17)

• 116 626
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 900
  • Виена
Аз пък карам тия дни с миниатюрна чанта на Мона, любима марка

# 901
Агент, чантата (цветът) би била свеж акцент към някаква скучновата (цветово) гама. Обаче каква, ти знаеш по-добре. Сигурна съм, че дори имаш идеи Simple Smile

# 902
Angel, огромна ти е, защото ти си мъничка. На мен би ми била тамън, дори леко малка!

Бомболино, завиждам искрено на всички жени, които могат да ходят с малки чанти. В някой следващ живот и аз!

Пеп, точно отговарях в съседната тема относно специфичния зелен цвят на тази чанта....
"Иначе това тревно зелено веднага си го представих със сини дънки и бели кецове...

Изобщо синьо-зелената комбинация много ме привлича:

PS "Мадамски" чанти не нося, не ми отиват. Апропо, скоро коментирахме много симпатична чанта от типа - "чанта с ремък за рамо, която се носи на нивото на ханша"... та преди години някъде бях прочела, че този тип чанти подчертават точно ханша. И никога не си купих такава Grinning очевидно на подсъзнателно ниво не искам да привличам вниманието към ханша си!"

Благодаря ви за мненията, ще помисля още малко!

# 903
  • пустинята Гоби
Много готино зелено (и чанта). Аз имам пола в този цвят (плисирана естествено), носех я лятото с бели тениски и блузки. Със синьото също много ми допада, даже май е по-добре отколкото с бяло.

# 904
Чантата е с топ цвят.

# 905
  • Sofia
Ангелче, честита чанта! Прияде ми се шоколад като я видях. Grinning

# 906
Я дайте мнение, че пак ще ми дърпат ушите за офтопика Simple Smile
Чантата си я харесвам и я имам в 2 размера (2 големи и 1 средна) и 3 цвята (черна и медено кафява (големите) и бяла (средната), но това зелено много ми харесва за разчупване и в същото време ме изнервя леко. Според мен ще е много приятен ярък акцент за пролет/лято. Та "да" или "не"!?!?
Не, щом вече имаш три такива.
Цветът е супер! Обаче аз поне бих искала друга (вече) чанта. Laughing
Може би не толкова правоъгълна за този по-неформален цвят.

# 907
Ангелче, честита чанта! Прияде ми се шоколад като я видях. Grinning
И събира точно 1/2 шоколад..)

# 908
Магни, ами правя се на разсеяна или кратко обяснявам, че не мога да нося маска.

От доста време нося само раници, малки и големи. Любимата и най-често ползвана може да се носи като малка раничка или като bucket bag. Другата е Kanken, а третата е твърда, тип черупка, за по-далечни разходки.
Чанти ми се приносват през топлия сезон и тогава слагам малка, с дълга дръжка синждир през гърдите.

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 21:12 от Linofrina

# 909
Лин, номера с разсейването не минава в Малта. В голям маркет охраната директно ти сочи вратата. Всъщност тук май никой не се прави на разсеян.
Змия, вчера заради студен фронт от Балканите беше само +10. Даже чорап под каската сложих, че е бррр ситуацията. Е да, не е като минус 15-18, но аз и тотално съм отвикнала на подобни температури. Абе друго си е по тениска януари.

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 07:59 от MagniМ

# 910
Винаги през пролетта имам аксесоари в такова зелено. Просто са задължителни! Blush

# 911
  • София
Зеленото от чантата на Агент е готино. Аз си го наричам Marni зелено. Съчетава се с много цветове. Освен на скучноватите, аз бих гръмнала и с по-ярки комбинации, както Агент е дала пример. Синьо и зелено ми е голяма любов като съчетание, но такава чанта бих носила и с хмммм розово - всичко в един нюанс на розовото Simple Smile

Мераци за нови чанти нямам, обаче обувките от снимката на ансамбъла с чантата - много ми харесват и бих отстреляла подобни, ако не ме беше срам от мъжа ми! 

# 912
Комбинациите с това зелено са всевъзможни, наистина.
Миналата късна пролет се скъсах да нося зелена макси рокля именно в този нюанс с портокалово оранжева чанта.

# 913
То хубаво, но ако не е твоя цвят? Simple Smile

# 914
Добро утро, със закъснение в дискусията за чантата. И модела и цвета много ми харесват и би могла да е чудесен акцент към много видове сравнително монохромни визии (освен синьо, цялата гама на кафеви, червени, розови, оранжеви нюанси). Черно и сиво се подразбират. Единствено наличието на още три чанти от същият модел би ме разколебало. Специално при аксесоарите няма какво толкова да го мислим дали цвета ни подхожда (цветното петно е сравнително малко като площ спрямо останалите елементи в облеклото, така че ако подхожда на тях, не би повлияло отрицателно на кожата и косата ни Simple Smile).

Общи условия

Активация на акаунт