Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Декември 2021 (Тема 17)

• 116 644
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 885
Ето как де спретнах, ще рискувам с поло с дълъг ръкав, макар да знам, че ще се изнервя от жега.
Отгоре реших да метна едно шарено гръндж палто (показвала съм го)

Забравих важен детайл - цветето..)

Не цитирайте, моля

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 15:35 от Angel_wing

# 886
Прекрасна, но ми липсва русата коса. Simple Smile

# 887
Лилаво-зелено-карирана съм днес аз Simple Smile.
С дълга пухенка високи кубинки и шал разбира се.

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 16:26 от pep_si

# 888
Срещам се постоянно с всякакви хора, на всякакви места. Маска слагам, когато е "задължително", в останалото време го смятам за напълно излишно. Това си е мое мнение и нямам намерение да влизам в полемика за това. Simple Smile 
Здрава съм и съм убедена, че го дължа на липсата на фиксация и страх, както и на хигиената в информационния поток, който допускам до себе си.
Тази зима за пръв път установих, че ми е студено навън.
Ейнджъл, сякаш си ми прочела мислите с тези си думи, с разликата, че досега не съм слагала маска.
Последните 3 зими ги изкарах с кожени якета и средно дебели връхни дрехи. Тази зима с изненада установих, че имам нужда от топло яке и си взех червена парка.

# 889
  • Sofia
През зимата съм по джинси и тениска с къс ръкав под пухенката. В особено студените дни слагам кашмирен пуловер. Но аз съм малко на открито,  все с колата.

# 890
Мразя маската, но нямам излишни пари да плащам глоби и я нося навсякъде където е задължително. На работа няма как да съм без, в магазин няма да ме пуснат без нея. Лин, направо ме хвърли в шок, че никога не си носила. А как пазариш? Дори ММ, който е абсолютно против се налага да слага такава. Досега никой от семейството ми не се разболя, всички сме ваксинирани и с бустер. В студа съм с дънки, пуловер, кецове и задължително с ръкавици - ръцете са ми слабо място. Под пуловера понякога съм с тениска. Връхната дреха е яке - кожено или алпинското, защото не слизам от пърполетка - . С дълга пухенка разхождам куч. У дома с пуФкав халат и клин, дебели чорапи и чехли. Спя с къси памучни нощници - имам десетина със забавни принтове. Мразя зимата и чакам с нетърпение пролетта.

# 891
Отдавна не ми се е случвало да ходя някъде издокарана. Обикновено излизанията ми са до работа и обратно, или до кафето. За това и облеклото ми се свежда до тениска с дълъг ръкав, дънки и парка. В много студените дни слагам тънък елек под парката.

# 892
  • София
Мразя маската, но нямам излишни пари да плащам глоби и я нося навсякъде където е задължително. На работа няма как да съм без, в магазин няма да ме пуснат без нея. Лин, направо ме хвърли в шок, че никога не си носила. А как пазариш? Дори ММ, който е абсолютно против се налага да слага такава. Досега никой от семейството ми не се разболя, всички сме ваксинирани и с бустер. В студа съм с дънки, пуловер, кецове и задължително с ръкавици - ръцете са ми слабо място. Под пуловера понякога съм с тениска. Връхната дреха е яке - кожено или алпинското, защото не слизам от пърполетка - . С дълга пухенка разхождам куч. У дома с пуФкав халат и клин, дебели чорапи и чехли. Спя с къси памучни нощници - имам десетина със забавни принтове. Мразя зимата и чакам с нетърпение пролетта.

То пък една зима при вас.... Ей сега погледнах, че е 15 градуса.
Не знам как е като усещане, но ми звучи повече от прекрасно в сравнение с -19 във вторник.

По изключение тази седмица слагах шапка. Останалото е дънки, пуловер, яке. На краката задължително с дебели обувки. Във вторник дори си обух зимните обувки за планина.

# 893
  • пустинята Гоби
Аз пък ще си нося маската и след пандемията. Ползвам градски транспорт, а в магазините ме дразнят хора, които ми се навират в личното пространство, бррр. Изобщо смятам я за една полезна вещ, която допринася много за здравето в затворени пространства.

# 894
Аха. Мразя я аз маската, ама няма накъде. Ще бъда много щастлива когато ме освободят от задължението да я нося.

# 895
Да, Омикронът е много по лек е предишните версии. Щерката го донесе вкъщи. В офиса носим стриктно маски, но аз пия и чай, за бога!
Скрит текст:
И двамата с ММ сме ваксинирани и бустерирани. Децата ваксинирани.
Тя имаше много леки симптоми 1.5 дни - най-вече отпадналост. После брат и даде положителен тест - леки симптоми 2-3 дни. На неговият 2-ри ден и аз излязох положителна - 2-3 леки симптоми и оттам надолу по склона. 9 дена на легло, зверско кашляне 24*7, етц, етц.  ММ изобщо не се зарази от нас.

Я дайте мнение, че пак ще ми дърпат ушите за офтопика Simple Smile
Чантата си я харесвам и я имам в 2 размера (2 големи и 1 средна) и 3 цвята (черна и медено кафява (големите) и бяла (средната), но това зелено много ми харесва за разчупване и в същото време ме изнервя леко. Според мен ще е много приятен ярък акцент за пролет/лято. Та "да" или "не"!?!?

# 896
  • София
ДА

# 897
# 898
ДА!
Аз редувам зелена и червена по принцип.
А и синя, но друг модел.

# 899
ММ ме изненада с тази чанта.
Харесва ми, но ми е огромна..😅

Общи условия