Пазаруване от Amazon - тема №100

• 83 175
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Някой може ли да ми каже каква сума за връщане (не)покриват amazon.de
Днес ми казаха, че ще ми възстановят до 60 евро, но съм много скептична. Не смея да връщам с БГ пощи, предпочитам с DHL (които никога не съм ползвала).

# 631
Защо пък DHL доста са скъпи,връщам със Спиди и не е имало проблем.

# 632
За първи път ще връщам нещо и то с нежелание и яд. Спиди са ми дъното на превозвачите, дори не ги обмислям и няма да ги обмислям
Но въпросът беше друг - колко пари възстановяват за връщане?

# 633
  • Бургас
Връщали са ми цялата сума, след представена бележка, както и само 8 евро, въпреки че връщането беше много повече . Зависи от случая, как е поръчан продукта и т.н.  Няма конкретна сума, която възстановяват за връщане.

# 634
Благодаря, Мария.
Изпратиха ми (този младеж, с който говорих на чата) имейл, в който пишат лимит 60 евро. Обаче нещо не им вярвам.

# 635
  • Варна
Напоследък ползвам А1post за куриерски услуги извън Бг. Има проследяване, в рамките на нормалното са сроковете им, успешно доставиха до САЩ и Англия засега.

# 636
До Германия със спиди за 5 пристигат пратките без проблем. И са най-изгодни цените или поне бяха.

# 637
Благодаря, Мария.
Изпратиха ми (този младеж, с който говорих на чата) имейл, в който пишат лимит 60 евро. Обаче нещо не им вярвам.

Според мен няма от какво да се притеснявате, щом са ви изпратили и имейл. Иначе аз връщах с Габиели, но до UK и цената е 35 лева. Ако искате проверете и с тях.

# 638
Според мен няма от какво да се притеснявате, щом са ви изпратили и имейл. Иначе аз връщах с Габиели, но до UK и цената е 35 лева. Ако искате проверете и с тях.
Етикетът, който ми изпратиха е до Словакия. Габиели не пътуват до там.
Всъщност са три етикета, на които някак трябва да намеря място върху плика и да ги залепя.  
Изобщо не съм предполагала, че толкова нерви ще ми струва да върна нещо до Амазон.
И да попитам - попълва ли се нещо на празните редове на този етикет?
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 09:52 от cool_witch

# 639
JoyJoyJoyJoy

Свърши ми прайма снощи. Тази сутрин харесах едно дистанционно, което се води универсално, но е досущ като моето, което постоянно изчезва вкъщи.

# 640
# 641
  • SF
Идвам да ви напиша, че поръчката с "объркания адрес" отдавна е в България. Вече си я взех. Много бързо пристигна.
Ядосаха ме първоначално, но сега вече всичко е точно.

# 642
За първи път ще връщам нещо и то с нежелание и яд. Спиди са ми дъното на превозвачите, дори не ги обмислям и няма да ги обмислям
Но въпросът беше друг - колко пари възстановяват за връщане?

Не знам защо сама си усложнявате връщането до Амазон , при положение ,че вече е безплатно със Спиди ?!
Не вярвате на Спиди , Бг пощи , не вярвате ,че ще ви възстановят цялата сумата...излишно сама се изнервяте...

Етикетът, който ми изпратиха е до Словакия. Габиели не пътуват до там.
Всъщност са три етикета, на които някак трябва да намеря място върху плика и да ги залепя. 
Изобщо не съм предполагала, че толкова нерви ще ми струва да върна нещо до Амазон.
И да попитам - попълва ли се нещо на празните редове на този етикет?
Скрит текст:
На този етикет , попълвате вашия адрес и имена и го залепяте на пратката , баркода трябва да присъства. Всичко останало слагате вътре във пратката.

# 643
Ако не бяха изтрили вчера поста ми, щяхте да разберете какво стои зад нежеланието ми да ползвам "услугите" на Спиди.
Аз обаче не разбирам желанието Ви да ми обясните колко много греша.
Хайде пак да обясня, нищо, че ще изтрият и това ми мнение.
1. За БГ пощи не съм казала, че не вярвам. Казах, че не смея - проследяването им е кофти, продуктът е с батерия...
2. DHL са предпочитани от Амазон, препоръчаха ми го от съпорта и на репликата ми, че е скъпо, казаха, че няма проблем и ще възстановят 60 евро.
3. В офиса на Спиди попаднах на идиот, който изломоти "Госпожоооооооооо, ние не работимЕ с Амазон. Еконт
работят с Амазон" ...
За протокола - Еконт превозват само до Гърция и Румъния.

Та колко много греша? И колко офиса на Спиди трябва да обиколя, за да намеря нормален служител? Освен това от международния отдел на Спиди (на които все пак се обадих, след всички хвалебствие тук) отказват пратката да е с етикетите на Амазон . Те си ги пишели.

# 644
cool_witch , Ако следите внимателно темата , щяхте да знаете , че етикета на Амазон със безплатно връщане от България се изпраща по този начин https://www.speedy.bg/bg/post/dhl-parcel-return
Безброй пратки съм връщала със етикети на Амазон ,чрез Спиди. Техните си ги слагат до този на Амазон.
За протокола: не се заяждам , а само обяснявам!

Общи условия

Активация на акаунт