Пазаруване от Amazon - тема №100

• 83 102
  • 754
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Аз ще дебна за някое изгодни ски яке за мен...Омръзна ми от боклуците на Декатлон.
В тази връзка Roxy са достатъчно добри, нали?

Имам два екипа на Roxy и съм много доволна. Детето също е със ски екипи на Roxy.

# 31
  • София
Аз се чудя дали да не взема от момичешката серия на Roxy, но се чудя как ще нацеля номера...
ОБикновено съм размер S, това от момичешкото сигурно е XL, примерно? Някой да знае или да е правил такъв експеримент?

# 32
  • София
Josepha, аз съм правила такъв експеримент, но не беше успешен. Влязох в дестки размер като за моя ръст (160 см), но кройката не седеше добре. Не съм с голям бюст, но ми опъваше и не се харесах.

# 33
Да отговоря на въпрос от старата тема:

Здравейте!Някой да е поръчвал от чужбина конзола Нинтендо Суич или да е засичал по-добра цена от Бг?Тук са по около 700 лв
да, аз. От немския амазон я взех преди 2 години. Сега цената дори е по-ниска - 279 Евро.
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B07WKNQ8JT/ref=ya_aw_od_pi?ie=UTF8&psc=1

# 34
  • София
Здравейте , момичета! Някой дали ще има нерви да ми отговори, моля!
Има ли някакъв шанс да си спестя или намаля доставката? Защото е колкото книгата, която ще поръчам.
Или да я преглътна Sad

# 35
Използвай превозвач. Цената на доставката е на кг.

# 36
Аз се чудя дали да не взема от момичешката серия на Roxy, но се чудя как ще нацеля номера...
ОБикновено съм размер S, това от момичешкото сигурно е XL, примерно? Някой да знае или да е правил такъв експеримент?
Аз правя този експеримент.Поръчах на щерката ,а тя е на 20г ,ХХЛ от момичешките Roxy.Чакам го след 10-тина дни при мен,още пътува.Това е 168см.Тя е точно толкова и е 58 кг .Носи дамско М,защото тренира плуване и раменете са по -широки.Има шанс да не и стане,ще видим.На мен си купих Icepeak ,176размер ,идеално ми е.Аз  съм М /Л ,вече повече М ,свободно ми е.
Да ви кажа убих се да гледам пасатори и рендета ......и купих гащи!На мъж ми и на девойката.Мислех и на мен,обаче се засрамих защото имам много.

# 37
Миналата година купих страхотно Roxy яке на детето, и въпреки че си имам яке, почнах да се заглеждам пак. Но честно, не бих експериментирала. Ако имам път към SLS, ще пробвам размери и тогава ще преценя. А сегашното ми яке е от sportdepot, от детската колекция на Diel   и съм доволна. Просто цветът е черен, и не е така атрактивно.
А на детето е такова - взех го за около 60 евро.

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B07TZ13XJK/ref=ppx_yo_mob_b_inacti … ie=UTF8&psc=1

# 38
Привет в юбилейната тема Simple Smile И аз получих вчера от складовите с - 20% кафемашина с капсули Неспресо , за подарък. Запечатана кутия , наистина е като нова.

# 39
Има ли някакъв шанс да си спестя или намаля доставката? Защото е колкото книгата, която ще поръчам.
Или да я преглътна Sad
Дали нещо разбрахме, освен че за пръв път ще пазаруваш ?
Поне кажи от къде , какво..

# 40
  • София
Или да я преглътна Sad
Дали нещо разбрахме, освен че за пръв път ще пазаруваш ?
Поне кажи от къде , какво..

Поръчах я вече, няма за кога да чакам. Доставката е до 21.12.
Поръчвала съм преди доста години, да . Изобщо не се замислих, че трябва да уточня от кой Амазон, съжалявам!
Просто от Великото търсене на книгата на Игра на Тронове на английски/ желание за Коледа / накрая я намерих с възможност да дойде до Коледа само с Амазон. де. и трябваше да действам бързо, нямаше шанс да чета темите назад. Преглътнах 9 евро книга и 9 евро доставка Simple Smile
Благодаря на дамата, която ми отговори за превозвача. Достатъчно ми беше като информация , да разбера, че няма вратични и няма да имам време да чакам.
Успешен ден на всички!

# 41
Само за ски ли ползвате тези ROXY якета или като за зимни в града? Simple Smile

# 42

Унас ги купуваме за ски, но се ползват и в ежедневието от време на време.

# 43
  • София
Благодаря на всички, които се включиха за якетата Roxy...
Ще помисля още малко, че ми омръзна от "греди" тая година

# 44

Унас ги купуваме за ски, но се ползват и в ежедневието от време на време.
Благодаря Simple Smile
Защото и аз купих като показаните по-горе, но децата споделят, че им е студено и затова реших, че явно не стават за зимни. А никога не съм носила подобно, за да знам от личен опит.

Общи условия

Активация на акаунт