Пазаруване от Amazon - тема №100

• 83 296
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
Някой да е попадал на изгодни дамски маратонки Simple Smile

# 331
  • Sofia
По моя казус отпреди няколко дни, ако на някой му е полезно, Амазон по имейл потвърдиха, че ще спрат доставката (въпреки че в профила вече нямаше възможност). От офиса на Габиели също бяха готови да помогнат и да не я приемат, но пратката вече беше спряна в ДХЛ. Рисковете на бързото изпращане с прайм 😊

Явно зависи от куриера, който обслужва конкретната доставка. С UPS не става, единственият вариант е да не се приеме пратката.

# 332
  • София
https://www.amazon.de/-/en/BIRKENSTOCK-Kumba-SFB-1020989-Sandals … mp;th=1&psc=1

Добра цена за тази марка според мен - 36,50 Е

# 333
  • Бургас
Да ви кажа какво стана с моето връщане до Англия.
На 6.01 изпратих слушалките с препоръка, на 12.01 от Амазон ми писаха, че са ги получили и са ми превели 8 паунда за пощенските.
Не очаквах толкова бързо и лесно да се случи всичко, особено с нашите пощи, но заслужават да ги похваля.

# 334
Някой да е попадал на изгодни дамски маратонки Simple Smile

Номер и евентуално насока какво търсиш Hug

Има иначе например
1.  hummel- 37,5 / 11,27€ 
2.  s.Oliver- 37 / 14,68€ 
3.  Under Armour- 35,5 / 16,38€
4.  camel active- 41 / 19,65€ 
5.  Superdry- 37 / 20,94€

# 335
Супердрай отговарят ли си на номерата? Че въпреки че не попитах аз, даваш добри попадения Simple Smile

# 336
Благодаря ти Simple Smile))
Търся маратонки тип тези жълтите на Оливър. За съжаление 39 номер не са намалени, сега ще разгледам.

# 337
Не е за амазонската тема, но си спомням че тук се интересуваха от якета Рокси. Ето тук едно на добра цена, но на мен цветът не ми допада.

тук

# 338
  • София
Аз пък искам плочи за гофрети за оптигрила ама ХЛ модела ама няма още.Ако някой се натъкне да пише моля!

Няма, аз затова взех по-малкия модел.

Ауууу, златна си, поръчах!

Мнооооооого са бавни от servicebg, поръчката е още на изчакване.
Писах им да откажат поръчката, та ако някой търси тавичка, намерих я на по-добра цена.
https://www.ebay.co.uk/itm/124790661954?ssPageName=STRK%3AMEBIDX … 60353.m2749.l2649

# 339
Здравейте, как стои въпросът с поръчка на I phone 13 от Amazon. de. Плаща ли се ДДС, мито, такса при получаването или цената е тази, която плащам на Амазон?

# 340
  • Sofia
Здравейте, как стои въпросът с поръчка на I phone 13 от Amazon. de. Плаща ли се ДДС, мито, такса при получаването или цената е тази, която плащам на Амазон?
Не, ако пътува от държава в ЕС.

# 341
Благодаря ти Simple Smile))
Търся маратонки тип тези жълтите на Оливър. За съжаление 39 номер не са намалени, сега ще разгледам.

Tom Tailor - 14,46€
VERO MODA - 16,73€
s.Oliver - 16,80€
s.Oliver - 18,87€
Adidas - 21,86€
Tamaris -  22,26€
G-STAR RAW - 23,05€

Цените които съм добавила са моментните. При амазон цените се менят много бързо, а от някой модели има само по една бройка. Така че след известно време цените може вече да не са същите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 342
Сиси, това, което си написала относно цените е много правилно.
В смисъл че когато споделяме нещо "изгодно" е особено важно, поне според мен да има цена. Преди не помня толкова бързо да са се променяли цените и въпреки това, за продукти, които не съм запозната ми и полезно, някой да каже че е на сделка, при споделянето на линк. Макар, може пак да е подвеждащо Simple Smile

Малко не по темата, но знам,че тук сте по-запознати Simple Smile
Според вас може ли да ми възстановят сума по Виртуална карта/ДСК/ ?

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 09:13 от @_ni

# 343
  • София
здравейте,
ако някой е минал през това, ще се радвам да сподели опит. Поръчах от амазон ук, една книга за 27 е, с адрес на доставка адрес на превозвач в Англия(не ми даваше доставка до тук), но не видях, че доставчик е amazon us, , веднага се опитах да я откажа, не можах.  Не могат да ми отговорят дали ще трябва допълнително да платя ДДС на чата... Та ако някой е имал подобен случай, моля да сподели, трябва ли да попълваме допълнително дакларации и да плащаме ддс и др. или са включени в таксите от фактурата?

# 344
Не мисля че е проблем че седалището на търговеца е извън Англия. Щом вие поръчвате от английския амазон.

Поръчвала съм нещо от немски амазон, търговец със седалище Великобританияя нямаше проблем или допълнителни такси.

Общи условия

Активация на акаунт