Пазаруване от Amazon - тема №100

• 83 229
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
  • на Мелмак
Питайте тук, или в темата за превозвачите.

# 496
Тя попита вече. Попълнила е грешен адрес за доставка в Германия. Пита какво да предприеме.

# 497
  • на Мелмак
Освен да пише на Амазон, друго не може да направи. Или/и на продавачите. Може и нищо да не може да се направи. Но едва ли. Вариант принципно винаги има. Свързан е с малко повече мейли или телефон.

# 498
Мда. Писане до амазон - евентуално да пренасочат пратката към верния адрес. Не знам дали ще стане.

Момчешки geox 24н/18,53 е
https://www.amazon.de/Geox-Boys-Aril-Trainers-Grey/dp/B08PKXVC7C … mp;th=1&psc=1

# 499
  • софия
Попълнено въведеният адрес за доставка няма нищо общо с това кой е превозвачът. Пише се на Амазон.

# 500
От Испания кой пеевозвач ползвахте нещо не откривам с търсачката,а дискутирано.

# 501
  • на Мелмак
GGBG е пак от Испания.

# 502
  • SF
Тя попита вече. Попълнила е грешен адрес за доставка в Германия. Пита какво да предприеме.
Да, но е станала някаква друга грешка, защото адресът не е грешен, взет е от сайта на превозвача и на същия този адрес тръгват 2 други пратки, които са отразени.
По-притеснителното е, че получих мейл, че поръчката ми е канцелирана и предложение да сменя адреса и да я направя наново, но парите не са налични по картата ми. Смених адреса (добавих името на превозвача), правя наново поръчката и ми иска ново плащане. Не знам как да кажа "парите са при вас, ползвайте ги". Simple Smile

# 503
  • София
Така няма да стане.
Пиши им, ще ти върнат парите по картата. Но за да направиш нова поръчка дори и за същия продукт ще трябва да направиш ново плащане.

# 504
  • софия
Esmee, не разбирам? Попълнила си грешен адрес за доставка и си изпратила пратка на него? Как хем е грешен, хем е взет от сайта на превозвача?

# 505
  • SF
Ами не е грешен. 3 от 4 продукта вече пътуват към него.
Станало е объркване. Подканят ме да направя наново поръчката. Да, знам, че трябва да я платя отново.

# 506
Честно казано, доста объркано описваш проблема, не те разбирам и аз.
Кое е този който те подканя?
Поискай си диспут за отказаната поръчка, да ти върнат парите.

Комуникирай само и единствено с амазон, не и с продавача, ако той е различен от платформата.

# 507
Есме, да не е фишинг? Вчера и аз имах от Амазон имейл за канселирана поръчка, реално аз днес трябва да си ги взема от превозвача. Тоест, нямам поръчка, която да са канселирали. Имейла го изтрих без да го отворя. Виж си историята в самия Амазон, там се отразява всичко.

# 508
Изкупени.
Скрит текст:
Мъжки боксерки, 6 броя Sloggi M или XLL - 9.99€
https://www.amazon.de/gp/product/B082YRLVMB/?th=1&psc=1

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 11:01 от Sisi__To

# 509
Сега и аз си влязох в поръчките, за да направя скрийншот и да покажа къде да погледнеш. И аз имам отказана поръчка, така че съвсем ще ти покажа- това изписва стандартно
Първо влизаш на track and manage your orders,
От там си избираш продукта.
Под него пише

И като влезеш на трак би трябвало да ти пише това

Ако е фишинг, както се каза по-горе няма да имаш тук такова инфо.

Общи условия

Активация на акаунт