Пазаруване от Amazon - тема №100

• 83 254
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Имам тези Тамарис,  точно 39 номер,  отговарят си. Супер удобни и топли. Изпробвани в сняг и в планината. Купувах ги намалени миналата година, но ако ви устройва цената, ви ги препоръчвам.
Tamaris 1-1-26236-25 Women's Ankle Boots Size EU https://www.amazon.de/dp/B084FGL874/ref=cm_sw_r_awdo_navT_g_9J679NPR5NQNYP02QS4J
Много добре изглеждат. Бих си взела такива, но друг цвят. Все пак и тези ще ги помисля.

# 481
  • Бургас
Гергана Игнатова, Тамариса изглежда много добре. Не са ли за тясно стъпало? Имам едни обувки на ток, които които ми теснеят при пръстите, но имам кокалчета, също и едни сандали които също са ми теснички при пръстите затова я подминавам тази марка.
Соломон съм пробвала няколко модела маратонки. Бяха с цял език или как да кажа езика на маратонката е хванат отстрани и крака трябва да се намушка, а аз съм с висок свод и крака ми влиза до половина и до там. Мъжа ми е с тясно стъпало и нисък свод има 4-5чифта и са му много удобни.

# 482
Аз не съм с тясно стъпало, даже бих казала, че ми е широк крака. На мен са ми идеални. Но ако имате висок свод може и да не са удобни, заради ластика, който всъщност придържа крака, тъй като са меки.

# 483
А как разбирате какво карате? Ние в момента сме с Ковид, но на ПСР теста пише само положителен.
Просто в момента това е най-разпространения вариант. Има и някои разлики в симптомите.

Нямам много доверие на такъв тип тестове. Детето вдигна температура, купих тест и излезе положителен. Веднага отидохме на Пср и той беше отрицателен. Вечерта мъжът ми вдигна температура та процедурата беше същата. Явно хващат не само ковид. Всъщност гледайки клипове из нета, Божа работа е какво хващат. Дано не се налага да се ползват е по важното за мен.

И на майка и антигенен в лаборатория, и ПСР бяха отрицателни, но тя си изкара лек Ковид. Все пак изгуби вкус и обоняние. Домашния тест я хвана.

Значи аз с моя синузит, без обоняние и вкус от непомнявечекога съм с перманентен ковид.

# 484
Нямам много доверие на такъв тип тестове. Детето вдигна температура, купих тест и излезе положителен. Веднага отидохме на Пср и той беше отрицателен. Вечерта мъжът ми вдигна температура та процедурата беше същата. Явно хващат не само ковид. Всъщност гледайки клипове из нета, Божа работа е какво хващат. Дано не се налага да се ползват е по важното за мен.
Направети си кръвен тест за антитела имам много хора около мен с отрицателни pcr и с много високи антитела дори и такива лежали в болница с ковид без положителен тест.
Взимат се проба при определи обстоятелства дори капките за нос или пикантни храни и мед може да въздейства на резултата.

# 485
И защо да си прави тест за антитела?

# 486
  • София
Момичета,
Ударете едно рамо Simple Smile
Искам да поръчам това
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B0031XQRNW/ref=ox_sc_act_image_1?s … QNSBARP&psc=1
С доставка до Германия. На checkout не виждам да начислява допълнително fees, като за американски продукт (или защото е ниска стойността)
Въпроса ми е като пристигне в Германия дали може да го задържат на митница. Какво излиза при вас? От амазон съм спокойна с поръчки от САЩ, защото таксите се плащат предварително, но сега не виждам такива.
На пръв поглед не се вижда, че в сумата за транспорта е добавена и таксата за ДДС
Погледнете под тотала, има надпис Order totals include VAT. See details. Натискате See details и виждате детайлите:

Amazon Global Store Order Summary
Items:   EUR 13,35
Postage & Packing:   EUR 26,30
Total before VAT:   EUR 39,65
Estimated VAT:   EUR 7,54
Total:   EUR 47,19

А иначе се вижда само това
Order Summary
Items:   €15.89
Postage & Packing:   €31.30
Total:   €47.19

# 487
Благодаря сърдечно!
Поръчах. Дано няма изненади 😁

# 488
Направети си кръвен тест за антитела имам много хора около мен с отрицателни pcr и с много високи антитела дори и такива лежали в болница с ковид без положителен тест.
Взимат се проба при определи обстоятелства дори капките за нос или пикантни храни и мед може да въздейства на резултата.

Аз съм с ваксина. Децата обаче не смея да ваксинирам, мъжът ми и той отказа. Все пак това си е личен избор и не е редно да се случват нещата насилствено.
Иначе отдавна си мисля да пусна на децата по един тест за антитела, че с тия училищни тестове си е кофти. Не е не са сравнително често онлайн...

# 489
  • Бургас
Не че нещо, ама може ли да не четем за Ковид, ваксини ,тестове и пр. и в тази група, моля Simple Smile

# 490
# 491
  • Luxemburg
Саломон са умалени с номер. Винаги взимам един отгоре. Аз съм с тесен крак, щерката с висок свод и винаги е +1 и са ни много удобни техните маратонки и туристически обувки. Цена над 60€ не съм плащала за тях.

Филипс детски накрайници за 15€ https://www.amazon.de/Sonicare-Original-HX6034-33-turquoise/dp/B … %2C89&sr=8-13

# 492
  • SF
Много моля, някой, който е поръчвал от немския амазон и е ползвал GGBG като превозвач, да ми напише.
Поръчах 4 неща. Адресът ми е сбъркан (адресът на GGBG в Берлин). Но 3 неща са тръгнали, а едната поръчка е канцелирана. Парите обаче са ми дръпнати.
Ако може някой, който разбира специално от този превозвач, да ми пише, за да не спамя темата.

# 493
  • Точно където трябва
Аз поръчвам с тях, но не разбирам какъв е въпросът.

# 494
  • София
И аз поръчвам с тях,и от Англия,и от Германия.

Общи условия

Активация на акаунт