Пазаруване от Amazon - тема №100

• 83 258
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Нямам много доверие на такъв тип тестове. Детето вдигна температура, купих тест и излезе положителен. Веднага отидохме на Пср и той беше отрицателен. Вечерта мъжът ми вдигна температура та процедурата беше същата. Явно хващат не само ковид. Всъщност гледайки клипове из нета, Божа работа е какво хващат. Дано не се налага да се ползват е по важното за мен.

# 466
  • Sofia
Карах И омикрон, с два модела се тествах, до 8- мия ден излизаха положителни.
Случвало ни се е и друг път да имаме неразположения, не са ни отчитали положително, но като цяло и аз им нямам много вяра.
Да сме живи и здрави, пък каквото искат да показват!

# 467
  • Бургас
А как разбирате какво карате? Ние в момента сме с Ковид, но на ПСР теста пише само положителен.

# 468
Момичета,
Ударете едно рамо Simple Smile
Искам да поръчам това
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B0031XQRNW/ref=ox_sc_act_image_1?s … QNSBARP&psc=1
С доставка до Германия. На checkout не виждам да начислява допълнително fees, като за американски продукт (или защото е ниска стойността)
Въпроса ми е като пристигне в Германия дали може да го задържат на митница. Какво излиза при вас? От амазон съм спокойна с поръчки от САЩ, защото таксите се плащат предварително, но сега не виждам такива.

# 469
  • Sofia
Сега поръчваш от ЕС, няма такси.

# 470
  • гр. София
А как разбирате какво карате? Ние в момента сме с Ковид, но на ПСР теста пише само положителен.
Просто в момента това е най-разпространения вариант. Има и някои разлики в симптомите.

Нямам много доверие на такъв тип тестове. Детето вдигна температура, купих тест и излезе положителен. Веднага отидохме на Пср и той беше отрицателен. Вечерта мъжът ми вдигна температура та процедурата беше същата. Явно хващат не само ковид. Всъщност гледайки клипове из нета, Божа работа е какво хващат. Дано не се налага да се ползват е по важното за мен.

И на майка и антигенен в лаборатория, и ПСР бяха отрицателни, но тя си изкара лек Ковид. Все пак изгуби вкус и обоняние. Домашния тест я хвана.

# 471
  • Бургас
Хубави зимни ботички Legero 41,5 за 55.83Е https://smile.amazon.de/-/en/Legero-Womens-Novara-Gore-Tex-Alumi … mp;psc=1&th=1
Държа едни на празна карта 39н-р който и нося на 76Е, но в ревютата чета, че за за тясно стъпало и да се вземе номер нагоре и май ще ги отказвам. Търся си боти за сняг за почивките ни на планина, може и туристически обувки/боти за преходи в планина, ако попаднете на нещо изгодно ще се радвам да споделите 🤗.

# 472
Направих антигенен и ПСР в лаборатория. ПСР беше отрицателен, антигенен положителен. Предвид, че мъжа ми беше с Ковид в същото време, и моето трябва да е било Ковид.

# 473
Идва от Щатите с амазон Global store, стоката не е в ЕС

# 474
Идва от Щатите с амазон Global store, стоката не е в ЕС
Не би трябвало да се заплаща нещо допълнително от тотала ,който ти показва при финализиране на поръчката. Така мисля,но не съм поръчвала.

Бързо оздравяване на всички болни!

# 475
# 476
Хубави зимни ботички Legero 41,5 за 55.83Е https://smile.amazon.de/-/en/Legero-Womens-Novara-Gore-Tex-Alumi … mp;psc=1&th=1
Държа едни на празна карта 39н-р който и нося на 76Е, но в ревютата чета, че за за тясно стъпало и да се вземе номер нагоре и май ще ги отказвам. Търся си боти за сняг за почивките ни на планина, може и туристически обувки/боти за преходи в планина, ако попаднете на нещо изгодно ще се радвам да споделите 🤗.
За ходене в сняг и на планина бих заложила на някоя марка за спортна екипировка. От тях Соломон ми се струват по-приемливи като цена, а имам техни маратонки, които вече няколко години не са мръднали. Не знам как са намаленията в момента, но като цяло ми прави впечатление, че няма добри намаления тази година.

Редактирам се, Salomon имат повечи маратонки, погледнах, и не видях много туристически варианти. Но пак, моето мнение е, че трябва да се залага на марки спортна екипировка.

# 477
Имам тези Тамарис,  точно 39 номер,  отговарят си. Супер удобни и топли. Изпробвани в сняг и в планината. Купувах ги намалени миналата година, но ако ви устройва цената, ви ги препоръчвам.
Tamaris 1-1-26236-25 Women's Ankle Boots Size EU https://www.amazon.de/dp/B084FGL874/ref=cm_sw_r_awdo_navT_g_9J679NPR5NQNYP02QS4J

# 478
  • София
Скрит текст:
За ходене в сняг и на планина бих заложила на някоя марка за спортна екипировка. От тях Соломон ми се струват по-приемливи като цена, а имам техни маратонки, които вече няколко години не са мръднали. Не знам как са намаленията в момента, но като цяло ми прави впечатление, че няма добри намаления тази година.

Редактирам се, Salomon имат повечи маратонки, погледнах, и не видях много туристически варианти. Но пак, моето мнение е, че трябва да се залага на марки спортна екипировка.

Отговарят ли си на номера маратонките?
Аз имам само едни туристически обувки и малко ми се струват умалени.

# 479
Скъпи са тук сега. Погледни и about you,obuwki.bg. Имаше до скоро намаления,може и сега да има.

Общи условия

Активация на акаунт