Пазаруване от Amazon - тема №100

• 83 227
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Ами не е грешен. 3 от 4 продукта вече пътуват към него.
Станало е объркване. Подканят ме да направя наново поръчката. Да, знам, че трябва да я платя отново.
А като си влезеш в "Детайли на поръчката" не виждаш ли текста в зелено? или надпис, който казва както по-горе, че ще ти върнат парите като получат продукта обратно от куриера? Поне едно от двете трябва да пише! Ще си получиш парите и в двата случая до няколко дни.

# 511
  • Luxemburg
https://www.amazon.de/Sonicare-Replacement-HX6044-33-Turquoise/d … %2C329&sr=8-4 Philips sonicare детски накрайници за 14€.

Аз съм имала объркан адрес (написах стар адрес на превозвач) и поисках да ми кажат с коя фирма ще бъде доставен продукта. От амазон винаги е с проследяване. Така успях да се свържа с DPD в моя случай и да им кажа какво съм направила. В системата попълниха новия адрес и го доставиха на правилния. В случай, че всичко правилно сте попълнили, но амазон не са си свършили работата, то или им пишете да го изпратят отново, тогава не се налага плащане, или го пускате вие отново, а парите ще ви ги върнат като продукта се върне при тях.

# 512
  • Popovo
Здравейте!
Извинявам се, че въпросът ми е не свързан точно с темата.
Издирвам тези маратонки Adidas и ги намерих в Spartoo.de.
В Амазон не ги намерих, модела е по-стар.
https://www.spartoo.de/adidas-Performance-NOVA-FLOW-x16616891.php
Не съм поръчвала от Spartoo и не мога да разбера това сайт, като Амазон ли е?
В смисъл в Spartoo продават и други търговци, както е и в Амазон?
И как мога да проверя даден продавач надежден ли е?

# 513
Изкупени.
Скрит текст:
Мъжки боксерки, 6 броя Sloggi M или XLL - 9.99€
https://www.amazon.de/gp/product/B082YRLVMB/?th=1&psc=1
Купих на моите мъже.Отговарят си на номера.На сина взех черни,на ММ и бели и черни.Много са меки.Хванах ги на 8€ 6 броя първия път.После като пусках за сина дори бяха 7€ и някакви центове.Пера на 60градуса и суша в сушилна и нищо им няма не се свиват.

ЗА adidas да кажа пазарувам само от официалния им сайт в UK ,има най -нови модели.Има безплатни доставки над 50£ и поне знаеш ,че ще купиш адидас.
А за сгрешения адрес ще кажа ,че не е сгрешен просто някой от куриерите се е омотал или етикета е бил повреден ,случвало ми се е.Ще ти върнат парите ,автоматично става.Трябва да почакаш докато се появят в сметката ти.Ако го искаш това което си го поръчала ,поръчай го отново.Ако е по -скъпо ,помрънкай им на амазон ,щото са виновни .Ще те компенсират.Но ще си платиш новата поръчка,няма как да си вземат от вече платените пари.

# 514
ctefani, до английски адрес ли поръчвате от Адидас?

Извинявам се  за спама!

# 515
Има ли някакви отстъпки от немския амазон в момента, както в английския има 5/15?

# 516
  • София
Привет!
Новият Пейпъруайт е намален в немския - https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B08N3TCP2F/ref=ox_sc_act_t … R8XB7XF&psc=1
И другите Киндъли са намалени.

# 517
  • Точно където трябва
Получих тези сандали, но са ми големи. Естествена кожа и естествена стелка. Много са хубави, ще пробвам с по- малкия номер. Тези са 41- 27 см. стелка.
https://www.amazon.de/Marco-Womens-2-2-27118-36-Sandals-Cognac/d … mp;psc=1&th=1

# 518
ctefani, до английски адрес ли поръчвате от Адидас?

Извинявам се  за спама!
Да до английски.От немския също съм пускала поръчки до немски адрес ,но при тях е по -скъпо.
Аз издирвам изгодна прахосмукачка робот ,че ще ми трябва още една.Дали си заслужава да почакам пролетта.Нещо хич ги няма намаленията в немския амазон,обаче заради гаранцията ми се ще от там да взема.

# 519
Аз издирвам изгодна прахосмукачка робот ,че ще ми трябва още една.Дали си заслужава да почакам пролетта.Нещо хич ги няма намаленията в немския амазон,обаче заради гаранцията ми се ще от там да взема.
Миналата седмица имаше Румба 981 в испснския Амазон за около 230 евро. В немския също излизат ба подобна цена. Излизат ба такива цени и други от 9 серия, ако не Ви е спешна и имате време да ги следите

# 520
Имам 971 от 1 година и хич не съм доволна.Не ми събира косите така като ги събираше старата от 6-та серия.Старата изкара 8 години ,разпадна и се пластмасата.Меслех нещо бюджетно за горния етаж на къщата ,че там никой няма да живее за сега и е само на паркет .Роборок може би ?Беше в немския амазон на около 400€ уж намален та се чудех падала ли му е цената? Но ще търся нещо около 200€ .

# 521
Дали сте забелязали цената на този блендер да е падала повече от сегашната?!

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B08X1YLBVR/ref=ox_sc_act_t … R8XB7XF&psc=1

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 08:10 от Даринандия

# 522
Стефани,
Аз купих няколко бюджетни Cecotec и съм впечатлена как се справя. Едната чисти и килим и събира безбожно много всеки ден.

Вкъщи съм Xiaomi първа генерация и по нищо, освен цената не му отстъпва.

Купих ги за 75 и 90€ от складовете, чисто нови дойдоха. Сега ще дебна да купя още един за мен и 1 за приятелка.

# 523
Cecotec е много добра марка за дребни и не много дребни домашни уреди.

# 524
  • SF
Честно казано, доста объркано описваш проблема, не те разбирам и аз.
Кое е този който те подканя?
Поискай си диспут за отказаната поръчка, да ти върнат парите.

Комуникирай само и единствено с амазон, не и с продавача, ако той е различен от платформата.

Извинявам се, но и на мене ми е много неясно. Трудно описвам нещо, което правя за първи път - от вас се ориентирах как да стане - и то започна с фал старт.
Подканят ме в писмото, с което ме информират, че поръчката е отказана поради неточен адрес, да сменя адреса и да поръчам отново.
Свързах се с кол центъра и също ми казаха, че грешка в адреса няма, проблемът е технически и да си направя поръчката отново.
Да, ще ми върнат парите, увериха ме в разговора.
Днес ще направя отново отказаната поръчка.
Дано всичко да е наред този път.

Общи условия

Активация на акаунт