Пазаруване от Amazon - тема №100

• 83 236
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
Спокойно, ще стане работата. Аз те прочетох после в другата тема, и ми стана ясно Simple Smile
Амазон са много, много точни. Не очаквай проблеми с тях.

# 526
  • SF
Тя е станала. Simple Smile Ще направя отново поръчката. Вдигнали са нещата с по 3 евро, а аз поръчвам 8 Simple Smile В евро или в лева плащате - има ли значение?

# 527
  • По широкия бял свят
По добре в евро.

# 528
И при попълването на адреса за доставка, недейте да пишете цифри или символи в полето за имена на получателя! Възможно е отново да ви
откажат поръчката.

# 529
В евро задавам винаги.

# 530
Ако ползваш превозвач, няма как да не пишеш цифри. Пазарувам от доста години и проблем с това не съм имала.

# 531
Ако ползваш превозвач, няма как да не пишеш цифри. Пазарувам от доста години и проблем с това не съм имала.
Разбира се, че има как! Също пазарувам от години.

# 532
  • София

Обяснете го това как става, моля.

# 533

Е, как! Пишеш ID  в реда на адреса.

# 534
Винаги го пиша при името, както са препоръчали от превозвача, който ползвам, проблем не е имало.

# 535
На много места пиша в адреса, защото в името не се приема. Някъде ми е в името. Независимо на кое от двете места е, проблеми няма. Важното е да е написано някъде

# 536

Е, как! Пишеш ID  в реда на адреса.
Точно така, това е правилният начин. Даже на повечето превозвачи точно това е описано като препоръка, дори на страницата на ГГБГ го пише.

# 537

Bosch Küchenmaschine MUM5 Styline MUM56340  222€ , и няколко борйки в склада от 166€ който иска да пробва.

# 538
  • София
Дали сте забелязали цената на този блендер да е падала повече от сегашната?!

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B08X1YLBVR/ref=ox_sc_act_t … R8XB7XF&psc=1
Като гледам скоро ще го вдигнат:
https://de.camelcamelcamel.com/product/B08X1YLBVR

# 539
Момичета, 900w според вас добре ли е като мощност? Много ми хареса този робот, но сякаш съм виждала по над 1000w.

Bosch Küchenmaschine MUM5 Styline MUM56340  222€ , и няколко борйки в склада от 166€ който иска да пробва.

Общи условия

Активация на акаунт