Пазаруване от Amazon - тема №100

• 83 222
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Има  модели на Бош от същия модел и с мощност 1000 с аналогични приставки. Често им е такава цената, после расте, после обратно надолуи т.н.
От склада са изгодни, въпросът е, че рискът е голям (за мен - защото не съм в Германия).

# 541
Дали сте забелязали цената на този блендер да е падала повече от сегашната?!

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B08X1YLBVR/ref=ox_sc_act_t … R8XB7XF&psc=1
Като гледам скоро ще го вдигнат:
https://de.camelcamelcamel.com/product/B08X1YLBVR

От много мислене, поръчах един на Philips и сега малко ме е яд. Но пък се успокоявам, че е наполовина на цената на нинджата.

# 542
  • In transit
И при попълването на адреса за доставка, недейте да пишете цифри или символи в полето за имена на получателя! Възможно е отново да ви
откажат поръчката.
ID -то на превозвача ми е записано в скоби след имената. Поръчвам от години така в Амазон и не съм имала никога проблеми.

# 543
От скоро е това за амазон. Старите ми адреси стоят с I'd до името. Новите адреси, които исках да въведа - не ми даде при името и затова писах в поле адрес.

# 544
Не е вярно това. Сега ползвах нов адрес на превозвач от англ. амазон и id-то си го въведох пред името, както изискваше превозвача (shopper.bg).

# 545
При мен не се получава в последните поне 6 месеца.

# 546
При мен вече се сърди на адрес с ID до името, на който съм получавала всичките си пратки в последните две години. За да продължа, се наложи да сваля ID-то при адреса. Получих си пратката.

# 547
И аз да дам своите 5 стотинки по темата цифрите в името. С Амазон нямам проблем да имам цифри в името, никога не съм имала. Обаче преди 2 седмици пуснах поръчка от Footlocker и въпреки че популних всички данни на превозвача, когато пуснаха поръчката просто махнаха ай ди номера. Трябвашае да се обаждам на Габко и т.н.

В този ред от къде купувате Найк маратонки? На голямото дете се налага да купуваме много често маратонки заради усилен период на растеж. Или някой ако има 44-45 изостанали?

# 548
  • Sofia
Nike поръчвам от официалния сайт на Nike. Или директно до Бг, или до Германия.

# 549
  • Варна
Стефани,
Аз купих няколко бюджетни Cecotec и съм впечатлена как се справя. Едната чисти и килим и събира безбожно много всеки ден.

Вкъщи съм Xiaomi първа генерация и по нищо, освен цената не му отстъпва.

Купих ги за 75 и 90€ от складовете, чисто нови дойдоха. Сега ще дебна да купя още един за мен и 1 за приятелка.
ver4eto_sv , Flowers Cherry Blossom би ли споделила, от кой модел си доволна. Благодаря!

# 550
Има ли някакви отстъпки от немския амазон в момента, както в английския има 5/15?
Имаше до 6 февруари

# 551
Рук,
Cecotec 1790 titanium и ultra са.

# 552
  • София
Дори и с Prime  (и над 30Е) няма да може да се достигне безплатна доставка на този продукт?
https://www.amazon.de/Seedeo-Japanese-Black-Bonsai-Seeds/dp/B00F … G?ref_=ast_sto_dp
Скрит текст:

# 553
Не се изпраща от амазон, а от външен търговец. За това не може да участва в опцията за БД при сума над 29 €.

# 554
  • SF
А как разбираш дали може с безплатна доставка?
Понеже, не без ваша помощ, се научих и сега искам да купя часовник.
Първите ми 2 направени поръчки пътуват към София. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт