Пазаруване от Amazon - тема №100

• 83 108
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте. В складовете има 10% намаление на избрани артикули.
https://www.amazon.de/b?node=3581963031
https://www.amazon.co.uk/b?node=3581866031
Имах заделен артикул от склада и сега виждам, че цената му се е увеличила точно с 10%. Не знам дали е съвпадение или прилагат нашенския патент намалeние.

# 691
  • SF
Може ли някой, който е купувал техника от амазон - телефон, киндъл, неща с 2-годишна гаранция и се е появил дефект, да ми каже как се процедира?
Например след година и половина на кого се връща уредът?

# 692
Може ли някой, който е купувал техника от амазон - телефон, киндъл, неща с 2-годишна гаранция и се е появил дефект, да ми каже как се процедира?
Пишеш на Amazon и те вземат решението.

# 693
Последните години купувам техника от Френския Амазон. До артикули които са под 30 евро , това ми дава срещу продукта
За артикули над 30 евро ми дава това:

като се кликне на този бутон , излиза да избереш как да се свържеш със техническия отдел:

Или просто се свързате със обслужване на клиенти , избирате поръчката , отметка на причината за свързване със обслужване на клиенти и описвате проблема.
Предполагам , че и за другите Амазони излиза този бутон за поръчки над 30евро

# 694
  • SF
Искам да купя нов смарт часовник. Може и от френския амазон. Сега отивам в Париж и мога да го получа там.

# 695
  • Бургас

Дефектира ми епилатор Браун, след около година от покупката. Свързах се с официалния сервиз на Браун в България и ми го отремонтираха гаранционно. Даже май, не писах на Амазон- не съм сигурна.

# 696
  • Sofia
Винаги пиша на първо на Амазон. Дефектирали са ми основно четки за зъби, които в повечето случаи са подменяни с нови.

# 697
  • Mediterraneo
Преди няколко месеца дефектира таблет, купен от Амазон, нямаше и три месеца от купуването му. Писах на Амазон, казаха да пиша на продавача. Никакъв проблем, веднага ми пратиха чисто нов, дори не поискаха да им връщам стария. Пратих снимки и клип на дефекта, обясних с няколко думи какво- що и толкова.

# 698
  • Варна
Преди няколко месеца дефектира таблет, купен от Амазон, нямаше и три месеца от купуването му. Писах на Амазон, казаха да пиша на продавача. Никакъв проблем, веднага ми пратиха чисто нов, дори не поискаха да им връщам стария. Пратих снимки и клип на дефекта, обясних с няколко думи какво- що и толкова.

На мен ми пратиха нова прахосмукачка почти 2 години след покупката. Спря да се зарежда, беше VAX и им писах само да ги питам към кой сервиз да се обърна. Те отговориха със замяна ... .

# 699
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00OP26T4K/ref=ox_sc_saved_i … L5A1OLE&psc=1

Инстант пот 6 л 64 паунда още 6 часа валидна офертата.

Скрит текст:
Габиели таксуват по 4 лв/кг от новия им адрес в Ирландия ( на сайта им го има).   (Ред.-на сайта амазон пише 5 кг., тегло на уреда ) ,

В немския адрес на Габиели ""Edoks LImited " не го приема,в сайта на Габиели вече не е изписано. Моето име и Габиели,така ли попълвате ?

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 21:21 от Трапезица

# 700
Само да кажа ,че Инстант пота като купувах за мама от анг.амазон ,беше посочено 5кг но всъщност дойде около 10 или 11 кг .И аз не вярвах ,но го мерих на везните на Еконт (тогава получавах през Габко до Еконт офис)Ми тежко си беше направо си беше над 10кг.С Габиели не съм правила поръчки през Ирландския им адрес ,ползвам GGbG те возят на 5лв на започнат кг.Значи 50 лв до техен офис та да не е и около 55лв ,курса на паунда се е покачил моята банка ме таксува 2,40 лв на 1£ та общо има няма 200лв и ако имате нужда от гаранционно обслужване нямам идея как ще го връщате.В БГ сайта е 229лв ,вероятно ще има разпродажба за Великден.Щом са го пуснали на анг амазон ще го пуснат до дни и в Немския ,така си мисля.Е германците не правят чак такива намаления ,обаче превозвачите таксуват  3 лв на кг ,а и по лесно може да го върнете.

# 701
  • на Мелмак
Гледах директна доставка е около 60 лв Wink

# 702
От Англия ще иде на митница с директна доставка.

# 703
  • на Мелмак
Ох, верно Sunglasses съвсем изключих.

# 704
  • Luxemburg
Някой знае ли каква е разликата между тея две опаковки? Напоследък всички обувки, които получих пристигат в хартиен плик и често капаците на кутиите са скъсани. Та се чудя дали това е разликата- кашон и хартия.

На доста легота цената е намалена с 30%, та ако някой не го е забелязал може да се възползва. Толкова са най-големите намаления и то преди Коледа.

Относно Румба 671, която взех от склада (сега цените им са паднали с по 20€) пристигнаха неотваряни (едната в състояние ново, а другата в много добро като отдолу кашона ѝ беше леко пробит), опаковани в 3 кашона. Честно не очаквах толкова елементарно да са го направили. Никакви инструкции как се пуска. Трябва да си инсталираш приложението и после да четеш в сайтът им и да следваш стъпките. Очаквах поне малко да е написано в инструкциите дето идват с уреда. За чистенето чисти доста добре. Качва се върху високите ми килими и ги почисти добре. Но в коридора имам едни тънки килимчета пред вратата и на едното не знам какво не му хареса и три пъти спира отгоре му. Засякох времето в спалнята ни (20кв) и чисти точно 1ч10мин. Доста ми се струва. Все пак на ръка почиствам за под 5мин. Лута се като луда, минава на едно и също място над 5-6 пъти поне. За момента намирам два недостатъка- много ми е шумна и много се блъска. Като стигне препятствие дава назад и отново напред се блъска, но сякаш по-силно. Това може да ощети някои мебели. Трябва да потърся някакви бъмпери, които да са меки и да не ощетяват. Имаме от естествено дърво тонколони и маса и ми се стори доста груба за тях. За въпросната спалня, която бе чистена седмица преди това си събра доста боклук . За момента остава, но трябва да я пускам като не съм в къщи или в друга стая. На долния етаж като я пуснах се чуваше пак силно при всички отворени врати. Иначе бях впечатлена как прескача краката на простора за дрехи и влезе и в кукленската къща на децата, където явно трябва да я завъртам, че там доста се въртя докато излезе.

Общи условия

Активация на акаунт