Сега се каня да ходя в Турция за една ин витро процедура. Но незнам трябва ли да кажа Л Бойчев, или пък по какъв начин да му кажа. И дай боже след ин витрото в Турция, ако и всичко наред , аз трябва да ходя при Бойчев за женска консултация. И ако тогава му кажа за Турция, но трябва да кажа, и той дали ще ме приеме. При Бойчев имам 6 трансфера и 5 аборта
Здравей, за съжаление и при мен е така. Аз забременявам естествено , но за 4ти път се случва това в 8г.с. Правили сме всякакви изследвания . Имунологични, хормонални, инфекциозни и гинетични. От Плевен доц. Конова беше казала при следваща бременност ,че трябва да се прави вливане за нк клетки, те са в норма но в горната граница. Обаче сега като забременях, в Тутракан ми пуснаха наново за нк клетки и казаха, че няма нужда от вливания. Случи се същото... отново спря сърдечната дейност. Сега сме пратили абортивен материал в Геника, но още не са готови резултатите. Вече незнам какво да правя. Дори ме е страх да забременея, за да не се случи тая мъка отново.
Успех ви желая!