Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 5/

• 49 301
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
След неуспешно ИКСИ трябваше да отида на преглед, но времето съвпадна с отпуската на д-р Л. Бойчев. От Регустратура ми казаха, да почина този месец и на следващият цикъл, който очаквам всеки момент,  да се обадя и да отида на преглед на 2ри ден. Тук няма да ме искат сутринта за кръвни, нали и мога да си запиша по- късен час?

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 11:00 от koffee

# 406
  • Русе
След неуспешно ИКСИ трябваше да отида на преглед, но времето съвпадна с отпуската на д-р Л. Бойчев. От Регустратура ми казаха, да почина този месец и на следващият цикъл, който очаквам всеки момент,  да се обадя и да отида на преглед на 2ри ден. Тук няма да ме искат сутринта за кръвни, нали и мога да си запиша по- късен час?

Когато се обадите и обясните за какъв преглед искате час, те сами ще ви предложат по-късен. Ранните часове са за пациентките на стимулация.

Успех

# 407
Според мен щом ви викат на 2ри ден вие директно ще започвате. Инъче не съм чувала на обикновен преглед да викат някое момиче толкова рано.

# 408
Здравейте, момичета ! Предстои ми ин витро на спонтанен цикъл за първи път. Брои ли се за 1-ви ден зацапването понеже при мен винаги го има 2,3 дни преди да си тръгне нормално МЦ ? Тък като прочетох темата се чудя трябва ли да искам Ембриоскоп , Хетчинг или Макси ? Какво е вашето мнение ? Благодаря !

# 409
Здравейте, момичета ! Предстои ми ин витро на спонтанен цикъл за първи път. Брои ли се за 1-ви ден зацапването понеже при мен винаги го има 2,3 дни преди да си тръгне нормално МЦ ? Тък като прочетох темата се чудя трябва ли да искам Ембриоскоп , Хетчинг или Макси ? Какво е вашето мнение ? Благодаря !
Здравей ,според мен трябва да ги броиш защото все пак цикъла е стартирал.
Макси ми предложиха заради лоша спермограма ,ако при вашия партньор е ок, няма нужда до колкото знам. Хетчинг направихме за по лесна инплантация. Ембриоскоп не са ми предлагали, до колкото разбрах в него момент е нямало място  в него.
Успех

# 410
  • Русе
Момичета, поредна изненада,  но не добра. Днес си пускахме изследвания за започване на инвитрото и на мен ми излезе положителен резултат за антитела за хепатит С. То вярно, че в последната година и нещо,  то не беше изследвания, хистероскопия,  цветна снимка, в последствие абразио заради мъртъв плод в края на 2мес.от бременност.  В четвъртък съм на друг тест някакъв пср за потвърждение , дали е минала инфекцията или не. Докторката каза, че също наблюдава такива фалшиво положителни резултати при изкарали ковид.  Аз не знам да съм го изкарала, но може и да съм без да съм разбрала. Много съм уплашена и незнам какво да мисля. Предполагам, че ако се окаже че все още имам тая инфекция,  ще трябва да се отложи инвитрото или просто да се отглеждат някакси отделно евентуални ембриони. При мъжа ми са отрицателни резултатите.
  Сблъсквали ли сте се с нещо такова?

# 411
Брои се, но зависи кога точно е дошъл МЦ, ако е преди обед се брои за първи ден, ако е слетобед - за нулев.

# 412
Дами, разбрах че цената на ношувкара в хотелската част е 40 лв на нощувка а за повече от 10 дни се прави 30 % отстъпка.. колко дни ориентировъчно би ми се наложило да бъда там ако съм по къс протокол?

# 413
Дами, разбрах че цената на ношувкара в хотелската част е 40 лв на нощувка а за повече от 10 дни се прави 30 % отстъпка.. колко дни ориентировъчно би ми се наложило да бъда там ако съм по къс протокол?
При всеки е много индивидуално зависи от организма ви как ще реагира на стимулацията, дали ще има свеж трансфер или замразен, ако е свеж на кой ден ще се върне ембриона. Мога да кажа как беше при мен. На втори ден хормони и преглед на 5ти, 7ми,9ти ден също на 11 ден пункция и на 16 ден свеж трансфер на 5 дневни ембриони. Успех

# 414
При мен отне точно 2 седмици къс протокол със свеж трансфер ,ходила съм 6 пъти за цялата процедура .

# 415
Здравейте момичета.... Надявам се много от вас да са стигнали желания резултат вече.... Пиша ви да ви питам как е положението в клиниката... Надявам се да не са се овълчили и заалчняли все още и да са все така общителни и обяснителни.... Мисля тия дни да звънна за час за консултация при др Л. Бойчев... Какво ще кажете.. Бях писала в една от другите теми че търся доктор с който мога да общувам да се зарови в документацията и да видим къде е проблема, като питам нещо да ми се обясни почти подробно не само с орговор"да" или "не"... Надявам се да съм се спряла на точния лекар...

# 416
Само да кажа че от 2 месеца звъня за записване на час и едно че нямат графици второ че часове свободни имало за Ноември месец.

# 417
Здравейте момичета.... Надявам се много от вас да са стигнали желания резултат вече.... Пиша ви да ви питам как е положението в клиниката... Надявам се да не са се овълчили и заалчняли все още и да са все така общителни и обяснителни.... Мисля тия дни да звънна за час за консултация при др Л. Бойчев... Какво ще кажете.. Бях писала в една от другите теми че търся доктор с който мога да общувам да се зарови в документацията и да видим къде е проблема, като питам нещо да ми се обясни почти подробно не само с орговор"да" или "не"... Надявам се да съм се спряла на точния лекар...
Здравейте! Като човек обиколил доста клиники , мога да кажа че намерих моят доктор - Л. Бойчев. Дразня се от липсата на организация , чакането и звъненето по 100 пъти за даден въпрос и всеки път да ти казват нещо различно . Ясно е защо се получава така , ние сме много а те едва смогват . Но с всичко това се примиряваш , когато видиш че нещата могат да се случат . Ние правим опити от 4 години  а от 2 сме само по клиники , какво ли не ни правиха ... Толкова време и пари заминаха , а се оказах с две запушени тръби. В София бях при най-добрите и никой не видя нещо толкова елементарно. Д-р Л. Бойчев видя проблема , миналият месец направихме лапороскопия и сега се надяваме чудото да стане . За мен лично няма да сгрешите ако се доверите на доктора , по-добре да се чака два- три месеца за преглед и после всичко да върви по план отколкото години в лутане и болка ....

# 418
И аз пътувам 500 км за преглед. Не знам дали Л. Бойчев е най-добрият, но ме кара да се чувствам най-спокойна и уверена. В София съм обиколила няколко репродуктивни - не бяха моите хора... Така че - чакането си заслужава.  Иначе малко е трудно с регистратурата, неоретирани са. Важното е да се чувствате спокойна и сигурна в успеха!

# 419
  • Русе
Само да кажа че от 2 месеца звъня за записване на час и едно че нямат графици второ че часове свободни имало за Ноември месец.

Така е. За първоначален преглед се чака доста. Аз като реших да ходя там,  звъннах и за Богомил имаше час за след месец, а за Любомир след 3 месеца. Когато обаче отидете и започнете да действате,  няма такова забавяне. Обаждате се казвате каква ви е уговорката с доктора( според какво ще правите... снимка, вливане,  стимулация) и ви запазват час на определения ден.
 Мен също много ме изнервя чакането пред кабинета, понеже има закъснение винаги с минимум час, но напълно разбирам че те са двама, а пациентките сме доста + тези в болницата.

Общи условия

Активация на акаунт