Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 5/

• 48 468
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Здр момичета да попитам има ли някоя от вас ,която е правила при д-р Л.Бойчев PRP на яйчниците и ако може да сподели как е минало и имало ли е ефект след това ,може и на лично да ми пише .

# 466
Може ли малко повече информация за тази процедура?

# 467
PRP е подмладяване на яйчниковата тъкан и удебеляване на вътрешната мембрана (ендометриум) на матката.
PRP приложение; плазмата, богата на тромбоцити, приготвена от собствената кръв на човека, се доставя в яйчника или матката

# 468
  • Ловеч
Аз правих PRP терапия, но не на яйчниците. Върнаха ми обработена плазма (от моята кръв) в матката.
Взима се кръв на ден 0 ( деня на овулация) и после 1 ден преди трансфера.
Не е болезнено, като трансфер е.

# 469

Може ли мнение за тези резултати? Какво е нужно да се направи и за какво пречи съответно?

# 470
Здравейте момичета вече и аз да се похваля след 7 години съм бременна от пръв опит благодарение на д-р Любомир Бойчев и целият му екип прекрасен лекар прекрасен екип! Просто нямам думи все още немога да повярвам немога да изразя думичките си , чувствата ми и от тук искам да благодаря на всички вас  , че бяхте до мене и всеки път ми отговорихте и ми помогнахте да се успокоя без даме познавате пожелавам на всички от вас дапостигнете този успех 🙏дано всички до края да успеем🙏🥰

# 471
  • Столицата на "Второто българско царство"
Здравейте момичета, дали някой е правил хистероскопия, как е преминала и каква е цената?
Благодаря предварително 🙏

# 472
  • Русе
Аз правих миналата година  при д-р Богомил Бойчев в болницата в Тутракан. По здравна каса престоя е 3 дни. Обадих се в клиниката като ми дойде и те ми дадоха дата за постъпване в болницата. Там отиваш сутринта гладна и жадна. По служебен ред им се даде направлението от клитиката. Вземат кръв и правят кардиограма. В деня на постъпване не можаха да ми направят процедурата,
та към 15ч. ми казаха, че мога да ям и пия. Болницата не предлага храна. На следващия ден към обяд беше. Мина бързо с упойка. Аз бях за диагностична,  оказа се че имам сраствания и ги отстраниха на момента. Чувствах се добре след това. Нямала съм болки. При изписване на каса ми взеха 15лв и нещо, само за престоя. По принцип ми бяха казали ,че за изборна екип се плаща 250лв, но не са ме питали,  а моя доктор си ми проведе процедурата.
Също може да звъннеш в болницата за информация.

Здравейте момичета, дали някой е правил хистероскопия, как е преминала и каква е цената?
Благодаря предварително 🙏

# 473
  • Столицата на "Второто българско царство"
благодаря за бързия и адекватен отговор, не я видях на сайта на болницата и затова питах тук...

# 474
И аз бях при др Б. Бойчев - моя др - диагностична хистероскопия... Всичко било ок, каза др... Нямаше неразположение. На деня бях освободена. Малко кървене, на деня...
Една сестра или счетоводителка - с къса, червена коса - представи се , че е от Елхово, обаче, развали общото усещане за ред и коректност, изрекетира ме, че за консуматив, дали ми бил казал др, дължа, мисля беше около 100лв, насаме, когато всички бяха излязли - жените в стаята, с половин уста, почти на ухо.... Не даде документ, разбира се... Но, не бях в състояние да споря или вдигам цирк, още бях под действие на упойката... Остави неприятно усещане в мен... Та, умната... Определено, обяснението не беше за легло - 15лв...

# 475
  • Ловеч
Здравейтв, някой знае ли лепилото или т. нар. "вариант 6" какво е? Имали успели с него?

# 476
Здравейтв, някой знае ли лепилото или т. нар. "вариант 6" какво е? Имали успели с него?
На мен са ми го слагали 4 или 5 пъти. Не се получиха нещата, но това не значи, че при вас няма да стане. Поставяно ми е и преди трансфер като лепило и след биопсия за понижаване на НК клетките. Успех

# 477
Здравейте, борбени момичета. На 04.10 имах трансфер на замразени ембриоми. Два дни след това ми започна диария. След като продължи 4 дена се обадих в центъра за консулт с д-р Л.Бойчев, който ми препоръча Смекта . Само че днес 10 ден вече от трансфера, а диарията продължава. Някоя попадала ли е в моето положение, и ако-да, как го е преодоляла? Не смея да пия други лекарства против разстройство. Flushed

# 478
  • Русе
За да не приемате лекарства за диария ви препоръчвам сварен ориз без сол или мазнина. Не  е вкусно, но помага,може би заради нишестето в ориза. Не мисля, че би имало противопоказание 🤔

Здравейте, борбени момичета. На 04.10 имах трансфер на замразени ембриоми. Два дни след това ми започна диария. След като продължи 4 дена се обадих в центъра за консулт с д-р Л.Бойчев, който ми препоръча Смекта . Само че днес 10 ден вече от трансфера, а диарията продължава. Някоя попадала ли е в моето положение, и ако-да, как го е преодоляла? Не смея да пия други лекарства против разстройство. Flushed

# 479
Компот от дренки също помага

Общи условия

Активация на акаунт