Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 5/

• 49 316
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Когато каже доктора. Към 6 7 8 седмица спрях естрофема и медрола.

# 256
Все още го пия и не съм правила контролно изследване Simple Smile
Здравейте, интересно че съм посещавала клиниката в Тутракан , а не са ми го изписали, тъй като и аз имам гранични стойности на нк клетки. Какви са наблюденията при вас- има ли полза? Не успях да намеря много пълна листовка, ако междувременно настъпи бременност, може ли да навреди или трябва преди опити да се спре приема предварително? Моля да споделите малко повече информация!

Здравейте! Някой приемал ли е Микоменд?Ако да имало ли е ефект от него? 🌸🌸🌸

Здравейте, Плами, на мен ми изписаха Микоменд заради повишени НК клетки. След 10 дни ще мога да Ви отговоря има ли ефект, защото в петък ще ми е изследването и докато излезе резултата.... Направи ми впечатление, че на опаковката пише 2*1, а на мен ми го изписаха 1*1.

# 257
Здравейте, поставяно ли ви е лепило преди трансфера, каква е цената и кога го обсъдихте с ембриолозите?

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 16:39 от mohiii

# 258
Здравейте момичета
Лабораторията дали ще работи в понеделник на 02.05.2022г трябва да пускам хормони... някой нещо знае ли 🙂

# 259
Момичета, може ли да споделите какви изследвания се правят след 3 неуспешни трансфера  без никаква инплантация ? Правила съм само за тромбофилия.

# 260
Момичета , днес 18 ден след трансфера и аз прокървих. Клиниката има ли спешен телефон на който мога да се обадя?
Как се действа при такъв случай? Моля за съвет☹️

# 261
Момичета , днес 18 ден след трансфера и аз прокървих. Клиниката има ли спешен телефон на който мога да се обадя?
Как се действа при такъв случай? Моля за съвет☹️
Не съм чувала да имат спешен телефон, незнам дали днес работят да пробвате на регистратурата .Нещо за задържане приемате ли ,аз бях на Циклогест?
Имам телефон на сестрата на Б.Бойчев, ако сте при него .Другия вариант е да отидете в спешен кабинет във вашето населено място или да се свържете с някое АГ ,ако познавате .

# 262
  • Русе
Момичета, след 4 години от последния ми мисед ,най-накрая съм бременна. То не бяха изследвания, вливания,  цветни снимки, инсеминации,  хистероскопия, стимулации и накрая без никакви процедури се случи естествено. От клиниката ми дадоха час за установяване на сърдечна дейност,  но много ме притеснява, дали няма да е късно ,защото ще имам нужда от вливане заради нк клетки.  Моля ви да ми кажете, ако сте имали вливания при бременност, кога се започват? Много ме е страх да не приключи всичко преди да е започнало.

# 263
Момичета, чувам,че са се отменяли часове за д-р Л. Бойчев. Дали вече се е върнал? Имам час на 19 и се притеснявам,че ще ми го отменят при наближаването му. Да имам време да реагирам да си запазя час за друг лекар.

# 264
Момичета, чувам,че са се отменяли часове за д-р Л. Бойчев. Дали вече се е върнал? Имам час на 19 и се притеснявам,че ще ми го отменят при наближаването му. Да имам време да реагирам да си запазя час за друг лекар.
На 03.05 беше в клиниката преди товя го нямаше . Ако има нещо ще ви звънат от клиниката, а и може да следите в профила си на сайта им дали не е сменен часа ви.

# 265
На 03.05 беше в клиниката преди товя го нямаше . Ако има нещо ще ви звънат от клиниката, а и може да следите в профила си на сайта им дали не е сменен часа ви.

Супер, значи се е завърнал.
Следя си аз часа. Притеснението ми е да не ми го отменят при наближаването.

# 266
Привет, моничета! Имам такъв въпрос- след вътрематочно лекарство ( вариант 6) нормално ли е да има леко кървене и зацапване?

# 267
Привет, моничета! Имам такъв въпрос- след вътрематочно лекарство ( вариант 6) нормално ли е да има леко кървене и зацапване?
Здравйте, при мен е поставяно 4 пъти, но никога не е имало кървене. Катетъра брше ли чист след поставянето, защото може да е от него ако е само зацапване

# 268
Здравйте, при мен е поставяно 4 пъти, но никога не е имало кървене. Катетъра брше ли чист след поставянето, защото може да е от него ако е само зацапване

Не зная дали е бил чист катетъра, но се оказа, че канала ми бил мн крив и тесен, може да е нещо механично. Днес е по- добре, ако продължи ще звъня в клиниката.
Благодаря ви за мнението!

# 269
Здравейте, момичета. Одобрена съм по фонд, но още не ми е пристигнала Заповедта. Въпросът ми е - какво следва оттук нататък? Какви са следавщите стъпки? Благодяра ви предварително!!!

Общи условия

Активация на акаунт