Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 5/

• 48 491
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте момичета благодарение на д-р Л.Б и целият му екип бременна съм на еднояйчни близнаци 10+5  сме моля ако има забременели на еднояйчни близнаци дами пишат коя седмица са научили пола на бебетата някои казван ,че при еднояйчни близнаци полат бил винаги еднакъв да ли е така благодаря предварително успех на всички несе отказвайте вярвайте и всичко ще бъде наред
Еднояйчните близнаци се получават от деленето на една оплодена яйцеклетка и са винаги един пол. Помня, че на теб ти сложиха два ембриона. Т.е. по-вероятно е и двата ембриона да се развиват и реално близнаците са двуяйчни. Иначе за пола - с по-голям късмет на първата фетална морфология ще се разбере. Иначе на преглед 4 месец.

# 511
Благодаря да два ембриона бяха ми поставили но на 1 вия преглед д-р каза ,че са останали 1 само т.е единия сее развил  и беше малка тогава а на втория преглед ги видя в една плацента две са затова неможал да види защото само една плацента видяхме на първия преглед и неси личаваше неса две отделни а в една плацента два нали така ? от толкова радост тогава неможах да питам но после си мисля и прочетох в инт.  Значи не е че двата ембриона са се получили а от един ембрион две близнаци и в семейството ни  имаме  2 близнаци но и двете са двуяйчни

# 512
Здравейте, момичета!
Бременна съм в 28гс, следя се при д-р Богомил Бойчев. Миналата седмица бях на фетална морфология и ме викна чак в 36та седмица. Според вас нормално ли е толкова далечна дата да ме вика за преглед, при положение, че това е буквално месец преди термина ми. Дали с всички забременели така процедира, или защото наистина нямам нужда от повече прегледи. Аз искам да видя бебчо максимално най-често 🙏

# 513
И аз св следях там,но при Л. Бойчев и моите прегледи бяха на рядко,но успоредно с него си посещавах и друг доктор. Където и да идете и обесните ситуацията ще ви направят нужният преглед. Не се притеснявайте.

# 514
  • Ловеч
Здравейте, предстои ми пренатален тест, някой знае ли с коя фирма работи медицинския център- Вижън или Пренатест и за колко време излиза резултата.
Притеснява ме, че ще ми вземат кръв на 15.12 (последните работни дни на центъра), после празници и ако си получа  резултата както с НК клетките от регистратурата, а не директно от фирмата, означава, че ще чакам около месец, а знаете какво е.

# 515
  • Столицата на "Второто българско царство"
Момичета, искам да питам, ако примерно пункцията или трансфера трябва да са събота и неделя, как процедира? И ако някой скоро е правил хистероскопия дали може да даде ориентировъчна цена?
🙏🙏🙏

# 516
Момичета, искам да питам, ако примерно пункцията или трансфера трябва да са събота и неделя, как процедира? И ако някой скоро е правил хистероскопия дали може да даде ориентировъчна цена?
🙏🙏🙏
И събота и неделя правят пункция и трансфер за това не се притеснявайте. Хистероскопия ми правиха март месец платих 11-12лв само за легло, бях при Богомил Бойчев и сестрата от клиниката  ми беше пуснала направление директно към болницата и ме вкара в график когато доктора е на работа. Успех

# 517
Здравейте,
В събота ми предстои 1ва инсеминация, ще Ви бъда много благодарна, ако споделите малко инфо как е преминало и съвети за след това

# 518
Здравейте искам да попитам нещо чрез фирма искам да изляза на майченство сега ми е третия преглед д-р каза ,че ще ми извадят картон този месец искам да попитам дали първо картона се изважда или документите от фирма ако изкарвам първо картона дали ще стане после моля който знае да ми пише благодаря предварително

# 519
В майчинство се излиза, когато станете майка. Сега можете да взимате болнични. Но и те не са неограничени. Имате право на 180  дни, а те не стигат до раждането. За да използвате болнични трябва да сте работеща (или поне назначена).

# 520
Предстои ми биопсия на матката. Някой преминал през това ни ли споделил своя опит? Колко време отнема, боли ли и като цена колко е?

# 521
Предстои ми биопсия на матката. Някой преминал през това ни ли споделил своя опит? Колко време отнема, боли ли и като цена колко е?
Аз имах три биопсии през миналата година не знам колко ми е актуална цената тогава бяха по 210лв. Но пак зависи и кой пакет ще изследват. Прави се без упойка. Болезнено е като щипване отвътре, но за секунди прави се в кабинета на доктора, много бърза процедура е. Успех

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 13:07 от mohiii

# 522
Момичета ще помоля ако някой имал същия проблем да ми пише 😔 бременна съм както знаете на еднояйчни близнаци вчера бях на преглед 13+0 седмици сме чух и на двете сърчицата пак при децата за сега всичко е добре но д-л Л.Б беше ми казал и на миналия преглед ,че шиийката ми е била малка вчера каза ,че разкъсване имам на шиийката трябвало е отстрани да е на плода то пък е отпред пред плода трябва да не въвриш да лягаш само каза имал риск от аборт 😔 не си притеснявай каза за сега няма проблем каза само ще се пазиж и трябва даси спокойна каза  само кървене да нямаш каза ако по сложно става щея приемам в болницата на зъдържане каза и една подложка ще слагаме каза на шиийката щея днегнали много съм притеснена момичета аз 8 години ги чаках 😔

# 523
Здравейте! Знаете ли как ще работи медицинския център през декември и кога стартират през януари?

# 524
Fatme, няма да се плашиш. Докторът си знае работата. Щом е казал д лежиш - ще лежиш. Ако трябва и в болницата ще останеш, не е приятно, но си струва. Подложката не е нещо страшно - все едно ти удължава шийката. Безболезнена манипулация е. Лежене, лежене и пак лежене. После ще тичаш след бебетата, няма да се спреше. Ако се притесняваш е по-лошо, кръвно може да вдигнеш. Успех!!!

Общи условия

Активация на акаунт