Барселона - Тема 11

• 50 065
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
  • ново
Здравейте, нахлувам с питане за хотел/настаняване възможно най-близо до летище Ел прат. Благодаря!

# 631
  • В центъра на моретата
Ние бяхме в този хотел - съвсем приличен и много любезен персонал на рецепцията. Дадоха ни съвети за пътуванията с карти за ГТ и за Монтджуик (часова и дни, в които работи).

Допълвам се в Acta Antibes бяхме.

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 15:33 от zaek

# 632
  • ново
Ние бяхме в този хотел - съвсем приличен и много любезен персонал на рецепцията. Дадоха ни съвети за пътуванията с карти за ГТ и за Монтджуик (часова и дни, в които работи).
Ако отговаряте на мен сте пропуснали името на хотела.

# 633
  • BG-DE
Здравейте, нахлувам с питане за хотел/настаняване възможно най-близо до летище Ел прат. Благодаря!
Моя позната беше в Camping Estrella на около 8км е от летището, но може да има и по-близки.

# 634
  • София
Hotel FrontAir Congress Barcelona, в този сме били ние вечерта преди ранния полет, но се придвижихме до летището с колата под наем.

# 635
  • На морето!
Хоп, записвам се с едни спонтанно купени билети за края на март. Това ще е част от семейният подарък за Коледа и от днес започвам да гледам и за апартаменти в airbnb и да чета с какво мога да впечатля двама тинейджъри, за 5 дни в Барселона.

# 636
Влизам в темата с надежди за кратко тридневно пътуване през януари, ако не се разболеем и всичко друго е наред. Дотук имаме само самолетни билети. По-скоро търсех някаква разтуха през зимните месеци, отколкото сериозно обикаляне. Затова, а и заради децата, мисля програмата да е лека. Засега си набелязах Саграда Фамилия, може би къща Мила, научния музей Cosmocaixa, музея на Пикасо, да видим светлинното шоу на фонтаните и разходка из Barri Gotic. Много ли е за три дни или ще стане? През януари има ли изобщо шоу на фонтаните? Децата не са кой знае какви пешеходци, така че ще съкратим местата, които ни дойдат в повече.

# 637
Звучи като да може. По две неща на ден се разглеждат спокойно(нищо не знам само за Cosmocaixa). В края на октомври фонтанът не работеше, за януари не знам. Все пак, разходката покрай него на хълма не е лоша, има гледка отвисоко(но и на други места има). Музеят на Пикасо е в Barri Gotic, т.е. едното върви с другото. Саграда фамилия и casa Mila спокойно се разглеждат по за два часа, хайде, да кажем по три часа ако човек е много старателен и надникне навсякъде и прочете всичко. Има удобно метро, така че пътят не е страшна работа.

# 638
Супер, благодаря за мнението! Продължавам да следя темата с интерес. Сега ще търся настаняване.

# 639
  • BG-DE
От половин час се опитвам да купя билети за понеделник за Саграда фамилия от официалното приложение, попълвам всичко и като натисна рау ми дава грешка. Някой има ли идея какво не правя като хората☹️

# 640
От половин час се опитвам да купя билети за понеделник за Саграда фамилия от официалното приложение, попълвам всичко и като натисна рау ми дава грешка. Някой има ли идея какво не правя като хората☹️

Каква е грешката?

# 641
  • BG-DE
Идея си нямам, всички полета са попълнени, име, телефон,  мейл, страна и т.н. и накрая  error 😔 От друг сайт може ли да се купят,  на самата сграда пишеше, че билети се купуват само онлайн от сайта им.

# 642
Имам спомен, че и аз имах проблеми и тогава моята приятелка купи билет за мен. Мисля, че оттук взехме
https://tickets.sagradafamilia.org/en-BG/1/4375
Опитайте отново по-късно или сменете нещо имейла. Да не е абв?

# 643
  • BG-DE
Благодаря, да мейла е абв, ще пробвам с друг.

# 644
На място не могат ли да се купуват билети? Понеже ще пътуваме през януари, който си е рисков откъм вируси при децата, не ми се иска да планирам посещения. Мислех да купя на място, или в последния момент.

Имам въпрос относно местоположението на хотела, който избрах. Ясно ми е, че е компромисно, но искам да чуя и мнения тук. Избрах го, защото не се плаща авансово и има добри отзиви.

Не мога да постна мястото, бгмама го блокира май, хотелът е Ibis Styles Barcelona City Bogatell.

Общи условия

Активация на акаунт