Барселона - Тема 11

• 50 106
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
EvitaP, и тук бяхме тази година - ние първо Барселона от 17.08.- 4 нощувки и от 21.08. - 4 нощувки в Порт Авентура - тук водата по това време на годината водата беше добре, в Аквапарка беше според мен към 26-27 градуса, а на плажа в Салоу може би към 30 градуса, което сравнено с Гардаленд направо беше гореща 😁 но за края на юни според мен няма да е много по - различно времето, дано някой друг се включи да те ориентира

# 541
В Барселона след 20.06 водата беше леко хладна, но се къпахме,  докато през септември беше супер.

# 542
Благодаря Зори и Ики! Хич не ми се чака до септември, но явно края на юни ще е още хладна. Може да гледам нещо за юли. Ако някой знае кога правиха намаленията за самолетните билети може да сподели Simple Smile Аз се отказах от Валенсия, сега още изготвям маршрута и после ще решим семейно къде най-добре. Или ще е Барселона в комбинация със Порт Авентура (нощувка в Салоу или Тарагона) или Гардарленд Италия в комбинация с нещо, но още не съм решила какво. За Барселона съм се насочила вече към фонтаните и може би аквариума + парк Гуел. Нямам очаквания да видя много неща с малко дете на 2 год и мрънкащ батко на 9, но все пак искам и аз да си направя кефа Simple Smile

# 543
Благодаря Зори и Ики! Хич не ми се чака до септември, но явно края на юни ще е още хладна. Може да гледам нещо за юли. Ако някой знае кога правиха намаленията за самолетните билети може да сподели Simple Smile Аз се отказах от Валенсия, сега още изготвям маршрута и после ще решим семейно къде най-добре. Или ще е Барселона в комбинация със Порт Авентура (нощувка в Салоу или Тарагона) или Гардарленд Италия в комбинация с нещо, но още не съм решила какво. За Барселона съм се насочила вече към фонтаните и може би аквариума + парк Гуел. Нямам очаквания да видя много неща с малко дете на 2 год и мрънкащ батко на 9, но все пак искам и аз да си направя кефа Simple Smile

Препоръчвам точно за деца музея Big Fun Museum. Дори малкото ви човече мисля ще се зарадва Simple Smile

# 544
  • До морето
Точно за Биг Фън музея идвам да питам. Колко време да предвидя за този музей, голям ли е?

# 545
  • Пловдив
Привет!
Да питам за общо мнение Simple Smile знам, че винаги е различно, но все пак...за първи път мисля за Испания и Барселона, та средата на декември ок ли е за посещение или...?
Хотелите предполагам ще са по-скъпи...Thinking
210лв двупосочен за двама е ок като цена на билет, нали?

# 546
Барселона е прекрасна, времето също. Цената на билетите е добра, но първо проучи нощувките да не те изненадат неприятно. Весело изкарване 🏖️

# 547
  • Пловдив
Барселона е прекрасна, времето също. Цената на билетите е добра, но първо проучи нощувките да не те изненадат неприятно. Весело изкарване 🏖️
Благодаря! Simple Smile
Още не съм резервирала...само да проуча малко...и дали тийнейджъра ще идва с нас, щото тогава цената е различна...
Тези хотели ок ли е като местоположение?
https://www.booking.com/hotel/es/century-park.bg.html?aid=356938 … mp;#room_17565404

https://www.booking.com/hotel/es/hostal-centric.bg.html?aid=3569 … mp;activeTab=main

https://www.booking.com/hotel/es/pereiv.bg.html?aid=356938&l … tal;ucfs=1&#_

# 548
Точно за Биг Фън музея идвам да питам. Колко време да предвидя за този музей, голям ли е?

Ми ние с дете на 5г и дете на 8г бяхме 1,5 часа, но зависи кога на децата им омръзне. Не е много голям. Няколко малки зали са, но са интересни.

Има опция да вземете билет в който да влиза и музея на илюзиите, но мисля че децата ви са малки за там.

# 549
  • София
Много съм разочарована - фонтаните няма да работят 😢

Проверявах ги преди месец и тогава все още графикът им беше до края ма октомври, а се оказва, че вече са затворени и няма да ги видя Sad
Там ще сме края на октомври, началото на ноември.

https://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuYmFyY2V … yM21zZzQ1MjUxNDQ2

# 550
На мен фонтаните не ми харесаха изобщо. Не се движат в синхрон с музиката и няма логика, просто цветни фонтани и силна музика. Не съжалявайте.

# 551
  • На планетата Земя
Потвърждавам! Не съжалявайте, има още хиляди неща да се видят там и то по-хубави от фонтаните.
Вижте графика на фонтаните в Панагюрище  не знам кога излизат в зимна почивка, за мен бяха по-вълнуващи, не се шегувам.

# 552
  • Пловдив
Да питам, някой ходил ли е да гледа фламенко 🤪

# 553
  • На планетата Земя
Да,  в Palau de la Musica Catalana.

# 554
Здравейте, петък вечер пътуваме за Барселона голяма компания от 9 възрастни и 5 деца на възраст 4-9 години. Имаме 5 пълни дни и се чудим какво да видим за този период. Изчетох темата и намерих един доста полезен пост, от който извадих програма за 6 дни, която се опитвам да сложа в 4 дни, понеже един ден от нашите 5 сме го планирали до ПортАвентура. Има ли някъде карта на града за да се ориентирам кои от забележителностите се намират близо едни до други, за да мога да ги планирам да са едно след друго? Планирали сме да си вземем карти Hola Barcelona card за 5 дни. Тепърва ще чета за нея и дали можем да я вземем и да я активираме от летището. Ще спим в апартамент в квартала Sant Marti. Не е в центъра, но уж е близо до метрото, за това и се спряхме на Hola Barcelona card.

Общи условия

Активация на акаунт