С какво ви дразнят свекървите? – 133

• 33 624
  • 779
  •   1
Отговори
# 330
Ааа, аз прочетох за една, но е от друга тема, а и потребителката ми е симпатична, та ще си замълча 😉

Май сега покрай вируса контактите са силно ограничени и затова оплакванията са по-редки.
С което пак стигаме до простата истина - колкото си по-далеко от свекървата, толкова по-малко те дразни!
Ерго, бягай надалеч от нея и къщата й 😂

Честито Рождество и от мен!

# 331
Честито Рождество Христово.
Как да има драми. От три дни е в града. Поканихме ги на обяд с девера и племенника, отказаха. Нямали време. Другата седмица евентуално. Ама аз тогава дали ще искам да посрещам гости, като сме и на работа.... Живи и здрави да са.

# 332
У нас Коледа  е утре.Ще идват да видят какво е оставил Дядото тук ,че объркал адреса  и заплеснат бил.
Няма да спят, че на таткото му е студено у нас.Палим навсякъде ама не е парно.
Важното е да се видим и  кой откъде е до топлото време.
Ще готвя,  ще гушкам, ще викам че са пораснали много.
Не разбирам каква баба може да не отдели час да си види внучето.Не друго.Децата се надяват на подаръче ,внимание ,радост.Ама хора всякакви.

# 333
Има драма, разбира се. Аз казах, че няма да се меся в нищо, та имаше и рожден и го оставих той да й избира подарък. Нищо не измисли и й даде картичка с пари и цвете. Та е обидена за парите 🤷🏻‍♀️.

# 334
Да се цупи на сина си.

# 335
Да се цупи на сина си.

Цупи се на всички 😁

# 336
Като се сетя моята свекърва как винаги ни връщаше подаръците...
Първата година и подарихме по моя инициатива много красив коледен венец,  оригинален,  тогава все още бяха новост, беше отдавна. Сложи си го тя върху пианото, всичко точно, на следващата година ми го носи седмица преди Коледа да сме си украсяли. За един рожден ден и подарихме бурканчета  за сол, захар и пипер,  хареса ги, благодари, идва си сина и след месец  с бурканчетата, познайте кой вече 20 години си слага солта и захарта в тях.

Накрая взехме да си разменяме само по един огромен шоколад и всички са доволни.

# 337
Аз лично още след коледния венец щях да спра с подаръците, голямо неуважение.

# 338

Но тази година синът й може да усети как се чувстваш ти при подобни изцепки.

# 339
Ако ви се гледа свекърва, "Брак по завещание" руски филм за английска аристократична свекърва.Тук не можем я стигна.Чак ме е яд я гледам..
Готова, не са пристигнали още, но са тръгнали.Даже се изкъпах да не мириша на гозби.

# 340
Ако ви се гледа свекърва, "Брак по завещание" руски филм за английска аристократична свекърва.Тук не можем я стигна.Чак ме е яд я гледам..
Готова, не са пристигнали още, но са тръгнали.Даже се изкъпах да не мириша на гозби.
Приятно изкарване с внуците, Боряна!

# 341
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ако трябва да избирам, предпочитам английска аристократична свекърва, пред руска мамаша свекърва.

# 342
Ако трябва да избирам, предпочитам английска аристократична свекърва, пред руска мамаша свекърва.
Не бъдете толкова сигурни. Лоши хора има навсякъде, както и навсякъде има мамини синчета.

# 343
Само като видях  моята внучка как се радваше  и цвърчеше от щастие като намери подаръка от Дядо Коледа, който беше оставил под елхата в моята къща,   всичко друго бледнее. Брат ѝ също, ама той вече е полувярващ в дядо Коледа.
Затова и аз се чудя на студенокръвни баби.  Ама свят широк, хора всякакви.

Боряна, хубаво изкарване с драгите ти  гости!

# 344
Аз лично още след коледния венец щях да спра с подаръците, голямо неуважение.
Как пък не - аз щях да започна да и` правя още по-големи подаръци, ама които адски искам да имам и ми харесват. Така хем милото ще се радва, че дарявам нещо голямо и хубаво на майка му, хем лично ще си го ползвам след месец-два...

Общи условия

Активация на акаунт