Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен - Тема 2

• 58 048
  • 512
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Ооо, от няколко дни си мисля, че в тази кутия в края на фрагмана може да са парчетата от счупеното преспапие (стъклената топка). Нали Есра я счупи, може Озан да е запазил останките. Това ми звучи романтично, надявам се само да не е нещо, което ще развали отношенията им или ще внесе смут в тях.

# 181
За мен 32-годишна не е млада,и,да,не приемам такова облекло на тази възраст.Аз съм по-млада,но не си позволявам такова облекло,защото не ми е удобно.И съм си позитивна по принцип,не берете грижа.Но има разлика между позитивизъм и реализъм.Една и съща виждаме Бурджу,не съм разокава или далтонистка,ако такава ме изкарвате.Просто различни мнения.И определено не завиждам на актрисата.Няма за какво,мен има кой да си ме харесва,за скромните ми години доста ухажори съм имала.И да, гроздето е кисело,но ако го искаш.А който няма мераци към него,не го търси.(Аз обичам грозде,но не и горчиво😉).И веднага обяснявам как така може да се харесва и да се "хвйти" някой едновременно - аз харесвам играта и таланта на Бурджу,но самата Бурджу почвам да не я харесвам и много подробно обясних защо!Надявам се да сме се разбрали.

И не се заяждам с никого.Просто съм дръзка в изказванията си,винаги съм била остра,такава ми е работата.А и нямам нищо против да сте и по-груби,не ме е брига особено за чуждото мнение.Няма нужда да си спестявате нещо или да пазите добър тон,не бъдете скромни!Аз просто изказвам мнение,което очевадно не ви харесва и се дразните,но колкото цветове,толкова и мнения,въпреки че освен мен явно всички все сте на едно мнение!😉

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 18:32 от Дани1

# 182
Ооо, от няколко дни си мисля, че в тази кутия в края на фрагмана може да са парчетата от счупеното преспапие (стъклената топка). Нали Есра я счупи, може Озан да е запазил останките. Това ми звучи романтично, надявам се само да не е нещо, което ще развали отношенията им или ще внесе смут в тях.
Да и аз подозирам, че вътре ще стъклената топка. До колкото разбрах от резюмето на серията, Есра ще организира парти за рожден ден на Озан, но на една от снимките на епизода от партито се карат.. Дано не е нещо сериозно, след всичко преживяно през тези епизоди е време за ЕсЗан.😍

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 20:12 от Lory_g

# 183
Обожавам Бурджу че и Илхан
Бурджу е супер мацка сладка е не е много ниска да кажа просто Илхан е висок
Въобще не е пълна даже пълен чироз е виж ако говорим за ханш и там е добре за разлика от приятелката си е перфектна и ефектна.
Поздравления за Маскирания но аз казах де...
Бурджу я обличат стилисти не тя сама освен това в реална не съм я видяла да се мята по нянки както се опитва да каже Дани1
Нейсе да не задълбавам на 32 ако си стар здраве му кажи значи аз за пенсия плача на 27?

# 184
Да и аз подозирам, че вътре ще стъклената топка. До колкото разбрах от резюмето на серията, Есра ще организира парти за рожден ден на Озан, но на една от снимките на епизода от партите се карат.. Дано не е нещо сериозно, след всичко преживяно през тези епизоди е време за ЕсЗан.😍

Аз четох,че Есра е рожденичка и че се карат с Озан,защото той пак се ядосал за нещо.А на една от снимките видях,че в кутията има ново преспапие,сигурно да е символика на новото начало на връзката им.Една от вас беше написала,че сигурно е залепено старото ктълбо,което Есра счупи.Много сладко предположение😀,но няма как счупено да се залепи като ново.Хубави моменти ще има,това е сигурно.Аз четох,че Зюмрут и Ертенови разбират,че са отвлечени и ги спасяват,но дали е така ще гледаме и ще видим.

Да,Черна роза,32 не е 22.Никъде обаче не съм я нарекла стара,ако обичаш не ми слагай думи в устата!
А и има достатъчно снимки в интернет на разголената Йозберк,статии също,няма аз нищо да се занимавам да показвам,все ще си ги видите.
Не се спряхте с тия сценаристи.Сценаристите,та сценаристите.Не са й опрели пищак в главата и да й кажат "Обличай се така или съка!"Тя самата обича такива дрехи и няма против да ги носи.

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 20:19 от Дани1

# 185
  • Пловдив
Момичетата, които гледат на живо, как върви епизода, за съжаление днес се наложи да съм вън и ме гложди любопитството какво става? Може би епизодът е към края си вече, надявам се да успея да хвърля едно око преди заспиване.

# 186
За съжаление епизода отново завърши драматично. Есра намери остатъка от счупената снежна топка, Озан я беше запазил. Искаше да изненада Озан за рождения му ден като направи парти изненада, цял ден избягваше Озан и не му честитеше рождения ден. Но Озан изревнува отново и помисли, че има нещо между нея и Ефе, защото заедно приготвяха изненада и нахлу изненадващо на партито развика и се пред всички, че тя има връзка с Ефе, все едно му изневерява много грозно се изказа пред всички.. Есра разбира се се разплака и избяга, той я настигна, но тя свали пръстена и му го подаде драматично в ръката с думите "Честит рожден ден, Озан"...
Имаше само няколко романтични сцени, но накрая пак разочарование..
И се започва пак едно гонене... кога ще ги видим заедно е въпросаа ?

# 187
има цели шест епизода до финала...но този път на Озан ще му е многооооо трудно...

# 188
  • Пловдив
Лори, благодаря ти за информацията! Надявах се да няма драма, но уви трябва да ни мъчат до край!  Пак ще се гонят, както сте казали, Озан трябва да е по-напорист и определено ще му е трудно. Лъжливи надежди създадоха с фрагманите, сега ще дебна да качат епизода.

# 189
Сценаристите са много тъпи,ама много.Все едно правят детско шоу!

Колкото до постъпката на Озан - наистина беше отвратително от негова страна да я унижи по този начин,и то пред всички.(Не знам защо изобщо се съгласяват тия глупости да играят.)Тя се държеше най-приятелски с Ефе,а той ги изкара любовници.Стана ми жал за Есра,но не мисля,че ще му е по-трудно на Озан сега.За мен беше най-гаден,когато отиде при Чаала,предложи й брак и после се ожениха.Щом тогава му прости,не мисля,че сега ще е нещо по-трудно.Много тъп сценарий(когато Есра и Чънар бяха заедно,тогава Озан пак не вярваше,защото се държели като приятели,пък сега тука е същото,пък този гаджета ги изкара),поредният "шедьовър" на сценаристите.

Не мисля,че само Озан е глупак,Есра също.Защото е двойно по-глупаво да си помисли,че Озан е щастлив с Чаала,без дори да го е видяла,един вид е повярвала на Чаала.Това е смешно и жалко.Смешно е от глупостта и и е жалко,защото Озан не е бил с детето си.Тя се извини,пусна няколко сълзи,но пак почна да се оправдава.Дори и да е с Чаала,от детето му нямаш никакво право да го отделяш.Колкото и сълзи да рони тази,аз още съм й ядосана,въпреки че съм зрител на сериал.Иначе сценаристите пак завъртяха така нещата,че Озан да тича по Есра,а тя все да е права.Тя никога не греши,а можеше оная нощ да впие устни в него,а после да го изостави за втори път и да го отдели от детето му,че и да се ежи след това и дори да не се извини!Такова безпардонно поведение!Чак сега се извини,когато бяха отвлечени.И пак рони сълзи,тая от най-малкото се разплаква,трябва да е по-силна.А тоя пък само се гневи в целия сериал и глупости прави,а после се извинява.Омръзна ми да гледам рев,нерви,крясъци,изкарване на правота и гонене.

Като цяло епизодът не ми хареса.Първо,че когато бяха отвлечени,истеричката Есра не спря да крещи,та на няколко пъти трябваше да пускам и спирам,защото ми наду главата.Това уж трябваше да донесе комедиен ефект,но на мен нито смешно,нито интересно ми беше.Хареса ми как заспаха със сина си тримата,бяха хубави.Есра и Озан пак се гонеха и не се стигаха цял епизод,нищо ново при тях.Едни и същи глупости,под една или друга форма.

До развод не мисля,че ще се стигне,но от една страна ще е добре,защото после могат да се сетят сценаристите да направят истинска сватба,която така и не показаха.Какви ли не неща преживяха(Чаала и Чънар),не мисля,че това ще е кой знае каква пречка,въпреки че определено не беше добра ситуация.

Колкото до Елиф и Еко - Зюмрут разбра,че Екрем не може да има деца и със сигурност ще го разнесе,но не се удря в празната глава,че дъщеря й може да има проблем.Тая Зюмрут я харесвам,но на моменти е много гадна.Дано обаче ако е Елиф,не се разбере от другите,ще ми е много гадно за момичето,това е много голямо унижение.Дано се оправи по-скоро и да имат детенце.Заслужават го много,двамата са единствените позитивни в сериала.Гадно е да имаш проблеми.Но съм сигурна,че тя ще се оправи,ако е Еко също.Аз турски много не знам,но мисля,че с кварталната клюкарка говореха за Еко,но май ще се окаже,че Елиф има проблеми.Но ще чакам и при тях дете да видя.

Зейно и Муса в началото бяха драматични,което дори учудващо ми беше,защото те винаги са се разбирали.Много бяха сладки,когато отидоха Зейно да искат и после като се сдобриха.Тях много ги харесвам.

А Ертенови и Зюмрут ........ Ами те са си Ертенови и Зюмрут,нарицателно за глупост!

Много глупаво е,че рождените си дни прекарват най-зле.Преди Озан гледаше как празнува Есра с Чънар,а сега той нея нарани.Вместо да са заедно,само се карат.Такъв сериал,в който двойката има повече драматични и по-малко романтични моменти,е само "Сега и завинаги",въпреки че на другия сериал не бях фен,а на този съм.Но другият поне се води драма,а този е ромком,но не видях почти нищо романтично при тези.Все караници,сълзи,нерви.Дано следващите няколко епизода са по-умерени.

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 09:06 от Дани1

# 190

Има покачване на  рейтинга след снощния епизод. Успяха да раздвижат сериала, явно епизодът се е харесал.
На мен също ми допадна може би не ми се искаше да приключи така, но ми беше интересно.
Ще си чакаме вече фраг с Озан тичащ след Есра, мисля че няма да се стигне до развод или точно преди него ще се съберат.😊

Вчера са започнали снимките на новия епизод. До колкото видях снимки зад кадър Есра и Атлас са в друга къща.

# 191

Има покачване на  рейтинга след снощния епизод. Успяха да раздвижат сериала, явно епизодът се е харесал.
На мен също ми допадна може би не ми се искаше да приключи така, но ми беше интересно.
Ще си чакаме вече фраг с Озан тичащ след Есра, мисля че няма да се стигне до развод или точно преди него ще се съберат.😊

Вчера са започнали снимките на новия епизод. До колкото видях снимки зад кадър Есра и Атлас са в друга къща.

Значи тая пак го е отделила от детето му,няма що.Едно и също.

# 192
  • Пловдив
Лори, благодаря за рейтинга, хубаво е че има покачване, както и че се гледа сериала. И на мен епизода ми допадна, може би имах нагласа за повече романтика от трейлърите, но и така ме устройва. Естествено коментарам без превод, когато го изгледам с превод доста често откривам още хубави моменти. Интересен ще ми е развоят Елиф/Еко и историята на Муса/Зейно.

# 193
Грозна, дебела, ниска ...
Ама надали

# 194
Грозна, дебела, ниска ...
Ама надали

Хаха.Въпрос на виждане е кой какъв е.Ако наричаш жена 1.60 висока,значи ни се разминават критериите за височина.Колкото до дебела - не казвам,че навсякъде е пълна,но и вие виждате пълничките й крака и широкия й ханш.А това,че е грозна,изобщо пък никъде не съм го споменала,хубавка е,спор няма.Просто прекалено много ми изопачавате думите всички.А колкото до афиша - според мен е облечена нелепо(и въобще не говоря за разголване,напротив - тук е с мярка),но тук няма тя вина,а стилистът.Поне за мен не си отива сатенена рокля с пухено цветно палто,но аз винаги съм била леко встрани от вижданията за модерно,така че какво ли разбирам от мода!🙄

Общи условия

Активация на акаунт