Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето! - 3

• 25 758
  • 446
  •   1
Отговори
# 60
Хихихихихи,абе много сме6но ми стана .......
Та не е много по темта,но моята свек. /лекар/ ми каза ,''как такак не му дава6 ни6то освен кърма,аз изоб6то не съм сигурна 4е детето е нахранено''.......и..''то на рибките в аквариума им дават жълтък ти на детето не дава6''......... Crazy Crazy.........ако знаете колко ми е пуффкаво и бузесто малкото слон4е,хи4 не може6 да каже6 4е е недохранено Sunglasses Sunglasses Heart Eyes

# 61
Да се разпиша и аз в тази темичка, сега покрай празниците си бяхме на село и брадовчедка ми вика "Сега вече сте големи и кърмата става само за десерт"  ooooh! Как си държа детето денонощно само на десерти ...  (иначе имаме две хранения на ден с твърда храна на ден без заместено кърмене)

# 62
Това го прочетох в една тема .

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=154659.0

Цитирам изказването на Гинеколог Mr. Green

Цитат
Момичета, кога ви дойде за първи път след раждането?
На мен още не ми е - вече 10 месец - и започвам да се притеснявам.
Според гинеколога ми това показва, че организмът ми е под невероятен стрес и трябва незабавно да спра да кърмя, при това изведнъж.
Аз разбира се не смятам да го послушам, но вие какво мислите. Нормално ли е това
?

# 63
сега като ме пита докторката какво давам на бебето ,аз казвам -всичко давам  Outta Joint а тя казва " добре,най-после и аз да съм се очовечила и да храня бебето като всички НОРМАЛНИ майки #Cussing out #2gunfire
незнам защо тук в козлодуй да кърмиш не е нормално newsm78...друг е въпроса че аз нищо не давам освен кърма,но тя ми каза да му намаля яденията защото е дебел.шишкото на мама,сигурно е от кисела или пък от пюрето Joy

# 64
преди да седна да я кърмя и приспивам свеки вика да седнеш да си починеш че ти е УМОРЕНА кърмата, аз съответно  #Crazy

уморена,нервна,тъжна...кърмата е с характер,не го ли знаеш Wink Laughing
Как им идват на ум такива определения,да им се чудиш Crazy

# 65
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
На последната консултация, нашата педиатърка отсъстваше и дойде да ни прегледа колежката й от съседния кабинет /много хвалена и прехвалена в нашия град/. Пита кога и каво ядем /бяхме на 5 месеца без 10 дни/ - обясних, че сме само на кърма, общо взето когато детето поиска, но то си е направило режим от по 3 часа с нощна пауза. А тя ми се подсмихва: " Аааа, Вие по американската схема!!! То добре, ама Крали Марко ли ще отхранвате?"

# 66
Това за Крали Марко е много разпространено, обаче някой може ли да ми обясни защо е лошо? Нали Крали Марко е известен че бил многои здрав и силен?
Ми аз искам и моя син да е като Крали Марко здрав и силен Grinning

# 67
Това го прочетох в една тема .

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=154659.0

Цитирам изказването на Гинеколог Mr. Green

Цитат
Момичета, кога ви дойде за първи път след раждането?
На мен още не ми е - вече 10 месец - и започвам да се притеснявам.
Според гинеколога ми това показва, че организмът ми е под невероятен стрес и трябва незабавно да спра да кърмя, при това изведнъж.
Аз разбира се не смятам да го послушам, но вие какво мислите. Нормално ли е това
?

И на мен не ми е дошло,хип хип хъреййййй  Grinning

# 68
  • Димитровград
ЗапИс.

# 69
  • España
Èдна реплика на мъжа ми,казана преди няколко дни.
Ве4ерта Вики се скъсва от рев-все оЩе понякога се появяват колики,аз умувам да не би да съм ял неЩо на което може да се дължат.
И той ме пита:"не е ли по-добре ве4е да й даваШ АМ?Все пак то си има все еднакъв състав,а ти ядеШ разли4ни работи и виж какво става понякога."
Стана ми хем смеШно,хем криво,мислех го за добре информиран по тези въпроси,оЩе пове4е 4е тук педиатрите подкрепят напълно кърменето и го повтарят при всяка консултация.

# 70
" Много е лошо пък все еднообразна храна да яде човек"?! - свекървата
като сравнява бебето с порасналите хора...
 Laughingа то беше още на 1 месец

# 71
Виц от дир.бг  hahaha

Жена с бебе на ръце отива при доктор. Докторът преглежда бебето и пита:
- Кърмите ли го или е на изкуствена храна?
- Аааа...на кърма е!
Докторът:
- Добре, съблечете се тогава. Да, свалете и сутиена....
Жената се съблича и докторът дълго опипва гърдите й. Накрая със замислено изражение казва:
- Ами то, вие нямате никаква кърма. Нищо чудно, че детето е недохранено...
Жената:
- Ами то, всъщност аз съм леля му, но така се радвам, че ме накараха да го доведа на преглед...

# 72
  • Германия
Виц от дир.бг  hahaha

Жена с бебе на ръце отива при доктор. Докторът преглежда бебето и пита:
- Кърмите ли го или е на изкуствена храна?
- Аааа...на кърма е!
Докторът:
- Добре, съблечете се тогава. Да, свалете и сутиена....
Жената се съблича и докторът дълго опипва гърдите й. Накрая със замислено изражение казва:
- Ами то, вие нямате никаква кърма. Нищо чудно, че детето е недохранено...
Жената:
- Ами то, всъщност аз съм леля му, но така се радвам, че ме накараха да го доведа на преглед...
hahaha hahaha hahaha hahaha

# 73
  • Откъм Варната
Бебко е само на кърма, и няма как да не му стига след като гърдите ми са постоянно напрегнати и сутрин се събуждам в локва, обаче таткото е решил, че е време за сокове и пюрета, защото направих грешката да го взема с мен на консултация, а педито каза да даваме сок и другия месец започваме със захранването ( нещо което ще стане чаааак  в 6 м), и ми вика онзи ден, че съм държала детето гладно

# 74
  • Пловдив
Аз пък не мога да ви разбера от какво се оплаквате като ви казват, че имате "уморена кърма".  Mr. Green Laughing Ооооо, на мен да ми кажат веднага отвръщам "Да, уморена е, но нали знаеш, че за бебето е най-добре да се кърми, за да не е уморена ела да изчистиш вместо мен". Само някой да ми се навие...  имам и прозорци за миене, баня и тоалетна за търкане, прахосумкачка навсякъде, ееееех.

Общи условия

Активация на акаунт