Любители на котки - Тема 168

• 33 633
  • 765
  •   1
Отговори
# 495
AnyHr
От твоите уста - в човешките глави! Дано в повече!

# 496
  • София
Когато сме в Пловдив, нощно време често храня котките през балкона с храна, която не цапа. Беше преди няколко години. Излязох както винаги, извиках пис-пис и започнах да хвърлям парчета салам. В един момент забелязах, че единият силует е малко по-различен от другите. Joy  Беше някак наполовина по-къс от останалите котки, а същевременно доста широк. След доста взиране разбрах, че това е плъх, който си хапва редом с котките. Joy А те изобщо не му обръщаха внимание. Joy Но си беше голям плъх, а не такова дребничко като от снимката на Ани.

# 497
Днес младежа "изгубил" Дивчо, докато върша задачки.
В неговата стая, дивака да влезе в отворено чекмедже, от там се промъкнал през луфт в задната част в долното, което е затворено.
Настанил се върху дрехите и му ударил следобедна дрямка.
А младежа се притеснил, че се е наврял зад гардероба и няма измъкване от там:)
Весело посрещане на новата година, желая на всички!
Дано е по-тиха и спокойна за котаните ни.
В нашия град обикновено е като на война. Но до този момент не съм чула още гърмежи, дано е добър знак!

# 498
Ани, благодаря за разказа!
Когато имаме отворени очи и сърца, можем да се учим и от безсловесните !
Пожелавам през Новата годна да са здрави всички, които обичаме! Да възвърнем предишната си свобода. Животът ни да бъде пъстър, красив, изпълнен с хубави емоции и срещи с добри хора!

# 499
Ами ще пробвам с една - две капчици. Дано им действа добре.
Честно да ви кажа бих накапала и себе си. На всяка пиратка скачам на място...

Весело посрещане на всички и до догодина! 🌈

# 500

Весело посрещане на новата 2022 година с пожелания за крепко здраве и щастие и любов!

# 501
Моите не се впечатляват от пиратките. Дремят си.

Снимки от преди малко. На първата необичайно как седят толкова близо на дивана. На втората майка ми вдига парче от гирлянд и говори.

# 502
Честита Нова Година! Много съм доволна тази година от посрещането. 10-20 мин заря и музика и след това целия квартал утихна. Нямаше бомбардиране, нямаше излишни пиратки... Котките не се изпокриха, спокойно си посрещнахме новата година. Дано да е за всички ни здрава, спокойна и успешна!
За мен също ключовата дума на 2021 е толерантност. През трудни времена минахме, но дано да е за добро, за поука.

# 503
За много години!
Да си кажа за британците и ще дочитам😊 Фин, взет от развъдник, беше най-съвършенното коте за дъщеря ми-досадно гушлив, споен и величествено великодушен. И генетично болен
След него и аз погледнах в холандските приюти,но изискванията наистина бяха строги-без дете, без други дом. любимци, без двор, а други котки... И накрая си донесох уличника Зак от България, след лятната ваканция.
Имам въпрос към хората с две котки. Случвало ли се е да ги оставяте за повече от 10 дни сами и след колко време свикват да са заедно и сами. Примерно с две не доминиращи, но страхливи разнополови котки на една възраст?

# 504
Red Soul, защо по дяволите без деца за коте от приют?
Фин златна чинчила ли беше?

# 505
За да не ги стресират. По същата причина и без др дом животни или задължително с тези, с които са свикнали в приюта.
Фин беше червен британец.

# 506
  • София
Честита Нова година другарки и котачета.
Да е мирна и здрава.

Ние бяхме на гости снощи, прибрахме се към 3. Дъщеря ми беше у дома с котараците. Не искаше да идва с нас, защото щели да се страхуват сами.
При нас в квартала си се гърми здраво

"Аш ръмжи
Оникс ме гледа на кръв
Като се успокоиха седяха на прозореца да гледат
Ядат пилешки гъърди"

Оникс е бил по-смелият. Като се прибрахме всичко вече беше спокойно.

Станах към 11. С Аш си говорихме, галеше ми се. Казвам си "глад". Но не, ММ вече ги бил нахранил.
Хари правеше така... искаше си храна от всеки. В някои случаи минаваше номера.
Подариха ни ключодържатели със снимки. Та сега всеки има по един Хари.

# 507
  • София
Честита Нова Година!!!  Tada 
Дано 2022 година е изпълнена само с положителни емоции!

От баницата с късмети имаше парче и за котките. Падна им се нова катерушка. Преди това се смеех, че ако се падне на друг, той ще трябва да им я купува. Joy Сега ще се чудим кой ще има тази чест. Joy

В София нямаше официална заря, но за сметка на това около нас пукотевицата беше безкрайна - и от заведенията, и от живущите. По едно време като погледнахме през прозореца се беше образувала мъгла. Sad В общи линии идеята не е лоша, но нищо не постигнаха. Официалната заря е най-малкото зло. Sad

След него и аз погледнах в холандските приюти,но изискванията наистина бяха строги-без дете, без други дом. любимци, без двор, а други котки... И накрая си донесох уличника Зак от България, след лятната ваканция.
Дъщеря ми стигна до извода, че в Германия е по-лесно да осиновиш дете, отколкото коте от приют. Joy  И си взе коте от България. Simple Smile

# 508
Честита Нова Година! Да е здрава, спокойна, изпълнена с любов и позитивни емоции!
Тук беше пак като на война - зари, пиратки, пистолети!
Дивчо в 4.30 ме посрещна сънен, игра и ме държа будна до 6 Simple Smile Посрещнахме младежа и заспахме..Явно не се е стресирал от гърмежите.

# 509
Честита Нова Година!

За съжаления подозренията ми се потвърдиха - Фрея е разгонена Sad Има ли някой кстрирал толкова малка женска? Тя няма и 7 месеца още, ще спре ли да расте, ако я кастрираме? То не че имаме избор, де...
Насочили сме се към тези две клиники Добро хрумване и Свети Антим, като по-вероятно е да е в първата, някой има ли мнение за тях или пък препоръки за друга? Също да дадете съвет за какво да питаме, от какво да се интересуваме?

Общи условия

Активация на акаунт