Валенсия- 2

• 43 136
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
А и е нормално да се пита, защото все пак всичко търпи промени и може информацията в старите постове да е грешна и заблуждаваща.
Така е с всички теми и отдавнашните й потребители - всеки нов повтаря въпросите на предишните Grinning

# 196
Някой може ли да сподели за стадиона на Валенсия Местея дали има нещо интересно за посещение и цена на билетите . Щв има тинейджър с нас който играе футбол .
И също да попитам за какво карти препоръчвате за Метрото за няколко дни или еднократни билети ? Как точно е положението с транспорта ?

# 197
Аз съм ползвала карта за три денонощия, която важи от момента на чекиране. Т.е. ако се качите за първи път в 9.30 ч сутринта,  тя важи до 9.30 ч. На четвъртия ден и важи за всякакъв транспорт във Валенсия на цена 12 евро. Много е удобна. Еднократният билет е 1,50 евро. Картата се избива още на втория ден.

# 198
Аз съм ползвала карта за три денонощия, която важи от момента на чекиране. Т.е. ако се качите за първи път в 9.30 ч сутринта,  тя важи до 9.30 ч. На четвъртия ден и важи за всякакъв транспорт във Валенсия на цена 12 евро. Много е удобна. Еднократният билет е 1,50 евро. Картата се избива още на втория ден.

Благодаря много 🙏наистина изглежда изгодно . Ще го проверя като кацнем .

# 199
Здравейте, искам да си купя билети за влак Аликанте- Валенсия, но сайта на renfe не ми се отваря по никакъв начин. През други платформи omnio, trainrail ми дава някакви небивалици. Omnio даже ми предлага само автобус за март месец.

# 200
Няколко дни имаше проблем със сайта на renfe. Вече работи.

# 201
  • София
Здравейте, да кажа за бордните карти - имаше и с телефон, имаше и на хартия, повечето хора бяха с принтирани билети

# 202
Здравейте, да кажа за бордните карти - имаше и с телефон, имаше и на хартия, повечето хора бяха с принтирани билети
Магиту, чакам отзиви и снимки. Hug
Хубаво да си изкарате Wink

# 203
Здравейте, как се стига от летището до центъра на Валенсия и кой е най- изгодния вариант? Благодаря.
В момента съм във Валенсия, купихме си карта за 72 часа, 25 евро, за целия публичен транспорт. Мисля, че това е най-изгодно, защото с тази карта се получава и отстъпка от някой музеи. Днес в Океанографският музей ни направиха 10% отстъпка.
Времето днес обаче беше доста по-студено, отколкото очаквах, така че ако пътувате скоро, си вземете дебели дрехи. Никак не е топло.
Изключително съм недоволна от йетел, че има проблем с мобилните данни, на практика нямаме. Утре ще търся офис на мобилен оператор, за да ми съдействат, да сменя роуминг оператора, ръчно, защото аз сама не успях. И без интернет е много трудно, почти никой не говори английски, даже и меню в ресторанта няма на английски.
Но аквариумът е най-хубавият, в който съм била, по-добър от Дубай и Барселона. Заслужава си, както и красотата около него.
Цените са като в бг, но в евро. Не мога много да се ориентирам, но в никакъв случай не е евтино.

# 204
И в София днес беше много студено, не стигна дори 0 градуса. Все минусови гледах, че са през деня, а ние имахме работа навън и измръзнах. Явно студената вълна е и при тях.
И на вас весело, въпреки времето и също чакам отзиви. Hug

# 205
  • София
Много хубаво си изкарахме, времето беше страхотно между 14-15 градуса. Много красив град. Определено бих се върнала.
Само да кажа, че маските в обществения транспорт са задължителни, в метрото едния ден ни проверяваха.
Ако някой има въпроси съм на линия.

# 206
Днес и ние си изкарахме добре, слънчево е, температурата е около 14 градуса, вечер е хладно. Определено Валенсия става за екскурзия през януари.
Ужасно съм разочарована обаче, че нямам мобилни данни, според младежът от Водафон, в роуминг испанските оператори не поддържат мобилни данни и утре ще ходя да си купува карта за 10 евро, за интернет. Щях и днес да си купя, но нямах лична карта в себе си, после ме мързеше да се връщам. Градът е като лабиринт и без интернет не става. Нямаме никакъв ориентир и се губихме няколко пъти.
Днес бяхме в биопарка, страхотно е, препоръчвам. В 13 часа правят нещо като театър с птици. Много приятно.
Вчера бяхме в аквариума, в 11,45, 14 и 17 часа има и шоу с делфини. Но вчера ми беше студено и не особено комфортно. Днес нямам забележки. Качихме се и на Торрес Дел куатро. Безплатно е, детето много се впечатли. Другото неприятно нещо е, че почти никой не говори английски, нямат даже менюта на английски, а спим в центъра...храната по заведенията е вкусна, има много храна, навсякъде. Правя паралел с Малта, където всички говорят английски, интернет имахме в роуминг, но умрях от глад. Тук храната е топ.

# 207
  • Mediterraneo
От другата седмица отпадат маските в обществения транспорт.

# 208
Имах мобилни данни и на двете карти - А1 и Виваком.
Да не е забранил мобилни данни в роуминг от настройките?

# 209
И на мен ми казаха, че автоматично ще се включат към Испанския оператор. За Йеттел става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт