Валенсия- 2

• 43 287
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Здравейте! Може ли да кажете освен Океанографския, какво друго си заслужава да се види в Града на изкуствата и науките? Виждам , че има възможност да се закупят комбинирани билети.

# 391
Лично за мен много по-приятно е да седнете отвън на питие и да се наслаждавате. Гледката отвън е грандиозна и сутрин, и вечер. Разходките в парка Турия и отвън около Градът на науката и изкуствата съперничат и са несравними пред музеите.

# 392
На децата им хареса музея на науката, но на нас ни беше скучен. Правят си някакви експерименти там като четат указанията на чужд език и гледат как се люпят пиленца. Оказа се, че няма скелети на динозаври от 3 години, а се надявах да видим поне това. Океанографският най си струва. Иначе отвън сградите са наистина красиви. Бяхме седнали да починем, хапнем и пийнем отвън в едно заведение и беше много приятно.

# 393
  • Пловдив
Благодаря! ММ иска да гледаме някакво 3D  кино, та не знам дали си струва. Със сигурност най- много време ще отделим на Океанографския. В Турия също сме предвидили да се разходим. Проучвайки, видях че има някакво туристическо влакче , което се движи в парка. Някой дали има впечатления? Мисля да взема транспортна карта Suma 10 . Ще трябва да е за 3 зони, защото най- вероятно от летището до мястото за настаняване ще ползваме метрото. При изчерпване на тези 10 пътувания от автомат ли може да се зареди пак картата?

# 394
Музеят на изкуствата, но, както Силви е писала, за децата повече, отколкото за възрастните Simple Smile После разходка, кафе, може да си наемете кану във водата.. Вечер също е много ефектно. Видяхме влакчето, но не сме ползвали. Картата за транспорта я зареждахме в по-големите Tobacco.

# 395
  • Пловдив
Благодаря!🌹

# 396
Здравейте! Имаме пътуване до Валенсия и въпросът ми е децата под 7 години с билет ли пътуват в автобусите? За метрото, разбрах, че не им е необходим билет.

# 397
  • Пловдив
Момичета, нашето пътуване до Валенсия наближава.🌞 Сега се чудя дали си заслужава предварително да закупя билети за посещенията ни в Биопарка и Океанографския?

# 398
Смятам, че билетите, закупени онлайн винаги имат своето предимство.
А и щом наближава пътуването...Смело.

# 399
Момичета, нашето пътуване до Валенсия наближава.🌞 Сега се чудя дали си заслужава предварително да закупя билети за посещенията ни в Биопарка и Океанографския?
Ние ходихме в началото на август и така се чудихме като вас, но не закупихме онлайн. Нямаше големи опашки и тогава, но толкова рано не можехме да сме сигурни как ще е времето и къде ще ни се ходи точно този ден. Иначе бях готова ако видя големи опашки на място да купя билетите онлайн, но нямаше, а и всичко ставаше бързо.

# 400
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета! 🌹 С ММ сме на различни мнения, аз искам да закупим предварително, той не желае. Направили сме си програма в кой ден какво ще разглеждаме, времето също го следя, но той иска "да сме гъвкави"🙂. Ще го поувувам още малко...

# 401
  • Бургас
Ние също на място купихме билетите и точно двама човека изчаквахме пред нас.

# 402
И аз съм на мнението на ТМ - напоследък предпочитам да съм гъвкава, ако може с всичко, отколкото да хвърлям нерви в последствие, ако нещо се объркат плановете.
Ние също на място ги купувахме, не сме чакали опашки. Имах си план-програма, но не по дни и така сутринта решавахме къде точно ще ходим от набелязаните в плана.

# 403
С днешните смарт устройства и варианти за разплащане, аз в общия случай купувам билетите, докато пътувам към обекта. Изключение правят забележителности с разни ограничения за брой посетители на ден и разни особености тип Ватиканските музеи, Саграда фамилия и прочее, там е ясно, че се прави стегнат план, но баш за зоологическата или аквариума в непиков сезон, не мисля, че е проблем на място да ги купите.

# 404
  • Пловдив
И аз се върнах вчера от Валенсия. Прекрасен град. Взехме си комбинирана туристическа карта за 72 часа със билети за Океанографския музей , Музей на науката и техниката, Планетариума и Биопарка за 84евро на човек.  Тъй като пристигнахме вечерта направо от летището има автомати където по зададен баркод ти пуска пластиката на туристическата карта. Много удобно. За 3 дни посетихме Океанограския музей , Музей на науката и тихниката , Природонаучния музей , в Планетариума гледахме Тайните на космоса , Биопарка , Кулите Серано и Историческия център , Градините Монфорте и накрая ходихме и на плаж на Малвароса. Не сме обменяли пари  навсякъде плащаме с карта нямаше никакви проблеми. Ще се върна пак във Валенсия , заслужава си .

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 19:28 от mdonkova

Общи условия

Активация на акаунт