Лято в Албена 2022 г.!

• 51 466
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Цитат на: Ronald link=topic=1394713.msg44846825#
msg44846825 date=1654088697
Според мен ще компенсират разликата в цените с храната. Дано не съм права.
В какъв смисъл?
Че ще е по-лоша ли? То дали си резервирал януари на едни цени или в момента - на по-скъпи цени, за един и същи период, храната ще е еднаква и за резервиралите на по-нормални цени и за другите....
Естествено, че няма значение за храната кога си резервирал! Имах впредвид, че ако половината хотел е с изхранване, а другата половина само нощувки бюджета им за храна също ще е наполовина, което няма как да не се отрази в качеството и разнообразието на предлагането. Поне така си мисля!
Ами не, това не е логично, според мен, де.
Тези, които сега мога да резервират само със закуска или без никаква храна, реално го правят на стойността, на която ние резервирахме за ол инклузив. То верно, че храните поскъпнаха, ама така пък ще зареждат и по-малко количество, така че - надяваме се, да не окаже никакво влияние върху изхранването, поне не и в негативен аспект. Виж, дано е в положителен.
В събота пътуваме за Албена, ще бъдем в Лагуна бийч така, че много скоро ще имам впечатления. Резервих там защото осъзнавам, че е началото на сезона и хотелите не работят на пълни обороти все още, а тази хотел работи с организирани френски туристи, които пристигат в края на май и се надявам да е една идея по-добре. Ще видим много скоро и вече нямам търпение!
[/quot

Ще чакаме отзиви, и ние имаме резервация да там.

# 451
  • София
Поли, ще чакаме отзиви! Simple Smile
Да си изкарате супер!

# 452
Аз резервирах преди месец и половина някъде, не виждам разлика. Но предния път 2020 бях резервирала още зимата и да, имаше после голямо покачване.

# 453
Преди месец, когато все още имаше места в Ралица супериор, цените бяха с 35-40% по-високи от тези, на които резервирах декември. Базовите цени имам предвид, без допълнителните намаления. Като гледам цените на Акваклуба, обаче, май увеличението е стигнало 50%.

# 454
  • Русе
Поли, ще чакаме отзиви! Simple Smile
Да си изкарате супер!
Благодаря!

# 455
  • Сливен
някой правил ли е за Албена резервация през визит тази година и да са му поискали повече пари?

# 456
  • Северо=Западналия край
някой правил ли е за Албена резервация през визит тази година и да са му поискали повече пари?
Аз имам резервация през тях от януари, но не са ми искали допълнително пари.......На вас да не би да са искали?

# 457
  • Сливен
не,до 24.06 трябва да платим остатъка и да знам дали няма да има изненади.

# 458
не,до 24.06 трябва да платим остатъка и да знам дали няма да има изненади.
Моята резервация не е за Албена, но преди седмица доплатих остатъка през Съни турс за Дюни и не са ми искали нищо допълнително.

# 459
  • Русе
Привет от Албена! Жега и топла вода/21-22 градуса/ не очаквах да е толкова топла! Както казах по рано трябваше да бъдем в Лагуна бийч, ноооо там днес и утре ще има Тимбилдинг на Уникредит Булбанк и ни предложеха настаняване в Калиакра бийч,защото не искали да делят банкерите в различни хотели! Ние естествено бързо се съгласихме! До нас Калиакра маре вече работи /според мен от днес/. Тук в хотела е пълно естествено основно с немски туристи! Довечера като се разходим ще огледам и утре ще пиша. Първото ми впечатление е, че независимо, че е в старта на сезона има доста хора в комплекса. Храната е супер!

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 16:29 от Polina238

# 460
Polina, пожелавам ти хубав и наситен с много приятни емоции престой в Калиакра Бийч .Ще чакаме още отзиви

# 461
  • Русе
Polina, пожелавам ти хубав и наситен с много приятни емоции престой в Калиакра Бийч .Ще чакаме още отзиви
Благодаря! Утре задължително ще пиша още!

# 462
  • Русе

# 463
Polina ти откри сезона, браво! Ние сме в Калиакра Маре от 12 юли, нямам търпение! Пиши, ако чуеш нещо за анимацията, че избрахме този хотел заради детето!
Наслаждавай се! Приятна почивка!

# 464
И ние скоро потегляме към Калиакра бийч и ще ми е интересно какви са отзивите.

Общи условия

Активация на акаунт