Лято в Албена 2022 г.!

• 51 346
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Ние не смогнахме да пристигнем преди 12. Не виждам защо да откажат. И двата пъти като бяхме си тръгнахме чак следобяд, можехме и до 6 да седим ако искахме.

# 646
  • София
Да, настанявали сме се в 10.30 ч., а ако не се съобразят с искането ни за номер на стая, то поне сме били на същия етаж, в съседна стая. Имате право и на бутилка вино и плодове.

# 647
Някой възползвал ли се е от Priority access с карта Priority Club Albena   при настаняване или това е заблуда?
Какви права имаш при положение, че не  вземат предвид предпочитанията при настаняване ....
Да, винаги. Избор на стая, ранно настаняване и късно освобождаване.

# 648
  • София
Някой има ли представа това корабче (със силната музика), което (поне предните години) акостира на брега на (между Гергана и Мура) докъде води - до Балчик ли, колко трае "екскурзията", какво представлява, колко струва?
Мерси!

# 649
  • София
Аз се обадих на управителката на Ралица за екстрите описани за  картата  ,не беше много очарована , нито обеща нещо . Ще видим на място.

Има ли вече почиващи в Албена , как е с комарите тази година , има ли битки за шезлонг?

# 650
  • София
Някой има ли представа това корабче (със силната музика), което (поне предните години) акостира на брега на (между Гергана и Мура) докъде води - до Балчик ли, колко трае "екскурзията", какво представлява, колко струва?
Мерси!
Върти около крайбрежието на Албена. Ходи малко след кораба при Калиакра  и до началото на Кранево. Връща те на същото място между Мура и Гергана. Цялото пътуване трае около половин час. Това е информация от преди пандемията, когато последно бяхме на Албена.

# 651
  • София
Ясно, много благодаря, Лонита.
А клатушка ли много, как е "возията", ако приемем, че водата е относително спокойна?
Цени?

# 652
  • София
Ако водата е спокойна е приятно возенето, няма клатене. Цената предполагам се е покачила - преди беше нещо от сорта на 5-10 лева –за деца беше по-евтино със сигурност, но с тази инфлация сега си нямам идея колко е станала.

# 653
  • у нас
Миналата година В Калиакра маре се възползвах от екстри ранно настаняване, късно напускане, имахме бутилка вино,сок ябълка бокс 5л, плодове не. Тази година сме в същия хотел, резервирах М.август 2021 още тогава през  централата зададох конкретен апартамент като желание. Звъннах преди седмица( точно месец преди почивката) да кажа че ще се възползваме от ранно настаняване и да попитам за стаята дали е отбелязана. Говорих с управителката,която си направи справка и каза че си е записала и всичко ще е така както желаем Simple Smile ще видим на място как ще е Simple Smile
Няма ли някой в Маре вече? Чесно казано имам някакви притеснения за храната тази година.

# 654
hali4ka85 в момента сме в Албена и няма много комари. Първия и втория ред не са особено пълни. Като цяло в момента е спокойно в комплекса. Водата е спокойна и чиста. Времето е хубаво.

# 655
  • Русе
Винаги сме ползвали екстрите на картата и никога не сме имали проблем!

# 656
Здравейте, ще съм благодарна за малко разяснение от ваша страна по отношение на използването на картата. Направила съм резервация от преди месеци за Ралица Примасол. Ако сега закупя сега карта, бих ли могла да ползвам намаление за вече направената резервация ( за остатъка, който имам да заплащам)?
И някой има ли някой наблюдение за хотела от тази година? Ние сме от 11.7.там 😁

# 657
Мерси!
Всяка година се возя на него Joy просто ми харесва. Точно както са ти отговорили вече - пътува до Фиш-Фиш и малко след Гергана, връща хората там, където са се качили. Разходката е 30 минути, 2021 беше 10 лв. на възрастен. Пътуването е много спокойно, приятно, с музика, правим си снимки на капитанското място с капитански шапки, въобще на мен винаги си ми харесва. Разходката се предлага само в спокойно море, така че няма проблем дори и за хора, които не обичат особено да плават Joy
Пропуснах да спомена, че капитаните отговарят на въпросите ни кое какво е, разказват ни нещо интересно /само ако сме питали, иначе не досаждат/, веднъж видяхме и делфин.

# 658
Здравейте, ще съм благодарна за малко разяснение от ваша страна по отношение на използването на картата. Направила съм резервация от преди месеци за Ралица Примасол. Ако сега закупя сега карта, бих ли могла да ползвам намаление за вече направената резервация ( за остатъка, който имам да заплащам)?
И някой има ли някой наблюдение за хотела от тази година? Ние сме от 11.7.там 😁

Не, доколкото ми е известно. Можете да я ползвате за следващи резервации, но би трябвало да можете да ползвате благата за ранно настаняване, късно освобождаване, избор на стая и т.н. Последното при положение, че има възможност.

# 659
Имам резервация..

Общи условия

Активация на акаунт